![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Albi, cred ca l-ai gasit deja. daca nu, Fisier cu linkuri catre retete Montignac, Index - pentru gasit repede
Dimineata: cafea cu lapte (pe la 11) resturi de aseara (gratar de pui, ciuperci la cuptor, telemea cu verdeturi si 2 castraveti Pranzul il iau tarziu, pe la 16, caci m-am tot luat cu treburi: 3 nectarine. Si urmeaza... papuci din dovlecei, umpluti cu de toate. Ii am in cuptor, ii pozez si vi-i povestesc atunci. Deseara, cred ca ma limitez la cateva fructe si ceai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am uitat sa spun La multi ani, Cyl si sa ai parte de succes pe toate planurile! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Ma duc sa iau o lama si sa caut un bloc mai inalt. Si voi fi pe constiinta ta for ever. End ever. Tata ziua. Da' ce facui, soro?! Ca ma stiu suflet curat de copil!!!! Astazi am mancat: d - piersici cu iaurt si fulgi ovaz, black coffee p - 2 piersici, 1 frigaruie din piept de pui cu 3 ciuperci babane pregatite pe gratar, cu telemea si cascaval ras, salata XXL 17:30 - inghetata de cioco Tonitto (fara zahar) 21:00 - pe terasa la Acapulco/ Eforie - o felie minuscula de pizza (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , salata corsicana (cu ton), o cafea decofeinizata Maine ma intorc la birou! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cyl, (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) La multi ani si din partea mea! CE bunataturi ai pregatit de ziua ta? This post has been edited by dr_wise: Jul 27 2008, 10:38 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cyl, sa ne traiesti, sa ne-nfloresti si tine-o tot asa! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ieri, Marbella m-a bagat in boala cu fursecurile ei, asa ca, am incercat sa raman mimoza, combinand niste faina de naut cu 2 oua, cacao, unt topit, fructoza si alune. Au iesit niste fursecuri decente pe care le-am consumat, in parte, cu o cana de cacao cu lapte.
Azi dimineata am ras restul de fursecuri la cafea. Iar inainte, m-am tratat cu o nectarina. Revin diseara cu meniul pentru pranz si cina. S-aveti o zi faina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Buna dimineata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sambata am avut o zi proasta, am trisat cu prune... prune din gradina, prune din compot, prune din dulceata, prune din galustele cu prune, prune din placinta cu prune... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Deci, inceputul meu cel plin de avant, nu a fost chiar asa de bun, pana la urma. Duminica a fost ok, am mancat: - cafea, lapte, 1 fanta zero - friptura de miel + salata - prune + piersici + lubenita (de data asta toate proaspete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) - finn crisp + gem cu fructoza Ma gandesc ca nu arata foarte bine, dar macar a fost o zi in care am rezistat bunatatilor ce erau tot timpul pe masa Astazi mi-am propus urmatorul meniu: - cafea, lapte - salata de cruditati cu cascaval si ulei de masline - 1 iaurt mic - finn crisp cu gem (stiu ca nu ar trebui sa fie glucidica cina, dar nu cred ca voi avea timp sa imi pregatesc altceva) Aaaa, si foarte important, la toate astea se adauga o ora de fitness si o intalnire cu fetele din Timisoara. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) La multi ani, Cyl, si din partea mea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Trebuie sa citesc si eu retetele puse de voi si sa incep sa gatesc cate ceva. Mai ales pentru weekend, cand astept oaspeti si trebuie sa ii corup sa pape in spiritul Monti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O intrebare legata de pozele de pe grup... pot sa dau si eu join sau trebuie sa dau jos vreo 10 kg inainte? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Sa aveti o saptamana minunata ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) Asta-i pentru mine pentru alaltaieri, si mi-am administrat-o deja singura. M-am spurcat cu niste ciocolata de casa neconforma, mai mare rusinea...
In fine... De ieri am revenit pe baricade. Dimineata iaurt cu fulgi de ovaz, la pranz copan de pui si salata, seara (de fapt dupa-masa) o felie de pepene, deci a fost bine. Azi: - cafea, iaurt cu afine - mancarica de dovlecei cu chifetele de ton - sunt curioasa cum o sa fie combinatia asta - salata de telemea cu masline Aveti grija de voi! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Diddlina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , Fanta zero nu-i buna deloc, te rog s-o lasi deoparte.
Iar cine dintr-astea strict glucidice tot nu sunt bune, chiar daca-s conforme. Baga macar o salata inainte de pesmetii aia cu dulceata. Eu nici nu mai spun cum si cat am calcat in strachini la sfarsit de saptamana, mai ales sambata... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar macar am si dantuit, ce dantuit de fapt, ca-mi sarea camasa de pe mine! De azi ma fac si eu femeie serioasa un mar baban, apoi rosii, ardei kapia si-o conserva de caracatita in ulei seara: ciorba de perisoare (faza a doua pentru ca eu pun orez in ele. Basmati, se-ntelege de la sine), daca se face tarziu pana-i gata voi manca o salatica inainte. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Diddlina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , Fanta zero nu-i buna deloc, te rog s-o lasi deoparte. Stiu, stiu, nu cumpar asa ceva decat extrem de rar, atunci cand mi se intampla sa ies in oras si chiar nu am ce sa aleg. (acum o sa mi se spuna ca exista apa plata cu lamaie (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) Iar cine dintr-astea strict glucidice tot nu sunt bune, chiar daca-s conforme. Baga macar o salata inainte de pesmetii aia cu dulceata. Stiu si asta (teoria ca teoria, dar practica... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ),o sa ma straduiesc sa fie mai rare in meniul meu. Sarumana de sfaturi. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
helou !
Veni si eu la raport.. Montignacesc mancarica( adica gatesc dupa normele Monti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), le place si alor mei, doar ca li se pare prea complicat, prea scump, prea multa bataie de cap...au noroc ca n-au probleme cu kilogramele in plus...tata e un pic plinut, dar el zice ca o rezolva cu mancat putin si cu exercitiile facute de dimineata...plus la 2 zile isi face ceai d-ala chinezesc in cutie verde pentru..."ca sa slabeasca" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) stie si el ca arunca la wc. mineralele da` daca omu` se simte bine si asa?! Na, eu continui cu ale mele "sclifoseli"...maica-mea da ochii peste cap (la misto) cand ma apuc sa le tin teorii, cand ma vede ca o pun de vreo painica filo. sau cand fac snitele-n naut..."cate bordeie, atatea obiceie"... Asadar, azi, inspre marea mirare a celor din jur am papat: MD - fulgi de ovaz cu lapte (nu s-a mai mirat nimeni ca mananc "taratele" alea, ca le-am mancat singura in liniste) P - 2 mici (extrabuni) asezonati de bunica, o rosie, 2 felioare de telemea G - iar 2 felii de telemea...o extratelemea de vaca facuta de o tanti tare priceputa C - o felie de pepene rosu...incerc sa ma opresc numai la una...ca am observat ca ma cam ingrasa...ori e de la apa continuta, si retin apa, ori e de la zaharu` continut... Nu s-a sesizat nimeni la saratelele mele montignacesti...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de ce le-ati dat ignore? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) inca-s in ceata in legatura cu compozitia aia...probabil ca uleiul ala din compozitie le face sa fie de faza II. Imi place de Alinice, ca are vointa domnule, nu gluma...bravo! CyL, nu mai treci pe la noi? La multi ani de la mine, cu toate gandurile bune...si cat mai multe meniuri conforme !:))pupici |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, ca de-abia acum ti-am vazut saratelele. Nu stiu ce sa zic daca-s de faza 1 sau 2, in orice caz parerea mea personala e ca e prea multa bataie de cap cu ele. Incearca reteta Leei, care-i sigur faza 1, daca le faci subtiri trebuie sa iasa si crocante. Eu vreau sa le coc la cuptor data viitoare, sa vedem ce iese.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:16 AM |
|