IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 129 130 131 132 133 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Jun 28 2008, 08:05 PM
Post #1301

Musafir

scorpirici, la supa de rosii poti folosi si pasta de rosii sau suc de rosii din comert. Numai sa te uiti pe eticheta inainte sa cumperi, nu cumva sa aiba nu stiu ce chestii neconforme in ele.

lotte, voi posta reteta de dovlecei.

Azi am petrecut ziua inafara casei, deci:
MD (pe la 11): doua oua fierte, cleioase, doua felii mici de svaiter, rosii, castraveti, o feliuta de piept de curcan afumat, un carnacior, ciuperci calite cu patrunjel, baked beans, 2-3 felii de bacon prajit. Desert: cateva bucatele de ananas proaspat, care au transformat masa in faza a doua. Am fost foarte mandra ca nu m-am atins de paine si covrigi calzi.
Pe la 4 am mancat neconform: doua bucatele de prajitura, cam un sfert dintr-o prajitura normala erau, o felie de portocala si doua de para
Pe la 6: castravete taiat bastonase cu guacamole, cateva bastonase de cascaval de munte, maturat

Daca mi se mai face foame voi baga nectarine sau un mar.
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Jun 28 2008, 09:12 PM
Post #1302

Musafir

pe-aici si eu. am fost neserioasa in ultimul timp (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si inca simt ca nu sunt pregatita sa revin asa cum trebuie. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)
dar stau pe-aproape. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
maine e ziua lui fiu-meu, deci iar neconformitati. ieri si alaltaieri am fost la restaurant cu colegii, nu mai spun ce-a iesit.
(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) cantarul e tot la 50 kg.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) week-end placut fetelor.

+Quote Post
Cleo
post Jun 28 2008, 09:21 PM
Post #1303

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

la multi ani baietelului pesca! sa fie fericit si voi pe langa el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 28 2008, 09:48 PM
Post #1304

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) , pescaaaa, ce advatar ti-ai tras, bre. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) sexyyyy

+Quote Post
kalua
post Jun 28 2008, 09:51 PM
Post #1305

Musafir

La multi ani feciorasului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , pesca! Sa va aduca numai bucurii in continuare!
Las' ca trece perioada asta, la mine chiar a tinut mult (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , dar acum vad ca m-am dat iar pe brazda. (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jun 28 2008, 10:33 PM
Post #1306

Musafir

multumesc fetelor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
scorpi, nu sunt eu in poza (IMG:style_emoticons/default/secret.gif)
kalua, si eu sper sa treaca o data perioada asta, ca ma cam tine acum, de multisor. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) dar ma stiu cand sunt pregatita, mai am nevoie sa-mi fac putin curaj si mai dureaza un pic.

This post has been edited by pescarush: Jun 28 2008, 10:35 PM

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 28 2008, 10:35 PM
Post #1307

Musafir

nu? ups, te-am confundat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jun 28 2008, 10:38 PM
Post #1308

Musafir

scorpi, e bine daca seaman cu Eva Longoria (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) . mersi de compliment (am s-o iau ca pe un compliment). (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jun 28 2008, 10:47 PM
Post #1309

Musafir

Domle, da' chiar asa! Nu pot citi mesajele tale, ca-mi aluneca ochii oblu inspre chisarilii alea ridicate la cer! Ei comedie!!!
Sa-ti traiasca omuletu', pescarush! Si sa-i ai flacai frumosi, sanatosi si la punga grosi pe amandoi!!! Si cu noroc!

+Quote Post
pescarush
post Jun 28 2008, 10:53 PM
Post #1310

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) doctore. ma bucur ca am facut impresie (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) artistica. mersi de urari. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 129 130 131 132 133 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 11:32 PM