![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
E mai bine daca-s kapia, ardeii grasi sunt mai rotunzi si nu prea ai cum sa-i prajesti bine pe toate partile.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Planul pe azi:
MD: cafea; lapte + fulgi de ovaz P: linte si chiftele de ton G: piersici (gustarea de dupa-masa la mine e obligatorie; cu cat ma straduiesc mai tare sa o elimin, cu atat ajung sa comit abateri mai mari la cina) C: salata cu telemea |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Ziua buna fetelor . (IMG:style_emoticons/default/rain.gif)
Azi am batut orasul in lung si-n lat ...ne pregatim de plecare , desi mai sunt ceva zile pana atunci ! MD o banana verde - pauza - 2-3 felii de rulada de pui si sunculita taraneasca cu telemea ,rosie si castravete ; cafea cu lapte 0,1%. Un MD copios dar urmat de o plimbare indelungata prin oras. P ficatei de pui la cuptor cu sos din ceapa , ciupercute , gogosari si mirodenii ; castraveti murati C fructe de sezon |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dr_wise, zi-mi si mie cum faci copanelele alea asa frumoase la cuptor? In ce le pui? Sau cum? plizplizpliz zimizimizimi
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Vad ca ultimul apel la Doftorici. Am vazut ca ieri a fost examenul la Medicina, deci banuiesc ca e cu emotiile in gat, asteptand rezultatul. Tin pumnii stransi sa iasa totul extraordonar de bine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Revenind la topic. In ultimul timp "impusc" doua mese conforme si una ne sau m-apuca pofta de dulce la ore nepotrivite, cand n-am acces la fructe sau alte bunanati MM. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Totul se trage de la stres, de care sper sa fi scapat acus. D: cafea cu lapte + 3 piersici |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Hello, everybody. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azi de dimineata am trecut prin Billa si m-am intors cu: finn crisp (21%), orez salbatic, cicocolata 85% cacao (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , un gem de fructe de padure, indulcit cu fructoza, lapte, iaurt si un cascaval. Astea sunt produsele mai "dubioase", pe care eu nu le cumparam in mob normal (exceptand laptele, iaurtul si cascavalul). Sper ca sunt toate conforme si nu va trebui sa le donez vecinilor. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Acuma, sa nu va ganditi ca le-am luat ca sa le consum in fiecare zi sau exclusiv pe astea. Le-am luat sa le am in frigider, in caz ca ma apuca "piticii". (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) In frigiderul meu mai exista, legume, carne, oua, branza... Meniul de azi va fi: - cafea cu lapte - salata cu ton (varza, morcov, ardei, rosii, toate crude si ton in ulei de masline) - iaurt - omleta si salata (daca ma razgandesc pana la cina, o sa scriu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Si o intrebare: am vazut ca finn crisp sunt facute din faina integrala de secara si tarate de secara, asta inseamna ca pot fi combinate cu orice, adica si cu lipide? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Finn crispul nu se combina cu lipide, deci il poti manca numai cu dulceata si iaurt, branza cu grasimi pana in 1%.
E bine sa-l mananci dimineata (e recomandat ca micul dejun sa fie glucidic). |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Finn crispul nu se combina cu lipide, deci il poti manca numai cu dulceata si iaurt, branza cu grasimi pana in 1%. E bine sa-l mananci dimineata (e recomandat ca micul dejun sa fie glucidic). Am notat, multumesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sigur am mai citit lucrul asta, dar acum e un amalgam de informatii in mintea mea... Deocamdata o sa pun pachetul in camara si, daca voi simti nevoia de "fainoase", il voi combina cu gemul de la Arovit. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Fetelor, bun gasit!
Sa nu ma impuscati, va rog.Sint la noua casa, impovarata de treburi care parca nu se mai sfirsesc.In fine, mai am inca meseriasi pe linga mine,sacii nedesfacuti si munca titanica sint prietenii mei acum. Data trecuta cind incepusem sa scriu am ramas fara net, apoi am fugit efectiv la mare la noi 3 zile in care aveam meseriasi programati ptr fiecare zi pina seara tirziu.Era weekend si in disperare, eu si Marius am fugit efectiv, era a nu stiu-cita saptamina consecutiva fara o zi de odihna. Asa ca am fugit la mare, am stat pe malul lacului Techirghiol la o pensiune a unor prieteni si tare bine ne-a fost!De-acolo directia Bucuresti, am rezolvat niste urgente + o vizita la Ikea ptr rafturi la magazie. Am venit invingatori si pusi pe treaba...As-noapte a fost dezastru la Iasi, ploi cu rafale de vint, mi-a smuls niste pereti-cortina de la chiosc, pe la 2 noaptea analizam pierderile...Aproape m-am lasat de florarit, trag tare sa apropiem cit mai mult treburile, caci duminica plec spre Grecia ptr marfa de Craciun. Copila mea e la Florenta de vreo 2 saptamini, la bursa, e super incintata.Face cursuri zilnic la academie, incepind cu italiana(ptr care capata un atestat) siterminind cu management, dezvoltare personala, etc. Copilu e super incintata si ferice si noi ptr ea. Monti tin cit pot, nu mai am timp deloc ptr gatit, mai gratarim cind si cind. Mi-e dor de painica mea, de o mincare gatita, ce mai! O trece si perioada asta grea, sint sigura. Eu va iubesc la fel de mult si am sa revin cu vesti de cite ori voi putea. Ca idee, nu ma uit deloc la TV de vreo 2 luni, pe calculator pun mina f rar....Doar fortuita de faptul ca Alexandru, baiatul care imi tine locul la calculator e plecat ptr citeva zile m-a facut sa intru in contact cu tastele...Va pup cu dragoste, va iubesc si va doresc numai bine! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine c-ai dat un semn de viata, bre! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Atunci sa-ti mearga trebusoarele cat de bine si sa termini odata cu nebuneala, sa ste stim femeie asezata la casa ta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si Doforesei tre' sa-is psun ca sunt alaturi de ea in gand, tin pumnii si astept sa ne zica ce-a facut odorul. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:46 PM |
|