![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoinici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mama ce agitatie pe acolo pe la tine. Sper sa se rezolve treaba cu chioscul si sa nu renunti la flori.
Doftoreasa e bine si fericita. O las pe ea sa va dea vestile bune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sunt bune, sunt bune? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Papat la pranz doua copanele, dovlecei pane, putin cascaval si o salata Gustare la 17: un strop de pepene galben si doua nectarine. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Nu ma spuneti c-am dat-o eu de gol. Doftorici are cel mai destept baiat!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Buna Fetelor .
Felicitari pentru dr.wise si mult spor la treaba stoinei! MD fulgi cu iaurt 0,1% si gem de portocala conform (de casa) (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) P omleta cu sunca de pui si salata de rosii , castraveti , ardei gras si ceapa + telemea C fructe |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salve!!!!
Hai ca-mi mai revenii de pe drumuri! Mai fratilor, sa mor de emotii, domle, ieri! Nu-mi mai trebe sa stau pe langa poarta vreunei facultati si sa-l astept pe fiu-meu din examen. Da' merita pana la urma. Gagici, va anunt in mod oficial, am un student la medicina generala, 9.40 media finala. E intre primii 100. Putea fi intre primii 50 daca nu avea emotii si nu trecea aiurea rezultatul de pe ciorna pe foaia de examen, fiindca, mama lor de mafioti, nu i-au dat voie sa corecteze in ultima 1/2 ora, da' asta e. Ne impacam cu gandul. La restul chiar nu stie unde a gresit. Poate a copiat aiurea de pe ciorna, poate nu. Ce mai, nu mai conteaza, 5 gresite din 100 de intrebari. E student in anul I si ne-a facut fericiti. Ieri, de emotii, am mancat ca o vacuta incaltata, ba o praji de cioco si o hot chocolate mint undeva la o cafenea in Piata Romana, ba un strudel de mere cu inghetata la Caru' cu bere, cand am sarbatorit cu termitele mele reusita odraslei, dar incepand de astazi nu se mai poate, dau militaria jos din pod. Asa ca meniul zilei fuse: d - nectarine, apoi iaurt 0% grasimi cu visine proaspete, black coffee p - ficatei de pui cu mujdei (mult), salata de rosii cu ardei si ceapa, un pahar de Riesling sec de Jidvei...buuuuun de bun!!! scorpi, iti spun cum am facut copanelele da-mi explicitezi de care copanale-i vorba?!... |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
doctore, felicitari!!!! si baiatului, dar si tie, ca ti-ai indeplinit cu succes rolul de mama. (IMG:style_emoticons/default/super.gif) (IMG:style_emoticons/default/winner_first_h4h.gif)
lasa ca nu mai conteaza al catelea este, bine ca e acolo. (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) eu sunt cuminte la servici, dar cum ajung acasa, fac ca si fanny (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) , o dau cu bata in balta. meniul pe azi: D - cereale cu lapte P - linte cu pulpa de pui, castraveti, cioco 70 % C - inca nu stiu. This post has been edited by pescarush: Jul 24 2008, 06:16 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreasooooo! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/harp.gif) Felicitari! Si invata-te cu stress de examene, ca doctor o sa tot aiba parte de astea!
Eu am fost azi cam nerusinata, nu prea mai fumez si dupa-amiaza mi-am insfacat studentica si-am dat fuga la magazinul de vis-a-vis de birou (au construit un Lidl acolo si ma bucur ca nu-i alt magazin sau vreo cofetarie, ca jale ar fi. Asa, astia n-au multe dulciuri care-mi plac) si-am luat niste chestii de la Haribo pentru colegi si-o punga de napolitane trase in ciocolata, cu crema de alune, ca sa mananc si eu din ele. Si-am mancat vreo 10 bucati. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Seara am fost la un magazin de mobila si cand am ajuns acasa am facut repede cappelletti cu pesto verde, faza a 2-a. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc mult, dragutelor!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa fie cu noroc!
In seara asta am mancat fistic, apoi niste mere d-alea mici, de vara, si gata. Pt maine am cumparat ciuperci, sa le fac umplute, la cuptor. |
|
|
![]()
|
|
Si eu aseara am rontait fistic, cu o cutie de 100/150 de ml de cola zero. Pe la 10 seara mi s-a facut o foame de lup.
Am papat 4 fincrisp cu o mancariza gen zacusca (din ardei, rosii, dovlecel). Azi am de alergat inca de dimineata si n-am niciun plan in privinta meselor. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bau!!
Eu. Oare di ce nu o mai scris scorpirescu pe aci? De aia ca o fost obraznic. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa incepem cu inceputul. Vinerea trecuta m-am cantarit si am descoperit ca am ramas la aceleasi 59 de kile. Oricum e o diferenta fata de cum eram inainte, asta vad pe mine, dar na ... nu-i 53 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ooook. Am zis sa ma cantaresc asa inainte de dezmat. Pentru ca in weekend a fost dezmat. Ne-am dus la o "cabana" (aia era asa o cusca cam cat o baie mica cu un pat si deasupra la 50 cm sub acoperit amenajat un fel de pod mic sub forma de pat). Acolo am dormit 5 personi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cool. In fine, tat weekendu ne-am cinstit cu bere (eu nu foarte multa ca nu ma dau in vant), mici, gratare (cam uscarte ca n-am avut carbuni si le-am cam ars (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si cartofi prajiti (si aia destuli de uscati si arsi). A fost deosebit (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Okok, deci papa a last un pic de dorit, dar a contat atmosfera de gratare, metalele (muzica that is), focul langa care am tot povestit pana la 1 noaptea, peisajul absolut superb (care cunoaste am fost undeva in judetul Bistrita Nasaud pe valea Bargaului - Prundul Bargaului mai exact). Eram sus sus pe deal, casele atat de rare ca abia vedeai cate una. Se auzea numai zumzanitu ganganiilor prin iarba, cate un latrat de caine departe sau cate un cal mai sprinten alergand. Si din cand in cannd metalele noastre, eh. Frumos. Rustic. Un pic cam prea rustic pentru noi totusi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai mult de un weekend nu cred ca as rezista in pustietate, cu buda in spatele casei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ei, daca ar fi un mascul feroce patimas puf pe fapte mari poate ca as face-un efort (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asta o fost dezmatul. Saptamana asta am revenit si incerc sa ma controlez cat de cat: dimineata manc fulgi de ovaz cu iaurt sau cu piersici, pe la pranz am tot mancat urda cu rosii si azi am ceva file de peste cuu... paine (mde), seara insa imi fac cate-o pofta (nu dati (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). Nu in toata seara ... cam in 2 seri mi-am copt porum, intr-o seara mi-o trebuit musai cartofi prajiti cu salata. dar in reestul serilor numa salata cu branzica. Na. Tu, creca intr-o zi o sa ma trezesc cal cu cat ovaz am mancat in ultimul timp. Nihaha Da, o fost obraznic scorpirescu. Dr_wise, alea de le-ai facut tu poza cu mancare de fasole verde langa ele mai de mult de-am vrut sa te bat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La pagina 60. Sau la friptura ce-i faci de arata asa bine si nu se usuca?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si acum spune-mi si cu ce umpli ciupercile. Nu stiu, no, eu cand aud sau vad mancare mi se face pofta si imi trebuie de toate. Deodata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:54 PM |
|