![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
scorpirici, la supa de rosii poti folosi si pasta de rosii sau suc de rosii din comert. Numai sa te uiti pe eticheta inainte sa cumperi, nu cumva sa aiba nu stiu ce chestii neconforme in ele.
lotte, voi posta reteta de dovlecei. Azi am petrecut ziua inafara casei, deci: MD (pe la 11): doua oua fierte, cleioase, doua felii mici de svaiter, rosii, castraveti, o feliuta de piept de curcan afumat, un carnacior, ciuperci calite cu patrunjel, baked beans, 2-3 felii de bacon prajit. Desert: cateva bucatele de ananas proaspat, care au transformat masa in faza a doua. Am fost foarte mandra ca nu m-am atins de paine si covrigi calzi. Pe la 4 am mancat neconform: doua bucatele de prajitura, cam un sfert dintr-o prajitura normala erau, o felie de portocala si doua de para Pe la 6: castravete taiat bastonase cu guacamole, cateva bastonase de cascaval de munte, maturat Daca mi se mai face foame voi baga nectarine sau un mar. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
pe-aici si eu. am fost neserioasa in ultimul timp (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si inca simt ca nu sunt pregatita sa revin asa cum trebuie. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)
dar stau pe-aproape. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) maine e ziua lui fiu-meu, deci iar neconformitati. ieri si alaltaieri am fost la restaurant cu colegii, nu mai spun ce-a iesit. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) cantarul e tot la 50 kg. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) week-end placut fetelor. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
la multi ani baietelului pesca! sa fie fericit si voi pe langa el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) , pescaaaa, ce advatar ti-ai tras, bre. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) sexyyyy
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani feciorasului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , pesca! Sa va aduca numai bucurii in continuare!
Las' ca trece perioada asta, la mine chiar a tinut mult (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , dar acum vad ca m-am dat iar pe brazda. (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
multumesc fetelor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
scorpi, nu sunt eu in poza (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) kalua, si eu sper sa treaca o data perioada asta, ca ma cam tine acum, de multisor. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) dar ma stiu cand sunt pregatita, mai am nevoie sa-mi fac putin curaj si mai dureaza un pic. This post has been edited by pescarush: Jun 28 2008, 10:35 PM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu? ups, te-am confundat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
scorpi, e bine daca seaman cu Eva Longoria (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) . mersi de compliment (am s-o iau ca pe un compliment). (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle, da' chiar asa! Nu pot citi mesajele tale, ca-mi aluneca ochii oblu inspre chisarilii alea ridicate la cer! Ei comedie!!!
Sa-ti traiasca omuletu', pescarush! Si sa-i ai flacai frumosi, sanatosi si la punga grosi pe amandoi!!! Si cu noroc! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) doctore. ma bucur ca am facut impresie (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) artistica. mersi de urari. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 11:32 PM |
|