![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ma bucur ca esti bine, Roxi. Ti-a revenit si tonusul sau tot slabita te simti?
(IMG:style_emoticons/default/secret.gif) oleaca sa scrie legat>> OLEÁCĂ adv. (Pop.) Puţin, niţel. ♢ Loc. adv. Nici oleacă = nici un pic, deloc. Oleacă de... = puţin, într-o măsură oarecare, întrucâtva. [Var.: (înv. şi reg.) leácă adv.] – Din ngr. oligháki. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am revenit si cu tonusul. Se mira barbata-miu ca zburd aseara prin casa. Ca ce-i atata energie pe capul meu.
Super tare faza cu oleaca. Mersi ca mi-ai atras atentia. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce bine, roxi! Sper sa fi depasit totalmente perioada de greturi si oboseala.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Super. ieri am aflat ca si fosta colega care astepata gemeni a depasit faza asta.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Salutare fetelor si bine v-am regasit. Eu aseara am sosit din scurta vizita la Husi ,la o verisoara .Am mancat conform dar nu mai tin minte meniul exact pe zile fiindca nu l-am notat.
Roxanica (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) plini de bucurie!!! MD fulgi cu iaurt degresat si piersica ; cafea arabica P piept de pui la gratar cu fasole pastai si castraveti murati C caise , piersica si cateva migdale . Pe 8 august plec cu mama in Grecia , la Paralia Katerini...mama tot slabeste si eu tot stagnez , dar asta e...pana atunci sper sa mai slabesc putin. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxy, la multi ani! cu multe impliniri, sa ai un bebe sanatos si cuminte, si sa fiti fericiti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ma bucur ca ti-au trecut greturile si ti-a revenit energia. Eu am mancat azi (pana acum): D - cereale cu lapte P - fajitas cu pui (faza a 2-a) Pe cand sa ma laud ca am fost cuminte, mi-am amintit ca am baut un iced cappuccino. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Tentatie mare, ca ni s-a stricat masinaria de cafea aici, la firma si s-a dus o colega sa cumpere cafele si nu m-am putut abtine sa nu comand. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) A, ca mi-am amintit. Nevasta sefului meu a nascut aseara un baietel. Noi mai radem aici de el (ca avem de cine, ca e simpatic si ne da apa la moara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). This post has been edited by pescarush: Jul 10 2008, 06:54 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salut!!!!
Meniul de astazi: d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, black coffee ceai verde p - piept de pui gratar, salata de varza alba ceai verde s - migdale, salata cu sunca si cascaval, ca cea de seara trecuta |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani, Rox! Eu am intrat sa o urez pe Roxana ca se pare ca sunt in vacanta si cu Monti.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hielau!
Roooooxyyyy, La multi ani!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa cresti mare si desteapta si sa ai un bebe frumos si sanatos. Fetele, am fost in supermarket si am niste intrebari: 1. daca pe eticheta scrie 'zahar' clar nu e conform. Corect? 2. In tabelul cu indicii glicemici var "spaghete "al diente" 40 (intra aici orice fel de spaghete?) si spaghete din grau integral "al diente" tot 40. Atunci care ii diferenta? De ce sunt indicate alea integrale... nu de alta dar celelalte sunt mult mai ieftine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 3. musli cu fructe. Zice cereale inegrale. Astea ar trebui sa fie ok? Adica inclusiv porumbul? 4. mai era o intrebare dar am uitat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bai, scumpa dieta asta, pe cuvant. Ca sa va dsitrati si voi ia uitati ce scrie pe eticheta untului de arahide ce l-am cumparat (stiu ca are si zahar, dar numai din asta am gasit, iar eu n-am mancat niciodata pana acum si am zis sa incerc). Citat exact: Unt De Arahide Ingred. Arahide Prejite, Zaher, Sare Ulei Vegetal Hydrogenat, Uleiuri Greutate Neta 341 Grs. Data Expirarii Inscrisa Pe Borcan Made in USA Gizzzaaaas! Eu azi: D: un mar (da, stiu ca ii putin eh) P: piept de pui la gratar cu sote de ciuperci si salata C: ciuperci umplute si niste curmale |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mancat doua pere, apoi mancarica de dovlecei cu carne (resturi de aseara) cu rosii cocktail. Seara am mancat o gramada de conformitati, exceptie fiind numai o bucatica de paine mai inchisa la culoare si cu seminte in ea (dar sigur avea si faina alba in ea).
Mi-a mai adus tata un rand de dovlecei din gradina si Mr. kalua repede daca pot sa-i fac iar asa ca ieri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mr. kalua, de cand suntem impreuna, baga in el dovlecei si vinete intr-un an cat n-a mancat in decenii inainte. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) scorpirici, curmalele nu-s conforme absolut deloc, au un IG mare! 1.Exact asa. 2. Spaghetele integrale sunt mai sanatoase, mai avand ceva din B-uri. Faina alba nu mai are nimic bun ea, e purs si simplu umplutura. Poti cumpara si dintr-alea albe, numai uita-te sa nu aiba altceva decat faina si apa (si sare) in compozitie. 3. Porumbul nu-i conform. Nu stiu daca se gaseste müsli conform de cumparat. 4. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 08:03 PM |
|