![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
hello "mimozetelor" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azi fusei si eu semi-mimoza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) in ceea ce priveste Monti, of course, ca-n rest...nu`mi reuseste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) E greu la mama acas` , ca o manca undeva si`mi face tot felu` de bunataturi, iar eu gust ca sa n`o supar...ce fata buna mi-s io (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Asadar, azi semi-Monti meniu: MD - fulgi ovaz cu lapte, cu 2 picaturi de cafea nedecof. ... vroiam sa`mi simt cafeina prin vene , ca demult n-am mai simtit-o (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) P - salata cu di tati : branza telemea, piept de pui, castravete, rosie, ardei, ceapa etc, da` CONFORMA Apoi, urmeaza beleaua mare: pepene rosu, ciucalata neagra (juma`), cateva alune. Faza asta la mine e 2,5 spre 3 zic io (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Important e ca mananc de pocnesc si nu ma ingras...cine stie daca o sa ma mai tina boieria asta mult...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) macar pana la menopauza...hihi...m-am ingrasat de cand am venit acas` aproape 1 kg da` nu`i bai...ca ma camuflez (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nu stiu, tot la Sb am programu` meu sanatos si cu cap...si nu ma imbie nimeni cu nimic...nici o sansa pana la toamna sa fiu mimoza Monti 100% (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( uf ufff...ma fac yo mare Hai pupici si sa fiti "mimoze Monti", nu ca mine...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) Scuzati droaia de emoticoane...asa fusei eu asta-seara, mai expansiva ... |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Erata la masa de seara: in loc de fistic am mancat o rosie babana de gradina + 2 nectarine.
Iar in toata casa miroase a frigarui de pui + porc, a ardei si rosii coapte! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) imi ploua in gura, da' ma abtin eroic! Ce mai, sunt barbata! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Aseara: pui, mancarica de fasole rosie si salata de ardei si castraveti
(neconform) inghetata cu fructe de padure S-aveti o zi faina! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Scriu raportul iute-iute, ca-apoi trec la gatit:
MD - fulgi de ovaz, lapte, cafea P - varza calita cu carne G - piersica C - salata cu ton Numai binesa va mearga tuturor! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Salut fetelor !
MD pate de pui conform(de casa) cu rosie si ardei gras.A facut mama aseara pateul si imi facea cu ochiul... P saramura din pulpe de pui cu ardei copti C fructe O zi minunata ...azi e insorit pe la noi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa traiasca cele mai sexoase MM-te din sud estul Europei!!!
Fratilor, sa pic pe strada lesinata de foame! Am fost cu fiul meu sa rezolvam niste probleme dis de dimineata si n-am avut timp sa mananc. Am stat pana la 1200 nemancata!!! Nu mai aveam suflu!!! Am vrut sa intru la Pizza Hut sa servim ceva...renovare! Am mers la Marco Polo, cu gandul la salata mea de pui (suculetele mele gastrice erau deja cu limba scoasa de bucurie, cu gandul la salata) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ...se deschidea dupa 1130! M-am suparat si am plecat acasa. De abia dupa 2 nectarine si un pui de somn am reusit sa ma pun pe picioare. Meniul de today: 1230 - 2 nectarine + 3 guri de apa 1330 - frigaruie din porc + pui, omleta (mi-e pofta!), salata de rosii + ardei gras + ceapa Cu cina revin pe inserat. Sa aveti o zi minunata! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri, ca n-am apucat sa scriu:
D: iaurt cu fulgi de ovaz P: stat in picioare la coada la finante. deci 0. C: conopida cu telemea la cuptor si salata mai tarziu: pepene rosu Azi: D: iaurt cu fulgi de ovaz P: pestele cu rosii si orez basmati C: pepene rosu siiiii ... nu mai stiu Observati ce meniu variat am. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt deosebita, fac 1 sau 2 feluri de mancare din care sa mananc tata saptamana. Amu s-or gatat si nu stiu ce oi manca maine. Om vide. Pusicon. S. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
meniul meu pe azi:
D - cereale cu lapte ora 11 - un mar P - pui cu curry, salata de ardei, rosii, ceapa (toate luate de la ferimeri, din piata) C - azi chiar fac saganaki cu shrimpi, mi-am pus la dezghetat shrimpii. sper doar sa rezist pana sunt gata,s a nu ma bag in altceva, ca va fi tarziu. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Ziua buna tuturor
MD fulgi cu iaurt degresat si o linguritra de gem de capsuni conform ; cafea cu lapte 0,1% P dovlecei cu branzeturi la cuptor + 3 ardei copti C fructe. Observati ca ma straduiesc! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neataaaaa!
Mai, eu am calcat stramb ieri...si la pranz (spaghete bolognese), si seara(inghetata de rom)...si, a naibii treaba, cel mai tare ma deranjeaza constiinta asta nesuferita! Mi-a mancat ficatii!!! Asa ca nu scriu ce-am mancat ieri, da' incerc sa dreg busuiocul incepand de astazi... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:39 PM |
|