![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Pesca felicitari pentru petrecerea reusita.Cand va vedem si in poze? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce este acel smoothie de capsuni si cum se face? Meniul de azi: MD ou fiert cu cascaval si rosie ; cafea cu lapte degresat G ceai de papadie P bors de fasole cu ceapa si file de somon la gratar cu salata din varza alba , ardei gras rosu si marar(IMG:http://i284.photobucket.com/albums/ll8/chocopearl24/IMG_0769.jpg) (IMG:http://i284.photobucket.com/albums/ll8/chocopearl24/IMG_0770.jpg) C fructe. Azi nu mai ies in oras , dar aseara am iesit in grup si am baut o bere (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ca vor fi urmari (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alinice, multumesc,, sa stii ca poze n-am facut, decat la tort, le-am facut copiilor si catelului. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
N-am dus aparatul dupa noi, sa mai port si grija lui. Smoothie il fac in blender, zdrobesc intai gheata, apoi pun capsunii, iaurt si inghetata de vanilie (conforma). Stiu ca e tot dulce, dar v-am spus, inca sunt la faza asta. Yummy, acum vad ce bine arata salata aia de varza cu gratar, cred ca si eu fac tot salata de varza azi, langa dovlecei, ca mi-a mai ramas ceva varza pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (eu cu supele nu sunt foarte prietena, mananc pentru ca trebuie). Nu stiu ce am azi, sunt cam chioara, acum vad ca e somon, care e si mai yummy! This post has been edited by pescarush: Jun 30 2008, 02:50 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Hello,
Mancam, mancam, da` asa mai de vara..ca-s calduri mari, mon cher... Eu taman ce veni de la Ocna, m-am bronzat asa frumos, in sfarsit nu m-am mai ars...mi-s mandra de mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) MD - pe la 7 : fulgi ovaz cu lapte - pe la 10 : omleta din 1 ou cu rosii P - 4 piersici, 1 mar, o apa minerala...asta la plaja G,C - cred ca astept sa se mai racoreasca si bag o sesiune de prajit snitele...am ditamai pieptanu` de pui, tre` sa ii las lu` bubulinu` meu mancare, ca maine plec acasica si saracutu` face foamea... Ma duc sa ma arunc in dus, ca am plecat cu Ocna dupa mine, is sarata, la propriu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) O zi faina gagici! Alinice, ce papa bun ai facut ! mi se da la ciorba ta...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Kalua, merci de reteta, o sa o fac in curand.
Fetelor, am pus poza pe yahoo, sa vedeti pana unde m-am cocotat.Asta fac eu de patru ori pe saptamana, la sfarsit de weekend (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) In rest, meniul este la fel, si kg la fel. Pup. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia sa videm....
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Azi am avut o zi arhiplina cu treaba...mers in oras, cumparaturi, curatenie, spalat prin casa gresie, parchet, gatit...aici vroiam sa ajung...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am papat : MD - 2 nectarine, o felie subtirica de pepene galben P - am facut astea: -mancarica rece de pui cu masline (IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/pozici003.jpg) - snitele de pui cu susan (IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/pozici006.jpg) - orez cu lapte si visine ..n-am mai pozat, ca mai e o poza p-aci cu orez..tot asa arata..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am papat o portie de mancarica rece cu 2 rosii. G,C - nu stiu, cum ajung acasa ma duc prin gradina sa-mi iau cina...pe la zmeura, pe la capsuni...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) o sa fiu ca o caprita prin gradina...poate- poate ma abtin de la cirese...sa vad ...(pe anu` asta nu am mancat cirese) Pupici |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Emty arata demential ambele feluri... ferice de iubi al tau ! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Drum bun si vacanta placuta!!!
Si eu am fost ocupata azi...cu serviciul(m-au bagat in comisie la o licitatie) asa ca s-a dus ziua la scoala (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) MD fulgi cu iaurt 0% si jumatate de piersica P un ou-ochi cu un cremvurst + un carnat prajit si castraveti murati C fructe. Trebuie sa beau si ceaiul de peste zi... Doctore , e frumoasa foc rochita verde si-ti sade bine de tot. Lotte cum adica "de patru ori pe saptamana , la sfarsit de week-end"? Iarba aceea verde si dealurile din fundal sunt super...iar tu nu pareai obosita nici un pic! Eu nu cred ca as putea , in nici un caz de 4 ori/saptamana (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Alinice, am gresit! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
De patru ori pe luna, sambata plec de obicei pe munte, si ma intorc seara. Obosita ma simt spre seara, in drum spre casa, in rest imi iau energia din natura. Eu, meniu pe ziua de azi: d: iaurt 0% cu bucati de caise coapte, cafea conforma, trei cani ceai 11: o piersica 13: mancarica de legume, trei rosii, jumatate de ardei cu pate Inedit, doua felii branza de capra.Doua bucati ciocolata 85% 19:salata de varza, morcov, dovlecel, trei rosii. Mai pe seara o mana de visine. Pup. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un mar, apoi ratatouille cu tofu cu un castravete de gradina
seara: tocinei de dovlecei cu raita cu rosii si castraveti |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
lotte, ce frumos. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) intr-adevar, in natura te incarci cu energie.
meniul meu de azi: D - cereale cu lapte P - ciorba de varza cu ciolan C - chiftelute cu salata de varza. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 08:06 AM |
|