![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Baga neste chiftelute scorpirescule din carnita aia...cu ceapa, cu faina de naut, cu un patrunjel, sare, piper...altceva la ora asta nu`mi mai vine in capsor...
Eu azi: MD - iaurt cu fulgi de ovaz P - un triunghi branza topita, o rosie...si nici nu mi-a placut, da` am fost la munci...apoi 2 piersici C - fasole pastai, 2 chiftelute conforme. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dofti, cum ii ala dovlecel prajit cu mujdei. Detalii la scorpirescu ca suna bine. Si usor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . E tare bun!!!! Tai dovlecelul felii de cca 1/2 cm grosime, presari sare peste ele, le lasi cateva minute sa se scurga sucul din ele, le tamponezi cu un prosop de hartie si le prajesti, cu sau fara sa le tavalesti prin faina de naut sau soia. Separat prepari mujdei pe care-l poti turna peste dovlecelul prajit, sau doar tavalesti fiecare felie in mujdei....dupa gust. E preferatul meu vara! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ziua de azi am mancat fructe in disperare.
Dimineata: pepene rosu si galben pranz: copan cu salata cina : orez cu lapte si gustari intre mese, la intervale adecvate: caise |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
yummy, ce bine suna dovleceii aia cu mujdei, doctore.
eu nu mai spun ca mananc, ca fac gasca Monti de rusine. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) am zile conforme, dar am si cate o zi.... problema e ca pana sta cantarul la 49-50 kg, nici nu ma simt. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) a, si recunosc ca m-a apucat o leneeeee... ca nu mai pot nici gati. de vina e si programul asta, sunt ca o gaina de-aia alergata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by pescarush: Jul 9 2008, 11:06 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Drajele mele,
Va imbratisez cu dragoste pe toate! Iata-ma, in sfirsit, cablata cu tv-eu si net ,la noua casa. De maine sper sa pot tine ritmul cu voi, dimineata intru sa povestesc despre ultima perioada. Noapte buna, gasca draga! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Pai da, asa mai da! Se intregeste gasca! Va anunt oficial ca astazi e ziua lui Roxy-Foxy! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Daca-mi amintesc bine, schimba prefixul...La multi ani, Roxy!!!! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Sa ai parte de o aniversare de vis, sa fii alintata, iubita si "cadorisita" asa cum meriti!!! Hai sa scriu meniul de ieri...de Mimozella...aproape: d - 2 mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, black coffee p - ficatei la cuptor cu 2 ardei grasi copti s - 3 prune....salata cu sunca(salata verde, ceapa, rosie, 4 masline, sunca taiata fasii, ou, telemea oaie, cascaval, zeama lamaie, ulei masline) 22:00 - prune |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fa Pichita, fa, ci bini ca esti iar cu noi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) De-abia astept sa ne povestesti!
Am mancat ieri la pranz juma de ciolan de porc la cantina, o ne-bu-nie! Carnea moale ca untul, iar crusta-crusta, dar subtirica si crocanta, un vis, ce mai. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Noi avem deseara serbarea de vara la firma, cica vine si o trupa de dans si un DJ "cu ritmuri fierbinti". (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Rox, sa-ti dea Dumnezeu sanatate,sa ai parte de iubire si de un copil sanatos si cuminte! Iti doresc o viata implinita si te imbratisez cu drag.
Revin dupa ora 14, cu pove-stiri. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Oki doki. Ne reglam ceasurile pentru jurnalul cu pove-stiri iesene. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Roxanici, toate urarile de bine! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, sa traiti si multumesc de urari!
Stoinici, bine-ai revenit. Chiar mi-era dor de tine. Cum revin si eu la dragul de Monti, cum mai infiintez aici cu meniul zilnic. Deocamdata mai sunt o leaca in vacanta. Vestea buna e ca au incetat greturile. Acum mai trebuie sa ma imprietenesc cu mancarea sanatoasa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Va pup pe toate si sa stiti ca va urmaresc din umbra. Am uitat sa va spun cine m-a sunat saptamana trecuta sa ma felicite pentru sarcina: draga de Irinica. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th August 2025 - 05:00 AM |
|