IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 135 136 137 138 139 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
ToothFairy
post Jul 3 2008, 08:47 PM
Post #1361

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

pai is din faina de grau dur..nu e 40 ig-ul ?(macar conformi pt faza 2) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si daca fac o compozitie fara carne nu e ok? sosu` bechamel cum il pot face?
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jul 3 2008, 09:22 PM
Post #1362

Musafir

Faina din grau dur e faina alba, nu-nteleg de unde euforia asta?? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Jul 3 2008, 09:56 PM
Post #1363

Incurabil

Cum adica e faina alba, faina din grau dur? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si atunci de ce difera IG-urile intre cele doua ?

+Quote Post
kalua
post Jul 3 2008, 10:08 PM
Post #1364

Musafir

E cu ceva mai bun graul asta dur, dar faina din el ba, e rafinata ca orice alta. Cannelloni (tuburile) trebuie sa aiba IG-ul fix 60, precum foile de lasagna.

+Quote Post
ToothFairy
post Jul 3 2008, 11:06 PM
Post #1365

Incurabil

Nu stu`, o sa`mi fac pofta asta intr-o zi...ori canneloni ori lasagne...ca prea mi-ati facut pofta pe la "Poze..." (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) o sa incerc sa le fac cat mai dietetice, vad eu..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 3 2008, 11:18 PM
Post #1366

Musafir

Bechamelul eu il fac cu faina de naut.

+Quote Post
kalua
post Jul 4 2008, 12:19 PM
Post #1367

Musafir

Azi: 55,5. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca n-am mancat ieri ciocolata, asa-mi trebuie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nu ma mai simt umflata azi, ci chiar ok, asa ca m-au lasat rece kilele astea obraznice.

Un mar baban de tot, apoi putina (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) mancarica de fasole verde cu carne de porc si salata. Sper sa ma tina pana deseara.
Pentru cina am eu un plan, dar inca nu-l scriu pentru ca nu sunt sigura ca o sa ma tin de el. Deci revin la noapte cu continuarea.

+Quote Post
Alinice
post Jul 4 2008, 02:02 PM
Post #1368

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Cantarul meu tot variaza cu 300-400 grame cand jos , cand sus ! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
MD fulgi cu iaurt 0,1% si o piersica bucatita ; cafea cu lapte degresat
G ceai de papadie si matase de porumb
P un ardei umplut ; piept de pui la gratar cu castraveti murati
C fructe
Aseara mi-a facut cu ochiul ciocolata cu menta , asa ca m-am indulcit cu 3 patratele.
In seara asta ies cu grupul si trebuie sa ma tin tare...nu mai beau bere ,voi lua apa plata!!! Poate asa se hotaraste si cantarul sa arate mai putin (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
Week-end placut (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Jul 4 2008, 06:36 PM
Post #1369

Incurabil

fetele, putem considera inghetata asta de faza 2?
contine asa: branza proaspata de vaci, suc de struguri concentrat, piure de capsuni 6% sau caise 6% ( cu adaos de: citrat de calciu, colorant natural: suc de sfecla rosie; aroma, vitamina D)
Aceasta este Inghetata danonino care-i sub forma de branza de vaci cu piure de fructe...este ca un iaurt, iar bagata la congelator se face ca o inghetata f f f buna( pt ca am papat ieri seara unu`)...insa nu stiu cat de conforma...se baga lingurita aia in ea, apoi se da la congelator si iese ceva bun...din cand in cand, asa, ar merge consumata? ce ziceti? ca sa nu ne mai complicam cu batut smantana si altele pt inghetata.

+Quote Post
kalua
post Jul 4 2008, 07:00 PM
Post #1370

Musafir

Da, e faza a doua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 135 136 137 138 139 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd May 2025 - 01:48 PM