IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
stoina
post Mar 25 2008, 01:23 PM
Post #131

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

MD: mere rase cu scortisoara si fulgo ovaz, cafea, ceai verde.

Ci frigaraie s-o facut si la Iasi...valeu, nasol tare!
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Mar 25 2008, 01:32 PM
Post #132

Musafir

salut montignace! m-am intors si eu acasa ieri! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
stoina, sa vezi tu frig in Montreal (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) cand m-am plans de frig pe-acolo si-am spus ca la noi n-a fost asa toata iarna, mi-au spus ca acum s-a incalzit. deci, a venit primavara si in Montreal. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
asa, deci ma reintorc si eu la Monti, dupa 3 zile de neconfomitati (dar nu am pus nici un kg). meniul meu pe azi:

D - un grapefruit, pauza, fulgi de ovaz, germeni de grau cu apple sauce, un ceai
P - mancare de mazare, salata
C - pestisori prajiti in faina de naut, salata

empty, mersi de reteta, am s-o incerc, poate de Pasti si iti spun impresiile. chiar ma gandeam cand am citit reteta ca e prea multa fructoza, dar am vazut ca ai modificat si tu cantitatea.
eu nu stiu ce germeni de grau se gaseasc la voi, dar pe astia de aici nu trebuie sa-i inmoi deloc, ca se inmoaie oricum foarte repede. la fel, si fulgii de ovaz. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Alinice
post Mar 25 2008, 02:33 PM
Post #133

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Salutare,salutare!Crevetii de aseara au fost intr-adevar exceptionali...usturoiul a dat toata superaroma.
Astazi am mancat cam asa:
MD painica filo. cu file de hering afumat la rece ,ardei gras si tofu + cafea cu lapte degresat
G jumatate de corn cu cacao (de la o pomana,deci imposibil de refuzat) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
P crap si brocoli la abur cu zeama de lamaie si o salata de rosii,castraveti si rosii ca aperitiv.Pe seara voi intra cu meniul pentru cina.Totul tine de inspiratie...

+Quote Post
dr_wise
post Mar 25 2008, 06:07 PM
Post #134

Musafir

Salutare!
Hai sa scriu si eu meniul de astazi, dupa cateva zile de neconformitati (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (da' vorba lui pescarush, fara kg in plus):
d - 2 mere rase cu scortisoara si grisat de grau germinat, cafea cu lapte
p - rulada din piept de pui cu ciuperci la cuptor, salata verde
18:00 - un mar golden
19:15: salata de ton
Aici a fost furtuna zdravana de dimineata, dar acum e aproape placut. Am tot asteptat sa vina caldura si la noi, din pacate briza marii tine temperatura constanta la 10-12 grade. Ce mai, primavara autentica.
Gagici, anunt cu mandrie ca in maxim 5 minute vezi putea gasi pe grup poze cu mine si finutul meu, Cristian.

+Quote Post
izabelutza
post Mar 25 2008, 06:11 PM
Post #135

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: cluj
Member No.: 3,532

Buna, fetelor!
Sunt noua pe aici si m-am gandit sa va scriu meniul de azi, poate ma lumineaza careva daca e bine sau nu ce fac.
Deci
MD 1 felie Finn crisp cu branza de vaci 1% si o rosie
P salata cu de toate (telina, morcov, ridichi, castraveti) si piept de pui Am vrut si maioneza, dar mi s-a taiat asa ca am renuntat la ea
C peste la gratar cu dovlecel

As vrea sa stiu daca n-ar fi mai bine sa mananc fructe seara. Mi se pare ca seara mananc prea mult si nu ma odihnesc bine cu stomacul plin. E bine conform MM sa mananc seara o salata de fructe?

+Quote Post
pescarush
post Mar 25 2008, 06:17 PM
Post #136

Musafir

Iza (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) in clubul nostru.
depinde ce fructe vrei sa mananci seara. vezi si tu cum reactioneaza organismul. Roxy, de ex. mananca fructe seara, si a slabit. Monti zice ca sunt mai bine de mancat dimineata.
seara incearca sa mananci salate, sau mancare de legume, nu trebuie sa ai portii mari. e bine daca mananci mai usor seara.
spor la slabit!
p.s. meniul tau arata bine, poate seara puteai sa pui o salata langa celelalte. (nici eu nu prea pun daca mananc carnea cu legume, nu pot)

+Quote Post
gloriana
post Mar 25 2008, 06:51 PM
Post #137

Musafir

Salutare,
Meniul de azi:
D: iaurt cu fulgi si gem si o cafea
P: pui cu ciuperci si iaurt, niste peste afumat cu iaurt.
S: migdale, mere, portocale

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 25 2008, 07:06 PM
Post #138

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Salut fetele frumoasele,
Sunt cu rimele...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azi am avut o zi agitata...scoala-gatit-aerobic-oras...am incercat sa-mi respect mesele,am cam facut abuz de cioco,dar s-a terminat,cantaru` e`ntr`o continua curba descendenta...cand ajung la 49kg dau de baut la toate gagicile de p-aici (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) si pun si poze,cu forma mea finala...am si poze before... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pescarushu,sa traiesti,sa incerci reteta...e super...si merge compozitia aia cu tot felu` de chestii conforme in ea:smochine,nuci,alune,mere,esente de tot felu`...e ca o negresa...dar cu mult mai multa cacao...si cu cele aferente adaugate.
Iar in legatura cu germenii de grau...mi-e si rusine sa zic a ce zice prietenu` meu ca miros... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) sunt cam yuck...dar ma muncesc sa termin punga aia si mai cumpar cand...mi`oi vedea ceafa..la cele spuse de CyL,am luat aminte si-s placuti intr-adevar fulgii de ovaz pana la urma si asa simpli...au un gust usor dulceag...oricum n`o sa`i mai inmoi de cu seara ca se face un terci spre dimineata de nu prea-mi mai vine sa`l inghit.
dr_wise,lasa neconformitatiile ca mie`mi plac post-arile tale ca-s pline de optimism si voie buna...
izabelutza,si eu-s ca tine...daca mananc seara mancare normala sau asemanator cu ce a fost la pranz,adorm greu...eu prefer fructele..1 mar,1 grapefruit,o portocala ceva acolo sa umple stomacu`...daca imi ghiortaie matele dupa ce mananc fructe,mai pap un iaurt cam la o ora-doua...si gata...acuma depinde si la ce ora te culci...daca te culci la 2-3 A.M,poti sa papi ceva consistent seara...ca fructele n-ajung...clar...
Pupici gagici. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Mar 25 2008, 07:08 PM
Post #139

Musafir

Buna seara dragutelor! Azi am apucat si eu in fine sa tin Monti curat, asa ca-i cazul sa pun meniul aici:
D: iaurt cu gem conform si fulgi de grau
P: pulpa de pui, piept de pui la gratar cu salata greceasca f branza (nu am mancat toata carnea evident, mi-am luat ca Pacala de frica sa nu mor de foame (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
C: 3 portocale si migdale
Welcome back Pesca! Stoinici si Alinice, felicitari! Tineti-o tot asa.

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 25 2008, 07:19 PM
Post #140

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

M-am luat cu vorba si am uitat ce e mai important,si anume meniul:
MD:1 mar,fulgi de ovaz
G:2 mere
P:chiftele de ton,salata de ieri din fasole alba
G:alune,ceai
C:2 portocale
*abateri:cioco...nu mai zic cata... (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) o sa-mi iau mai amara,sa ma opresc la prima inghititura.

+Quote Post

413 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 07:25 PM