![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Ieri dupa-amiaza am calcat stramb cu o inghetata neconforma (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Azi dimineata m-am cantarit si , ce credeti...68,2 kg ! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) MD o piersica si fulgi cu iaurt 0,1% ; cafea cu lapte degresat P bors de pasare si pizza conforma C fructe. Emty cremvustii ii iau numai ambalati si citesc eticheta sa vad care nu au amidon-am gasit la Plus unii nemtesti care sunt conformi -cel putin asa indica ingredientele de pe eticheta. Week-end placut!!! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Am modificat pranzul: restul din portia de dovlecei cu branza + salata de rosii , castraveti , ardei gras si ceapa ; jumatate din portia de pizza .Restul portiei ramane pentru MD de maine (este foarte buna si rece).
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alinice, felicitari pentru scaderile de greutate din ultima vreme! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mersi kalua. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sper sa continui tot asa. Azi am fost la iarba verde si am facut plaja .Meniul este cam incoerent : MD o piersica-pauza-restul de pizza de ieri; cafea arabica cu lapte 0,1% G un iaurt cu fructe 0,7% P 3 caise + o nectarina; migdale G inghetata(neconforma) C salata de rosii cu castraveti , ceapa si urda. O saptamana buna tuturor fetelor MM ! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
... mai revin si eu din cad in cand.. macar sa va citesc. nu prea am ce sa postez.. ca sunt foarte neserioasa.. din cauza programului la munca sar foarte des peste pranz iar seara... pap mult. nu chiart neconform, dar mult..
am scapat cam multa cioco 85% in ultimul timp, o iau in loc de pranz, ca sa nu mananc placinte sau covrigi pe acolo. sincer, nu ma simt foarte bine, adica ma balonez foarte des in ultimul timp.. eu sa zic ca e de la apa foarte rece pe care o beau? ce spuneti? ca asa, micul dejun e conform mereu, adica fulgi de ovaz cu diverse fructe (caise, portocale, mere.. depinde) si iaurt. in rest pap multa branzica cu salate, mai o mancarica gatita sau supa (in care mama pune morcovi rasi). azi cel putin am facut'o cel mai rau: doua inghetate neconforme, una inainte si alta dupa ce am venit de la plaja. am stat o ora pe soseaua dinspre costinesti spre cta... huh'.. am ajuns varza acasa. eu una am ajuns la o concluzie: vara mi'e imposibil sa tin un regim, am tot felul de pofte nebunesti, pap chiar mai mult (poate pt ca e ziua mai lunga? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). asta e, acum am lasat'o un pic mai moale, papa cat sa'mi fie bine, respect principiile monti cat de mult pot, doar ca pap mult. las' la toamna ma tin iar 100%, am timp pana in nov cand imi vine iubitu', sa ma vada mai supla.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) v'am pupat, sa aveti o sapt frumoasa si racoroasa :* |
|
|
![]()
|
|
Hei ! Unde a disparut lumea?! Prin vacanta?
MD o piersica-pauza-fulgi cu iaurt 0,1% ; cafea cu lapte degresat P bors de pui ; piept de pui la gratar si salata de varza G 3 patratele de ciocolata 70% C fructe ...sau altceva? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Vad ca nimeni nu mai mananca nimic...
Eu azi: MD: cateva prune; cafea; wasa cu gem P: omleta cu ciuperci si salata G: suc proaspat de morcovi, poate cu piersici C: salata cu telemea si masline |
|
|
![]()
|
|
Meniul de azi:
MD o caisa - pauza - fulgi cu iaurt 0,1% ; cafea cu lapte degresat P bors de pui ; file de somon la gratar cu salata de rosii +usturoi feliat C fructe. Aseara au fost mai multe preparate din carne cu rosie ,ardei si castravete + urda.Inainte de culcare 2 caise . Toata lumea e in greva?! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu-s cam in greva (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) Dar macar cu ochii pe voi, care sunteti mai zdravene la cap decat mine.
In seara asta fac ardei capia umpluti cu telemea, la tigaie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Mancam, mancam...si-nca cat !! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
La mine cantitativ mult, dar conform.. AZI: MD - 3 clatite cu mere rase, lapte cu cafea decof. P - omleta cu ceapa, rosii in ea, un carnat de casa, salata de cruditati G - o rondea de grau expandat cu glazura de iaurt... ( stiu, are ig mare, da` vroiam sa rontai ceva) C - piersici, o felie pepene. Kalua, ardeii aia umpluti e musai sa fie capia? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) as face si io pt maine, da` n-am decat ardei gras. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:34 PM |
|