IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 149 150 151 152 153 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Fanny
post Jul 26 2008, 08:44 AM
Post #1501

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Ieri a fost zi neconforma la mine. De cateva luni am descoperit o pizzerie atat de faina, incat dupa frecventat si testat diverse sortimente, am decretat: o data pe saptamana, vinerea, e zi de pizza cu somon. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Prin urmare vinerea e greu sa fiu cuminte, pentru ca, precum cainelui lui Pavlov, mi se aprind poftele cum vad ca se apropie ziua magica. (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Jul 26 2008, 09:40 AM
Post #1502

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Felicitari, doctore!
Ma bucur mult ca a reusit sa faca ceea ce isi dorea! (IMG:style_emoticons/default/winner_first_h4h.gif)

+Quote Post
Alinice
post Jul 26 2008, 11:57 AM
Post #1503

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Ziua buna !
La cantarirea de azi dimineata am avut 67,4 kg (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
MD fulgi si iaurt 0,1% ; cafea arabica cu lapte degresat
P ardei gras + castravete ; paste integrale cu sos din rosii , condimente si usturoi
C fructe
Un final de saptamana placut ,chiar daca este (IMG:style_emoticons/default/rain.gif)

+Quote Post
gloriana
post Jul 26 2008, 12:20 PM
Post #1504

Musafir

Felicitari, Alinice!
Ma ambitionezi si pe mine. Eu nu prea mai mananc conform si din aceasta cauza nu mai postez aici. Micul dejun este in continuare conform. Dupa aceea o scrantesc. Mai trebuie sa fac exercitii de vointa.

+Quote Post
dr_wise
post Jul 26 2008, 10:09 PM
Post #1505

Musafir

Salve, frumoaselor!!!
Azi am fost aproape mimosa pudica...e bine!
Meniul zilei:
d - iaurt cu visine proaspete si fulgi ovaz, black coffee
p - 1 cabanos, pana cand s-au facut frigaruile, apoi 2 frigarui din piept de pui cu 6 ciuperci pregatite pe gratar (putina sare si un varf de unt, apoi am razuit telemea si cascaval peste ele, o "ploaie" de patrunjel proaspat tocat marunt), o salata babana, un pahar de Riesling rece, cioco elvetiana 75% cacao...hmmm, dulce, domle!!!
s - o ceasca de ceai Herbalife la o prezentare de cosmetice...bun, dar indulcit, fir-ar sa fie!!!
Pt masa de pranz am poza de paparazzi, dar scriu de pe laptop-ul lui fiu-meu si am interiza descarcarea pozelor in varianta camera foto - laptop....asa ca astept sa se elibereze PC si sa "produc" pt deliciul si entuziasmul nemarginit al suculetelor lui scorpirescu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ...unde o fi ascunsa, prin ce cartofi prajiti isi face veacul?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Gata! Am prins PC liber si-am actionat!!! La mine in dormitor parca-i internet caffee!!! Una bucata net surfer in pat, asezat ca o anaconda...adica eu, alta bucata net surfer la PC, adica mio amore puro....ce mai, mai ramane sa facem cyber sex in retea inainte de culcare...hmmm, n-ar fi rau, macar asa, de dragul descoperirilor! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ...dar sa revenim la oile noastre...tararaaaaaaam, pt scorpirescu si suculetele ei nabadaioase, de la mine, cu dragoste:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM1603.jpg)
Maine dimineata descarc o poza cu iaurtul meu cu visine, sa vedeti ce bine arata! Danone activia e vax albina pe langa iaurtul meu!
Mai, imi vine sa-mi deschid un rest cu specific MM!

This post has been edited by dr_wise: Jul 26 2008, 10:36 PM

+Quote Post
Fanny
post Jul 27 2008, 09:18 AM
Post #1506

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa stie ca n-ar strica un restaurant de profil!
ieri dimineata am mancat pepene galben, dar la pranz am zbarcit-o la pranz cu biscuiti si mai tarziu cu niste icre (facute in casa, cu ceva gris). Seara, insa, m-am cumintit (gratar si ciuperci la cuptor), iar azi planuiesc ca fiu mai pudica decat mimoza de mai sus. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Scriu pe seara spovedania.

Frigaruile de pui arata excelent, iar garnitura la ele e preferata mea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jul 27 2008, 10:43 AM
Post #1507

Musafir

'Neata!
Mancai piersici cu iaurt today morning.... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jul 27 2008, 11:12 AM
Post #1508

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
Ma duc sa iau o lama si sa caut un bloc mai inalt. Si voi fi pe constiinta ta for ever. End ever. Tata ziua.

+Quote Post
Alinice
post Jul 27 2008, 11:13 AM
Post #1509

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Aseara am schimbat cina astfel:o rosie , jumatate de ardei gras ,o felie de telemea si 2 felii de rulada de pui.
In oras am baut o apa plata si o ciocolata calda. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Frigaruile arata foarte apetisant... ar fi buna poza pentru meniul din restaurantul cu specific MM. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Meniul de azi pe care mi-am propus sa nu-l modific:
MD intarziat (11,30) paste integrale cu sos de rosii - din portia de ieri si mai am si pentru maine dimineata ceva - cu iaurt degresat si cafea cu lapte 0,1%
P pulpe de pui cu mazare
C fructe.

+Quote Post
albinuza
post Jul 27 2008, 12:54 PM
Post #1510

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

fietiliii!!
unde e mai indexula la cu retete? vreau si io sa vad aia la piureul de naut. si... vinetele cum le coc in cuptor? pe gratar sau direct pe tava? la ce temperatura?
ajutati-ma (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
si io ca si Scorpi acu' descoperim secretele bucatariei.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 149 150 151 152 153 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th August 2025 - 05:02 PM