IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 148 149 150 151 152 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
didilica
post Jul 25 2008, 12:33 PM
Post #1491

Membru de Onoare

Group: Dependent
Member No.: 35

Am vrut sa va zic "Buna dimineata", dar m-am luat cu treaba si acum mi-am dat seama ca e ora pranzului... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

In primul rand, dr_wise, felicitari pentru reusita baiatului! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

Eu am avut o zi relativ buna, ieri. Evident, am mai papat si ceva in plus fata de meniul propus, niste nectarine, cand m-am intors de la fitness. Au fost cam la 2 ore dupa cina, doar ca au fost cam multe...
Partea buna e ca... m-am dus la fitness si ca nu am mai rontait toata seara, cum faceam pana acum.
Cred ca lipsa carbohidratilor din meniul de ieri m-a ajutat sa mai reduc retentia de apa din corp, pentru ca de dimineata aveam cu aproape 1 kgmai putin. Si, in timpul noptii am fost la baie de vreo 6 ori... oare se elimina in felul asta retentia de apa? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Astazi o sa pap:
- cafea cu lapte
- salata de cruditati cu cascaval si ulei de masline
- iaurt
- ciorba de fasole, made by mama
Da, merg in vizita la mama, deci voi avea un weekend greu din punct de vedere al tentatiilor culinare. Sper sa il trec cu bine...

Mai am o intrebare: am vazut ca ciocolata cu peste 85% cacao, are IG 20, asta inseamna ca ar putea fi consumata dupa orice fel de masa? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
Alinice
post Jul 25 2008, 01:31 PM
Post #1492

Dependent

From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Salutare !
Eu am baut aseara un ness iar azi noapte am dormit asa... cu un ochi deschis - adica toata noaptea am fost in starea aceea cand te foiesti , adormi ,visezi ceva , te trezesti din vis si o iei de la capat.
MD cereale ( neconforme ) cu iaurt 0,1% si cafea cu lapte 0,1%
G o piersica
P salata asortata si cateva felii din ceva ce seamana cu rulada de pui dar nu stiu exact cum ii zice (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
C fructe: piersica ,prune ,caise . Sa ma uit la prune ce IG au ...sper sa fie conforme , daca nu sunt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jul 25 2008, 01:34 PM
Post #1493

Musafir

didilica, ciocolata se consuma dupa masa lipidica. cacao contine grasimi.
sa va spun ce-am mancat eu aseara (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) HAMBURGER si o jumatate de cana de smoothie. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
mi-a fost asa o pofta de hamburger (n-am mancat de ani de zile), ca am facut pentru toata casa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
macar a fost home made (singura consolare), si facut la barbeque. a fost de-li-ci-os! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)
cred ca putem numi "clubul neserioaselor Monti" (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) doctore, unde esti cu meniul de mimoza???
pe azi - pana la pranz, ca seara nu raspund de faptele mele (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif)

D - iaurt cu fulgi de ovaz, germeni de grau, gem de piersici
P - somon afumat, telemea, masline, rosii

observati ce meniu exemplar imi "construiesc". daca as putea sa nu mai merg acasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
si-acum (IMG:style_emoticons/default/horse.gif) ca se filmeaza. sa aveti un week-end placut! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) presimt ca al meu va fi iarasi neconform, ca maine imi vin gagicile. (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/partytime.gif)

edit: noroc cu Alinice, ca ne salveaza reputatia. (IMG:style_emoticons/default/heat.gif) iar eu, dupa tona de abateri, sunt tot la 50 kg. si, ce e mai rau, nu am nici remuscari.

This post has been edited by pescarush: Jul 25 2008, 01:37 PM

+Quote Post
Roxana_
post Jul 25 2008, 01:43 PM
Post #1494

Musafir

Doftorici, eu te-am felicitat si la telefon, dar nu mi-e greu s-o mai fac o data si aici: ai copil destept si parca l-as fi vazut in primii 50 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

Mai fetelor, vad ca trebuie sa apara cineva mai 'serios' printre voi, ca nu va tineti de treaba. Astazi am mai bagat si neconformitati, dar de maine sper sa ma fac fata serioasa ca prea se umfla cantarul ala in pepeni. Eu o sa-mi scriu meniul a 2 a zi, adica cu exact ce-am mancat, nu cu ce planuiesc. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Didilica, nici nu te-ai apucat bine de Monti si te si gandesti la ciocolata?
Alinice, prunele au 45 IG-ul parca, din amintirile mele. Sigur sunt conforme.
Scorpi, esti formidabila, ca de obicei.
Empty, pe unde umbli? L-ai tradat pe Monti?
Eu sunt fericita, ca astazi, dupa mai bine de o luna, am reusit sa mananc in sala de mese. Pana acum, nu puteam sa vad alte mancaruri in fata ochilor sau sa le simt mirosul.

+Quote Post
ToothFairy
post Jul 25 2008, 01:46 PM
Post #1495

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

In primu` rand felicitari dr_wise pt reusita fiului...d-abia acu` incepe greul...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ii urez sa aiba multa-multa putere sa treaca peste toate sesiunile alea dificile !
Eu nu prea reusesc sa ma tin de treaba...ma cam tenteaza dulciurile din jur, in rest mananc conform :
MD - fulgi ovaz cu lapte, 2 piersici si 2 caise mai tarziu
P - pilaf din orez brun, salata cu de toate (inclusiv piept pui, telemea), cioco amaruie
G,C - caise

+Quote Post
didilica
post Jul 25 2008, 01:50 PM
Post #1496

Membru de Onoare

Member No.: 35

QUOTE(Roxana_ @ Jul 25 2008, 11:43 AM) *
Didilica, nici nu te-ai apucat bine de Monti si te si gandesti la ciocolata?

Intrebam si eu "ca sa fiu informata". (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Deh, obiceiurile vechi si bine inradacinate, se trateaza greu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Macar m-am luminat acum ca "merge" doar cu mesele lipidice. Mersi, pescarush, de lamurire.

+Quote Post
ToothFairy
post Jul 25 2008, 01:59 PM
Post #1497

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

scorpi, esti funny rau...cred ca singuru` tau defect e ca nu le ai cu bucataritu`...da` si ala se invata..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Rox, sunt aci, pe baricade...te asteptam si pe tine... cu vointa aia de fier...da?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pesca, yummy, ce bunataturi ai papat...pfuuu... sa-ti fie de bine!
Eu cand chiar am pofta de ceva neconform...incerc s-o "incropesc" cumva si sa iasa macar un sfert conform...adica exemplu concret: inghetata in frigider, ciocolata alba cu musli, si ciocolata amaruie (nu chiar, d-aia cu 50% cacao)...ai mei is nebuni cu dulciurile...si ca s-o "scald" cumva si sa nu ma bag in ciocolata aia alba care era principala tentatie, am zis sa fac mai mica abaterea si sa pap 2-3 tablete de cioco d-aia amaruie...decat sa fac abatere d-aia de nu`mi revin dupa ea nici dupa 2 zile de Monti conform 100%, mai bine fac io o "incropeala" din asta si consecintele-s mai mici...
Ieri am avut pofta de saratele d-alea la aparat, cu branza, rotunde: am mancat vreo 6-7 ...acu` spuneti-mi voi daca-s de faza 2 sau ba?
Am pus asa:
-telemea
-un pic cascaval
-un albus ou
-faina integrala
-tarate (destul de multe, sa-i scad ig-ul)
-chimen
-apa calduta
- drojdie
Au aratat cam asa:
(IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/PoziciVARA014.jpg)

aaa...am uitat...si ulei de masline am mai pus...

+Quote Post
dr_wise
post Jul 25 2008, 08:42 PM
Post #1498

Musafir

Frumoaselor, va multumesc din suflet pt urari!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Scorpi darling, copanelele le facui dupa pozele postate de fete la topicul cu pricina.
Am condimentat copanelele, le-am pus pe gratar, dupa ce s-au rumenit (nu foarte tare) pe amblele parti, le-am infasurat in bacon, prins cu scobitoarea "ca marca de scrisoare" si le-am mai lasat cca 10-15 minute, vezi tu cat e nevoie ochiometric, astfel incat sa capete o culoare frumoasa si sa nu le arzi.
Te asigur, ies un deliciu!!!
Iar reteta de ciuperci umplute cred ca a postat-o Roxy anul trecut, la retete MM. Eu doar experimentez "variatiuni pe aceeasi tema".
Eventual o sa revin cu poza lor, dupa ce le scot din cuptor/ maine.
Astazi am mancat:
d - iaurt cu visine proaspete si fulgi ovaz, black coffee
p - omleta din 2 oua, muschi tiganesc, telemea bivolita, cascaval Penteleu, busuioc, salata XXL din rosii, ardei, ceapa, castravete, aprox. 1 pahar de Riesling de Jidvei...fratilor, asta e noua mea revelatie, dupa Nero d'Avola!!! E bun de-ti provoaca nu orgasm, multiorgasm gustativ...si poate si alte alea, dupa gust... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
desert: niste fistic
Acum parca as manca o piersica babana...am cumparat azi niste piersici...yam yam! iti ploua in gura numa' cand le vezi si le mirosi!!!!
Cred ca-n curand o sa-mi miroasa pielea a piersici, din cauza cantitatii enorme ingerate!

+Quote Post
lotte
post Jul 25 2008, 08:50 PM
Post #1499

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Dr_wise, felicitari pentru baiat, ii urez mult succes!

Pup.

+Quote Post
dr_wise
post Jul 25 2008, 10:25 PM
Post #1500

Musafir

Multumesc!!!!

+Quote Post

413 Pages V  « < 148 149 150 151 152 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 07:08 PM