IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 141 142 143 144 145 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Alinice
post Jul 14 2008, 04:46 PM
Post #1421

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Buna fetelor! am revenit si eu pe baricade
Meniul de ieri:
Md ou fiert ,urda , rosie si 3 felii de lebar ; cafea cu lapte degresat
P supa de pui ; chiftelute cu sos de smantana
G nes cu lapte degresat
C salata verde cu ceapa , rosii , branzeturi , carnat.
Meniul de azi:
MD urda cu castravete si lebar ; cafea cu lapte degresat
P 2 chiftelute , 3 felii de carnt si salata asortata cu branza
C fructe.
Am reinceput sa beau apa plata cu lamaie...sper sa dea rezultate.Beau in continuare si ceaiuri...
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jul 14 2008, 05:30 PM
Post #1422

Musafir

Apropo de sport, am fost azi la medic sa-mi dea trimiteri la aia care vreau eu si sa-mi inmaneze si rezultatele analizei de sange. Si vorbeam despre colesterol, care-i ridicat bine, la 235. Si el imi spune ca inca nu-i o problema, cu oleaca de sport se regleaza el. Si eu ma uit la doctor "spooooort?", la care el, da, mai ales acum, vara, mers cu bicicleta, eu dau din cap ca nu, inotat, eu ii zic ca apa din alcurile de pe-aici mi-e prea rece, m-a lasat si el in pace atunci si mi-a dat numai de grija sa fac putina miscare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Pangasius cu sos de capere, orez basmati, niste fasole verde si salata asortata.
Deseara vreau sa fac o mancarica de gulie cu snitele de cascaval edam, cu salata. Sper sa-mi iasa socoteala pentru ca trebuie sa umblam oleaca sa vedem de spalatorul de vase.

+Quote Post
scorpirescu
post Jul 14 2008, 06:38 PM
Post #1423

Musafir

Cam asa is io cand citesc meniurile lui Kalua.

(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Pangasius (was??!!? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ) cu sos de capere (humm (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) s-ar putea sa stiu ce sunt astea, dar nu-i sigur ca nu le confund), orez basmati ( uraaa... asta stiu ce e de vreo cateva saptaamani), niste fasole verde (bingo! astea le stiu) si salata asortata ( (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) cu ce? cu poseta? ... :ma scarpin in cap: ).
Deseara vreau sa fac o mancarica de gulie (am vazut o data in piata, era eticheta sub ea... asa o treaba rotunda din care ies niste craci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) cu snitele de cascaval edam (o fi ceva marca straineza) , cu salata (din aia cu rosii, ceapa, castraveti si salata... ce buna is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).

Deci Kalua draga, esti ceva zeu al bucatariei. Sau un "Picasso" total neinteles pentru mine decat din intamplare. Si nu pot sa-mi zic decat "crede si nu cerceta" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

Toate astea se vor a fi un compliment, Kalu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Eu azi:

D: fulgi de ovaz cu iaurt 0%
P: conopida cu branza la cuptor si salata
cioco 75%
C: 2 felii de pepene. Daca mi se mai face foame o sa mananc niste sprot afumat cu paine integrala de secara cu seminte (phii... ce de-a bani am dat pe bazaconia asta).
Si probabil o sa rontai niste alune de padure si cioco 85%.

+Quote Post
Fanny
post Jul 14 2008, 06:53 PM
Post #1424

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Deci voi doua (Dofto si Scorpi) faceti atmosfera de aici mai ceva ca a unui club de comedie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cina mea: cod la cuptor cu un salata de castraveti cu iaurt

Am luat din piata cateva prunoaie imense. Abia astept sa ma infig intr-insele! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 14 2008, 06:55 PM
Post #1425

Musafir

scorpi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pangasius e-un peste, caperele sunt mici si verzi, salatei ii spune asortata ca-i cu de toate in ea. De ce-i spune asa, nu stiu, chiar ar fi bine sa intrebam. Dar pe cine si unde? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Edam-ul e un fel de cascaval, olandez, se aseamana cu babybel-ul frantuzesc.

+Quote Post
scorpirescu
post Jul 14 2008, 07:09 PM
Post #1426

Musafir

Ioooooiii, amu ca zici ca seamana cu babybelu frantuzesc m-am lamurit. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Am descoperit dara ca si eu consum salata asortata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cool.

Caperele cred ca is alea de le pune la restaurant pe pastravul la gratar si sunt asa un pic piscacioase. Is mici, verzi.. arata asa ca niste macese. Ovale.

+Quote Post
Fanny
post Jul 15 2008, 08:04 AM
Post #1427

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Yellow! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Inceput ziua cu 4 prune imense si cafea cu lapte
Planuiesc pentru mai tarziu sandvis cu somon, ardei/ castraveti.
Iar pentru diseara... tot peste. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jul 15 2008, 08:19 AM
Post #1428

Musafir

Buna dimineata!!!!
Ieri seara am calcat stramb cu un ice tea de 330ml.
Gata, am zis!
Adica seara trecuta am iesit la o plimbare cu gasca si ne-am oprit la o terasa. Am comandat mititei, ca altceva interesant n-aveau, si i-am mancat cu mustar..probabil neconf. Desert niste alune prajite + un espresso decofeinizat.
Asta e!
Asa ca azi e musai sa fiu Maica Tereza.
Fac o iahnie de fasole right now si curat "matzu" de toxine. + ardei copti cu mujdei...NEBUNIE!!!
Va anunt ca vremea s-a nasolit in ultima ora, nu-i nici o sansa de plaja, asa ca voi lua "Fotbal si pizza"/John Grisham si voi vegeta precum o foca pe banchiza.
Sa aveti o zi de marti minunata!
...azi e marti, nu?!

+Quote Post
Alinice
post Jul 15 2008, 10:19 AM
Post #1429

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Buna fetelor! La noi trebuie sa aprinzi lumina , asa de tare e innorat...si a tras deja o ploaie cu bulbuci!!!
MD 2 cremvursti cu mustar conform , urda si castravete ; cafea cu lapte 0,1%.De maine trec pe MD cu fulgi tot restul saptamanii.
P varza anatolica.Nu stiu ce salata ar merge la varza asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
C fructe.
Nu-i bai ca ploua...oricum stau toata ziua pe net cautand informatii despre Paralia Katerini (mai ales pe forumuri).

+Quote Post
ToothFairy
post Jul 15 2008, 12:00 PM
Post #1430

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Alinice, ce cremvusti papi tu conformi ?

dr_wise, erai cu mine gand la gand cu salata de vinete si painica...ma confundasi cu scorpi...da` te iert...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 141 142 143 144 145 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 06:55 AM