![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Azi m-am cantarit si am ajuns la 68,8 kg! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
MD caise-pauza- fulgi cu iaurt 0,1% si gem de capsuni conform ; cafea cu lapte degresat P a doua portie de varza anatolica (e super-extrabuna!!!) cu ardei copti cu usturoi C fructe. Bineinteles ca beau apa plata cu lamaie , ceai de papadie , ceai de fructe de padure...toate neindulcite. (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Din fericire cantarul meu s-a stricat, asa ca nu stiu exact cat de grav e dezastrul. Dar de ingrasat clar m-am ingrasat in ultimele luni... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Azi: MD - wasa, lapte, cafea P - somon la gratar, salata G - sigur fructe C - telemea cu salata si cateva nuci |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
D: pepene + cafea cu lapte
G: fructe mult multe P: copanel cu varza Am baut o fantana cu apa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu inteleg ce-i cu mine. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, am sesizat si eu ca doftoreasa se grabeste de zor...si nu stiu de ce, ca doar e in concediu. ...hmmm, mi s-a mai spus ca ma grabesc precum fata mare la maritat, da' asta-i farmecul meu. Ce pot sa fac? Scuze pt incurcaceala, se mai intampla... Mai, am crailit astazi de numa' numa'. Mi-am tras o radiografie la masele, lucrarea dentara veche. Nu mai are "aspect comercial" si-i musai s-o inlocuiesc pana plec pe coclauri. Asta-i dezavantajul cand ranjesti tot timpul, trebe sa ai grija de dinti mai ceva decat colega de zodie - Pamela Anderson - fata de sanii ei. Apoi mi-am dus hainele de iarna la curatatorie, mi-am tras o rezervare pt manichiura pe vineri dupa-amiaza si, in final, am aterizat la Ina Center, ca nu se mai poate domle, astazi umblai in "black out" de parfum. Mi-am achizitionat o damigeana de "I love love". Am ajuns invingatoare acasa, da' lesinata de foame. Asa ca meniul de today fuse: d - pepene rosu 16:30 - 3 nectarine 17:00 - iahnie de fasole cu ceapa, o cafea decofeinizata, asa, ca sa anesteziem aroma de ceapa s - poate niste fistic Imi beau cafeaua si-o tai afara in repriza a doua de plimbareala. Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Wow, in vacanta chiar nu stai locului! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
On topic: iar m-am infipt in fructe. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce mi-e drag cand va citesc asa de mimoze, vorba doftoresei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu am mancat o para si-un mar, mititele amandoua, apoi 3 ardei umpluti (nu sunt mari) cu un iaurt mic si doua rosii. Rosiile sunt de la turc si n-au absolut niciun Dumnezeu! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Deseara vreau sa fac o branza-camembert la cuptor (e speciala pentru scopuri dintr-astea) si alta invelita in bacon, tot la cuptor. Cu salata de rosii cred (daca gasesc rosii italienesti). Am o pofta de dulce, ceva de speriat. Am mare noroc ca nu este nicio cofetarie prin apropiere, altfel ar fi prapad. Ca numai la prajituri pohtesc, de-alea cu creme, nu la ciocolata. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai cum sa stau? O viata am si s-o lenevesc?!
Nu fuse vreme de plaja, ca as fi taiat-o la o baie de soare...da' sunt bune si pauzele astea. Mai gagici, in dormitorul meu este un mix interesant de arome...ceapa, "I love love" si cafea....oare omoara tantarii? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Kalua, mi-ai dat o idee...ce-ar si sa-mi trag eu o gradina de legume ecologice la Luxemburg? A propos de rosiile alea fara gust....imbin utilul cu placutul! Si asa duc dorul unui gradinarit de placere. Btw, sa cumpar rosii in tura a II-a de shopping. |
|
|
![]()
|
|
Hahaha. Ce biznis fain! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imi place cum suna.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca te pricepi, sigur e ceva misto, doftoreaso. Stiu ca pe-aici e mare belea cu melcii care dau atacul la rasadurile de rosii. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa ma laud ca am rosii in gradina. inca nu sunt coapte, dar am cateva chiar mari deja. cam in 2 saptamani, mananc rosii "bio" de la mine din gradina. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
eu am fost destul de cumintica ieri, am mancat doar niste cioco 71% (3 patratele). azi: D - cereale cu lapte P - mazare cu un ou ochi C - supa de salata si probabil niste fructe. deci, m-am hotarat sa intru si eu in grupul "mimozelelor". (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:12 AM |
|