![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Pesca, jos palaria ! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
S-aveti parte maine de distractie la maxim, cu sau fara neconformitati. La multi ani juniorului ! Si mult noroc in viata ! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani juniorului, pesca, si de la mine. Aaaaa, ca era sa uit: am vazut un pescarus in Cluj. Ai iesit la plimbare? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
scorpi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am iesit la plimbare, dar n-am putut zbura asa departe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am ajuns doar pana in Toronto. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
multumesc scorpi si sylvia. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
La multi ani, pesca si de la mini pt fecioru`...si sa va chefuiti ca-n povesti...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si la Sibiu e plin de pescarusi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata...ciudat...si aici e plin de pescarusi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Micul dejun de astazi: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM1513.jpg) mere cu scortisoara si fulgi ovaz, black coffee...da' mi-e dor de iaurtul meu racoritor.... La pranz am de gand sa mananc niste mititei cu multa salata de cruditati. Mititeii ii cumparam de la o terasa din Satul de Vacanta, cand venim spre casa de la plaja. Va pup si va doresc o zi insorita, da' racoroasa. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
kalua, am vazut ca esti mare artista in ale Cannelloni`ului...ai cumva vreo reteta conforma de cannelloni cu spanac si urda ? pls pls ma ajuti cu o reteta d-asta? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) adica, e greu cu sosul bechamel...daca pun faina integrala, tot nu e de faza I... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) mersi mult
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Pesca sa-ti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii.Petrecere frumoasa !!!
Azi m-am trezit pe la 11(de ce baga astia filmele bune numai noaptea?!) ,am mancat o piersica si am tulit-o in oras , ca aveam programata o tura de cumparaturi cu mama...cafeaua cu lapte degresat am baut-o la intoarcere (pe la 13) alaturi de un pumn de caju. P gratar de piept de pui cu garnitura de legume preparate in wok(azi il inauguram)...sa vedem cum o iesi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ; cu salata asortata G fructe cu frisca conforma C probabil alte fructe (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ;daca nu niste legume... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Amestecul avea si morcov (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ,dar cand am mancat l-am dat in laturi!(IMG:http://i284.photobucket.com/albums/ll8/chocopearl24/IMG_0767.jpg)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesca, sa-ti traiasca copilu'!
Se pare ca apare cam la toate montignacele o perioada in care nu mai suntem asa de ambitioase, dar important e ca ne revenim, in cele din urma. |
|
|
![]()
|
|
Wow Alinice, arata f. apetisant pranzul tau...yummy.
Eu azi am papat asa: MD - musli cu lapte (fara stafide si banane) P - am fost la restaurant (iar) si am papat gratar de porc, legume sote, salata varza, desert - salata de fructe...au fost ai mei pe aici, sa-mi ia bagajele si am facut si o iesire in oras..marti plec acasa si eu... G,C - fructe dr_wise, serios si la Constanta is pescarusi ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) woooow... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 03:06 AM |
|