![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Offfff! Asa-i cu curmalele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) of (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
O sa am grija cu musli atunci, ca am tot mancat. Dar sa stii ca eu si cu multe din neconformitatile mele am slabit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) un pic, asa zice lumea. Probabil de la diferenta fata de meniul meu dinainte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cu siguranta insa mai putin decat daca ar fi fost constiicioasa. Mersi mult de raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Hello gagici,
Ieri am facut painica filozofului...e f f buna calda...am papat 2 felii marisoare asa, simple...de fapt am facut-o s-o pap azi cu vinete. Am mai facut azi clatite cu gem de caise conforme..am fost foarte harnicuta, pana m-a lasat butelia (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) mor de nervi...mai am o bucatarie, dar e in casa si nu prea o folosim sa nu se afume tot p-acolo, desi am hota..cre`ca o sa apelez la un vecin mai priceput, sa mi`o schimbe p-aia din casa cu aia din bucatarie, ca mama si papa nu`s acasa.... Pana una-alta, sa postam meniul de ieri si de azi: IERI: MD - fulgi de ovaz cu lapte P - 2 felii de drob, cu 3 ardei copti G,C - o piersica, 2 prune din gradina marisoare, o felie mare de pepene rosu AZI: MD - 3 clatite cu gem de piersici ... cum am facut ochi, cum m-am dus ca teleghidata sa imi fac clatite (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) zici ca ma hipnotizase ideea P - iar drob- 3 felii, 2 felii de telemea, 2 ardei cruzi, unu` copt C - planuiesc o pizza si niste salata de vinete... ca`mi vine bibitu` pe la mine p-acasuca si tre` sa ma prezint onorabil (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Blatul la pizza cre`ca-l fac dupa reteta painicii filozofului... Vad ca-s cam nehalita in ultima vreme, ma simt agitata asa, si stand p-acasa halesc...de plictiseala, de placere, de pofta...de dragu` de-a manca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) Da` las`ca incep treaba de saptamana viitoare si mai uit de papica. M-am ingrasat aproape 1 kg de cand sunt acasa...ma dispera, ca vara eu deobicei slabeam 1 kg..il dau eu jos... scorpi, eu imi iau musli d-aia cu fructe si scot stafidele,bananele. fulgii de porumb...e o treaba migaloasa si tre sa ai nervii tari, da` cateodata chiar nu am chef sa mananc fulgi de ovaz...aleg cam juma` de cana de cu seara, pun lapte peste, iar dimineata se umfla si pare mai mult:))) si te tine si mai mult cutia... curmalele le las, ca-s bune, si daca nu ai de dat jos prea multe kg, eu zic ca nu stagnezi din 2 bucatele minuscule de curmale...(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si eu-s cam limitata aici in a`mi cumpara produse Monti...la SB gasesc cam ce doresc, da` aici nu gasesc nici un fel de faina conforma...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( noroc ca mi`am facut aprovizionarea de la Sb, a si ras maica-mea de mine cand m-a vazut cu bagaju` plin de fainuri si fructoza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ieri am mancat conform, dar mult.
MD: cafea cu lapte 11.00: fincrisp cu branza almette 14.00: copan cu salata 19: mazare dupa 21.00 fructe si fistic Azi D: cafea cu lapte /// caise P: snitel neconform de pui cu salata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (am incercat sa-l jupoi, dar n-am reusit in totalitate. Asa mi-a trebuit dac-am trimis pe altii sa-mi ia mancare.) C: clatite (sper!) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Salutare dragutelor !
MD 2 felii de paine cu tarata , iaurt degresat si un castravete ; cafea arabica G o caisa si o piersica P urda si 2 felii de sunca presata de curcan ; cotlet de porc la gratar cu 5 ardei copti C nu stiu ,dar inca nu mi-e foame pentru ca am luat P la 17. Cred ca fructe sau o salata asortata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Week-end placut ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
sper sa reusesc si eu sa ma tin de Monti azi:
D - o piersica, pauza, cereale cu lapte ora 11 - cateva alune P - taietei cu varza C - cred ca branza cu rosii. mi s-a pus pata sa fac maine saganaki cu shrimps. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Ce fac fetele? Am si eu o intrebare intrebacioasa....pt kalua....putem manca in perioada asta MINUNATA pepene rosu in fiecare dimineata? Doar pepene rosu si nimic mai mult, dar fara sa ne ingrasam? Promit ca-l voi manca doar dimineata. Am mancat ieri dim si a fost excelent! Nu mi-a fost foame pana la pranz. Spre deosebire de zilele in care consumam iaurt cu cereale si fructe, sau mere rase cu cereale. E foarte satios! Si nu baloneaza sub nici o forma. Ma simt minunat! Asa ca meniul de ieri a fost: d - pepene rosu ceai verde p - iahnie de fasole cu salata de varza alba ceai verde s - 3 snitele de pui, 2 rosii babane pe la vreo 10:30 migdale Kalua dear, si mai am o problema.....am observat ca greutatea a ramas aceeasi, dar am "expandat", adica ma simt de parca mi s-a intins pielea ca un elastic in unele locuri, semn ca in acele locuri a expandat grasimea sub piele...parerea mea, nu m-am masurat inca. Stiu ca asta mi se trage de la inghetata neconforma...si alte neconformitati, asa ca am trecut la faza I si sper sa ma tina, ca parca nu mai am ambitia de alta data. Am o intrebare. Pot combina in salate carnea cu telemeaua de oaie? Eu pun cubulete de telemea, doar pt a sara salata, nu-mi place sa pun sare si prefer sa adaug branza. Este OK? Va pup, acum o tai la plaja. Weekened placut! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Vreau si eu la plajaaaaaaaaa ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si la noi e vreme de plaja.Voi merge maine la strand , ca azi e zi de smotru. MD o felie de paine cu tarata prajita + urda+ rosie ; cafea arabica G o banana verde P rondele de somon la gratar cu o salata(nu m-am hotarat din ce sa o fac) C salata din s. verde cu diferite adaosuri proteice...am vazut la dr.wise o reteta si ma voi inspira de la ea , dar cu mai putine ingrediente |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
doftoreaso, teoria cu pepenele rosu suna astfel: are IG mare, dar incarcatura glicemica mica. Incarcatura glicemica se ridica insa proportional cu cantitatea ingurgitata, nu-i o valoare absoluta. Deci nu-i ok sa bagi in tine nu stiu cat pepene rosu. Practic as spune sa vezi cum reactioneaza corpul tau la pepenele asta rosu.
Carnea o poti combina cu telemea fara nicio problema. Iar despre grasimea expandata...ma gandesc sa nu fie ceva legat de menopauza. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Si eu (corpul meu) am inceput sa reactionez cam aiurea, am avut si sangerari de-aiurea, acum vad ca nu-mi mai vine ciclul, cine stie ce-o fi. Marti ma duc la ginecolog, sa vedem ce mai spune tanti aia, ce mai spun eu, ce mai spune corpul meu, comunicam, ce sa facem. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Unde-o fi disparut iar stoina din peisaj? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ce misto de Alinice, are vacanta si-i cu gandul la Grecia... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Iar Roxanica poate ni se alutara iar acum, ca i-au trecut greturile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Azi (ca fotomodelele) mi-am permis o zi in care mananc ce poftesc. Fara remuscari. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Tomorow, back to the routine. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fanny, eu am avut o hemoragie de astfel de zile, acum incerc sa-mi impun un regim cat de cat de bun simt...da' nu stiu cat o sa ma tina...ca am inghetata in frigider...
Meniul de astazi: d - 2 felii de pepene rosu 2L apa pe plaja p - mititei + frigaruie de porc, salata de rosii si ceapa, vin alb sec 17:30 - 4 piersici 21:30 - telemea + cascaval + 3 rosii Maine la pranz am de gand sa fac o saramura de pui....tam tam!!! Poate pun si poze...daca-mi iese una fotogenica... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 08:14 PM |
|