![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Draga Pesca, sa iti fie copilul sanatos si la cat mai multe succese in viata!
Dr_wise, ce castron mititel ai tu dimineata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Al meu e dublu. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Saru' mana de urari! sunteti niste dragute toate. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
hey, ia nu mai radeti de nick-ul meu! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) doctore, cand am venit in Toronto prima data si am vazut cati pescarusi sunt, am crezut ca am ajuns in Constanta. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) rox, asa e, fiecare avem momentele noastre. pana la urma, trecem noi si de alea. tu cum te mai simti? eu pana acum am mancat cereale cu lapte, de dimineata. acum urmeaza pranzul: ciorba de varza cu ciolan, dovlecei umpluti, si bineinteles, tortul. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) diseara mergem la un restaurant mandarin, asa ca va fi biiippp. multumesc frumos inca o data de urari, pentru fiu-meu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: Jun 29 2008, 07:12 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
La multi ani fericiti fiului tau, pesca! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesca, nu vreau sa par o plangacioasa, dar eu sunt tot cu greturi si nu prea ma incanta mancarea. Mai nou zilele astea am mancat cate 2 inghetate pe zi (vineri ma luam de doftoreasa pe tema asta), pepene si pizza (dar care nu mi-a priit deloc). Deci cam tot ce mananc, mananc ca trebuie. Mi-a adus mami de la tara orez cu lapte si voi manca maine dimineata.
Eu nu prea pot sa-mi dau seama cat e de mare castronul doftoresei de dimineata. Empty, felicitari pentru terminarea sesiunii. Cred ca abia astepti sa te duci acasica. Pesca, nu te mai persecuta atat. Atata timp cat ai ramas la 50 de kg, eu zic ca totul e super. A venit sorela din Cuba si am stat mult la povestiri. A avut ocazia sa cunoasca si Cuba adevarata si Cuba resort, care-i cu totul altceva. Au fost in multe locuri, ca si-au inchiriat masina. Au ajuns chiar la o plaja, la care era drum de tarana, in stanga mare, in dreapta mare si-au trecut acolo cu pasaportul. Adica cubanezii nu aveau acces acolo. Erau doar ei 2 pe plaja cu un bucatar si omul care avea grija de plaja (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Plaja aia e folosita mai mult ca popas pentru turistii care fac croaziere de o zi pe mare. Au facut snorkeling si la o bariera de corali. Mi-a zis sora-mea c-a vazut unii mov, superbi. Ne-am uitat aseara la filmulete din nou si-am vazut niste crabi super colorati. Nu mai spus de inotatul cu delfinii, care m-a dat pe spate (am mai mentionat la bar lucrul asta) si pescuitul intr-un canal cu mangrove. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
pesca, restaurant mandarin...mmmmmmhh (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu am fost iar azi iar plecata de dimineata pana mai inainte, meniul e in mare asemanator celui de ieri: MD, la 11: doua oua fierte, cleioase, doua feliute de svaiter, una de oiept de curcan, rosii cocktail, castravete, ardei gras, baked beans, ciuperci prajite, o singura bucata de rosie coapta cu niste cascaval, vreo 5 felii de bacon prajit, crocante, o salata mare din nu stiu cate feluri de salata verde. Desert: niste iaurt cu cateva bucatele de fructe proaspete (ananas, mar, struguri) Pe la 4: o bucatica minuscula de prajitura neconforma Pe la 6: bastonase de castravete, morcov si ardei gras cu guacamole Sigur mi se mai face foame pana ma culc, mai bag o nectarina, doua. Pe mine ma freaca corpul cu greutatea acum, asa face intotdeauna macar o saptamana: oscileaza intre 54,6 si 55,4, o zi in sus, una in jos, iar in sus, iar la vale. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Nu ma pot abtine sa nu ma bag in discutiile de aci! V-am mai zis ca imi vine sa ma apuc de Monti doar ca sa fac parte din grup (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Wooa, Roxi ce fain e ce povesteste sorela ta (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Acum imi vine sa plec in vacanta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rox, eu te inteleg, ca tare rau mi-a fost si mie, mai ales cu al 2-lea. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
am cunoscut si eu putin din Cuba cea saraca, eu n-am putut merge in prea multe excursii, cu copiii, dar este intersant. copiii au fost innebuniti de inotatul cu delfinii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ce-i drept ca si eu. mai, eu nu ma persecut, dar nu vreau sa ma las si sa ma trezesc cand e prea tarziu. plus ca mi-au intrat in sange principiile si ma mustra constiinta deja. Philia, multumesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . pai te asteptam si pe tine in clubul nostru. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kalua, si noua ne plac restaurantele mandarine, mai ales la copii. This post has been edited by pescarush: Jun 29 2008, 08:58 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tocmai am citit ca pe japoneza se spune la glass noodles conformi (numai cei din mungo sunt considerati roiginali) "harusame" si inseamna, tradus mot-a-mot, ploaie de primavara... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, voi n-ati mai mancat deloc?!
Pana la ora asta: d - iaurt cu zmeura proaspata si fulgi ovaz, black coffee p - ghiveci de legume, pulpa de pui dezosata gratar; desert o guma Orbit Revin pe seara cu cina si poza, eventula... |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba eu am mancat, apoape sa fac poc. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Dar nu pot spune ce, ca nu se cade aici, cu atat mai mult cu cat avem si o graviduta printre noi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De azi, macar scriu ce mananc, chiar daca mai fac si abateri, poate ma redresez si eu. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Deci, mi-am propus pe azi: D - cereale cu lapte P - ciorba de varza, dovlecel umplut cu salata langa el C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) poate fac un smoothie de capsuni, acum ca tot e vara si avem fructe proaspete. Ieri am avut fun, am fost la bowling, avem basici la degete (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si apoi am vazut (probabil pentru prima data) ca n-am aruncat banii aiurea sa platesc meniu pentru cel mic, la restaurant. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Oricum, a fost o zi tare reusita, fiu-meu chiar a fost incantat, de fapt asta si-a si dorit, o zi in familie, nu cu prieteni. This post has been edited by pescarush: Jun 30 2008, 02:33 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 07:11 AM |
|