IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 140 141 142 143 144 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Roxana_
post Jul 13 2008, 11:11 AM
Post #1411

Musafir

Multumesc fetelor pentru urarile de ziua mea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Auzi doftorici, tu ai cam imbatranit, nu-i asa? Discutia asta cu pepenele o avuseram si acu' un an, pe vremea asta. Kari, ne-a spus acelasi lucru. Eu eram aia de manca seara doar pepene si din cand in cand se mai sesiza cantarul. Tu-l mancai si anul trecut, dimineata, dar nu singular (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Kalua, greturile, nu-s chiar trecute, dar nu mai sunt asa de rele. Mi-a spus o tipa sa-mi iau un pachet de biscuiti langa mine, pe noptiera si-nainte sa ma ridic din pat sa bag un biscuite. La ea tinea trucul asta. Inca mananc, ca trebuie...si tot prostii mananc. Acum sunt la capitolul cartofi prajiti cu branza. Am impresia ca-i si pe autosugestie la mine: cum vad o friptura si-o salata (adica mancare sanatoasa), cum imi vine sa vars. Ar trebui sa ma fortez sa mananc. Dar dupa pronosticurile mele, in max 1 sapt e musai sa ma intorc la Monti. Eu ma mir ca dupa atata mancat nesanatos am luat doar 2-3 kg (variez, cand am 67, cand aproape de 68). Cert e ca am facut un pic de burtica. Deocamdata ma incap pantalonii vechi.
Kalua, e cam devreme sa te apuce schimbarile astea. Si pe maica-mea au apucat-o, dar dupa 50. Du-te la doctor si vezi ce se intampla. Oricum, chestie valabila si pentru tine si doftoreasa, 40 de ani e un prag, cand iar ni se schimba metabolismul (sunt convisa ca stii despre asta si tu). Se zice ca trebuie sa mancam mai putin cantitativ, daca putem. Pe mine stiu ca m-a debusolat f tare schimbarea de la 25 de ani. S-ar putea s-o patesc si eu acum la 30.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Jul 14 2008, 08:44 AM
Post #1412

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) dear, acum m-am mai desteptat...mananc pepene gol dimineata!
Da domle, imbatranesc! Iar memoria n-a fost punctul meu forte niciodata. Am doar memorie vizuala, asta-i beton! Problema e ca memorez figurile oamenilor si nu stiu de unde "sa-i iau". (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Meniul de ieri fuse:
d - iaurt cu fulgi ovaz si piersici, black coffee
p - saramura de pui
17:00....inghetata neconf.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) n-am rezistat mult fara...fir-ar sa fie de pancreas aurolac!!!
19:30 un espresso deconf pe o terasa, la o barfa mica cu prietena mea sosita din Canada...nu ne-am vazut de 2 ani
Va doresc o saptamana de vis!

+Quote Post
ToothFairy
post Jul 14 2008, 02:55 PM
Post #1413

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Meniul de IERI:
MD - 2 felii de pepene babane
P - 2 jumatati de dovlecei umpluti cu branza...au iesit f f buni..
G - o felie micuta de pepene
C - 2 clatite conforme, ABATERE : inghetata

Meniul de AZI:
MD - o canita mica de fulgi de ovaz cu lapte
P - 2 felii mici de painica filozofala cu branza, un gratar cu rosie si ardei crud
-ceai
G,C - fructe.

Voi ce mai papati pe caldurile astea de nu mai postati ?(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Astept ploaia...vad ca s-a innorat...Doamne, de-ar plouaaaaa!
Maine planuiesc salata de vinete cu painica filo . yummy

+Quote Post
dr_wise
post Jul 14 2008, 03:23 PM
Post #1414

Musafir

Heheheheee, scorpi! Me too! Am pus de-o salata de vinete si am de gand sa prestez si la niste painici filosofale in dupa-amiaza asta. Gand la gand cu bucurie!
Pana acum am mancat:
d - pepene rosu
p - o nectarina, apoi ostropel din pulpa de porc cu mujdei, muuuuuuuulta salata de rosii si ceapa
acum: cioco 85% cacao, dupa somnu' de infrumusetare.

+Quote Post
Fanny
post Jul 14 2008, 03:25 PM
Post #1415

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Pancreasul tau, doftoreaso, o fi ruda cu al meu. Si eu m-am infipt aseara intr-o inghetata neconforma si intr-o tarta cu fructe, desi toata ziua fusesem cuminte.
Azi dimineata, am fost la un eveniment si n-am rezistat zambetului unor mici-prajiturele. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Acum ma dreg cu fructe, iar diseara consum peste cu salata. E musai sa ma dreg si cu o tura de Pilates.

+Quote Post
dr_wise
post Jul 14 2008, 03:36 PM
Post #1416

Musafir

Haoleuuuuu, nu-mi mai aminti de sport! Am niste mustrari de constiinta de numa' numa'!!
Ultima data am fost la sport acum 2 weekend-uri, am incercat sa ma energizez, dar era asa de cald in sala si n-aveam aer (ambele aparate de aer conditionat stricate!), incat mi s-a facut greata din cauza caldurii. Nu-mi mai trebe!
Mai am 10 sedinte pe abonament, sunt in concediu, dar habar n-am cum sa le consum.
Nasol, ce mai!

+Quote Post
Fanny
post Jul 14 2008, 03:42 PM
Post #1417

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Cu marea langa mine, nici ca mi-as face abonament la sala. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Aquagym ar scrie pe fruntea mea din iunie pana-n septembrie.
Apropo, pune o vorba buna sa se indrepte vremea pana vineri ca o sa aterizez pe litoral cu gasca mare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jul 14 2008, 04:27 PM
Post #1418

Musafir

QUOTE(Fanny @ Jul 14 2008, 04:42 PM) *
Cu marea langa mine, nici ca mi-as face abonament la sala. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Aquagym ar scrie pe fruntea mea din iunie pana-n septembrie.
Apropo, pune o vorba buna sa se indrepte vremea pana vineri ca o sa aterizez pe litoral cu gasca mare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) OK! Uite cum facem! Eu stau cu fundul meu mare, de la +infinit la -infinit, pe noru' de Cta, da' tu trebe sa-ti iei angajamentul ca sperii norii de deasupra capitalei...si bagi si-o briza usoara si racoroasa de Dambovita...exista asa ceva?! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Aquagym la mare...la Mamaia? Unde, soro?

This post has been edited by dr_wise: Jul 14 2008, 04:28 PM

+Quote Post
sylvia_31
post Jul 14 2008, 04:35 PM
Post #1419

Incurabil

Member No.: 868

doctore, ca de-obicei, esti bestiiiialaaaaa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) , moare de ras omul in preajma ta

aguagym naturel, adica-n apa marii.
sau, si mai fain, la Mamaia, in AquaPark (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jul 14 2008, 04:39 PM
Post #1420

Musafir

Bleahhhhh!
Sa n-aud de Aqua Park.
Domle, mie daca nu-mi sfaraie slanina pe nisipul fierbinte, sa-i trag un SA 1 sau 2 cu sarg (in limbaj naval inseamna o sablare...), nu simt ca votez.
Nici macar pe plaja nu suport sa-mi asez slanina pe plastic. Ce-i aia? Nisip! Ever forever! Sa-mi miroasa pana-n ultimul cromozom a mare si soare!
Punto e basta!...vorba unui amic...
PS: Aqua Park e oblu langa sosea, miroase acolo a gaze de esapament si asfalt incins. Ptiuuu, curat sacrilegiu!

This post has been edited by dr_wise: Jul 14 2008, 04:41 PM

+Quote Post

413 Pages V  « < 140 141 142 143 144 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 06:34 AM