![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, am sesizat si eu ca doftoreasa se grabeste de zor...si nu stiu de ce, ca doar e in concediu.
Scorpi, nu pot sa intervin si sa nu spun c-ai fost dementiala. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Bine v-am regasit, dragutele maichii!
De ieri am trecut si eu din nou cu arme si bagaje in barca Monti. Azi: MD - 1 cafeluta, 1 pahar lapte gol, ca n-am avut pofta de mai mult P - ratatouille cu telemea, o bucatica de piept de pui Dupa-masa cateva cirese C - guacamole, rosie; Rafaello din urda |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Leea, ptiu, ca nu-mi vine sa-mi cred ochilor c-ai revenit! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) doctore si scorpi, you made my day! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
eu sunt cea mai neserioasa montiganca din ultimul timp, dar intru pe-aici de placerea de a va citi, sa vad ce mai faceti. Leea, welcome back! cum stai cu kg? te-ai ingrasat, daca n-ai mai tinut Monti? deci, planul meu pe azi (sa vad la sfarsitul zilei ce se alege de el (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ): D - iaurt cu fulgi de ovaz, germenid e grau, capsuni si blueberries ora 11 - un mar P - mancare de mazare (am luat proaspata, din piata) cu carnati prajit C - supa de salata, salata cu ton. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Azi am papat ce mi-a poftit inimioara, si fuse bun:
MD - fulgi de ovaz cu mar ras, scortisoara P - am facut niste lipii (din faina integrala, tarate, apa, sare, praf de copt si le-am copt pe fundul unei cratite) :)si le-am papat cu salata de vinete...asta din cauza ca`mi facea fitze cuptoru` si am zis sa am ceva "painica" sa pot papa vinetele ...si cu rosii G - o felie de pepene C - fructe Abatere: cioco (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
D: iaurt si fulgi de ovaz
P: file de peste montignac cu rosii si orez basmati gatit cum scrie pe punga lui (dar sincer mi-a picat destul de greu combinatia orez+scortisoara ... n-am observat pe moment dar acum ma resimt) C: o cana cu lapte, cateva alune, un pic de cioco. Cred ca o sa bag si niste pepene rosu mai tarziu. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
file montignac fiind o bucata din muschiul lui nenea Montignac? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salve!!!!
Leea, bine ai revenit!!! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Meniul meu de today: d - iaurt cu 2 nectarine si fulgi ovaz, black coffee p - iahnie de fasole cu carnaciori, rosii s - o conserva de ton cu rosie si ceapa, un pate Inedit, niste unt tavalit in branza razuita (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am corectat, gata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am gandit eu ca tre' sa fie peste, din cauza combinatiei cu basmati. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu azi: o portie sanatoasa de gulie de aseara cu doi castraveti si-o rosie 5 (cinci! (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) ) ardeiasi umpluti cu smantana 10% niciun fruct azi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:16 AM |
|