![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#1361
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
pai is din faina de grau dur..nu e 40 ig-ul ?(macar conformi pt faza 2) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si daca fac o compozitie fara carne nu e ok? sosu` bechamel cum il pot face?
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#1362
|
Musafir ![]() |
Faina din grau dur e faina alba, nu-nteleg de unde euforia asta?? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
Post
#1363
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Cum adica e faina alba, faina din grau dur? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si atunci de ce difera IG-urile intre cele doua ?
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#1364
|
Musafir ![]() |
E cu ceva mai bun graul asta dur, dar faina din el ba, e rafinata ca orice alta. Cannelloni (tuburile) trebuie sa aiba IG-ul fix 60, precum foile de lasagna.
|
|
|
![]()
Post
#1365
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Nu stu`, o sa`mi fac pofta asta intr-o zi...ori canneloni ori lasagne...ca prea mi-ati facut pofta pe la "Poze..." (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) o sa incerc sa le fac cat mai dietetice, vad eu..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#1366
|
Musafir ![]() |
Bechamelul eu il fac cu faina de naut.
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#1367
|
Musafir ![]() |
Azi: 55,5. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca n-am mancat ieri ciocolata, asa-mi trebuie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nu ma mai simt umflata azi, ci chiar ok, asa ca m-au lasat rece kilele astea obraznice.
Un mar baban de tot, apoi putina (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) mancarica de fasole verde cu carne de porc si salata. Sper sa ma tina pana deseara. Pentru cina am eu un plan, dar inca nu-l scriu pentru ca nu sunt sigura ca o sa ma tin de el. Deci revin la noapte cu continuarea. |
|
|
![]()
Post
#1368
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Cantarul meu tot variaza cu 300-400 grame cand jos , cand sus ! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
MD fulgi cu iaurt 0,1% si o piersica bucatita ; cafea cu lapte degresat G ceai de papadie si matase de porumb P un ardei umplut ; piept de pui la gratar cu castraveti murati C fructe Aseara mi-a facut cu ochiul ciocolata cu menta , asa ca m-am indulcit cu 3 patratele. In seara asta ies cu grupul si trebuie sa ma tin tare...nu mai beau bere ,voi lua apa plata!!! Poate asa se hotaraste si cantarul sa arate mai putin (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Week-end placut (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
Post
#1369
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
fetele, putem considera inghetata asta de faza 2?
contine asa: branza proaspata de vaci, suc de struguri concentrat, piure de capsuni 6% sau caise 6% ( cu adaos de: citrat de calciu, colorant natural: suc de sfecla rosie; aroma, vitamina D) Aceasta este Inghetata danonino care-i sub forma de branza de vaci cu piure de fructe...este ca un iaurt, iar bagata la congelator se face ca o inghetata f f f buna( pt ca am papat ieri seara unu`)...insa nu stiu cat de conforma...se baga lingurita aia in ea, apoi se da la congelator si iese ceva bun...din cand in cand, asa, ar merge consumata? ce ziceti? ca sa nu ne mai complicam cu batut smantana si altele pt inghetata. |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1370
|
Musafir ![]() |
Da, e faza a doua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 01:48 PM |
|