IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 152 153 154 155 156 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
montiniaca
post Jul 29 2008, 09:08 AM
Post #1531

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,355

sa incep si eu cu meniul meu... cel de ieri si azi...pentru ca ieri a fost prima zi oficiala de MM
ieri am mancat cam gras... dar asta...toata ziua nu am mancat nici un fel de carbohidrat bun
la MD, ora 7.15 mi-am facut o salata dintr-un ou de gaina cu un ou de prepelita, granza tofu +Feta, masline
P, desi era programat la 13, l-am mancat la 14.30: o jumatate de friptura la gratar cu ciuperci fripte
C, ora 19, o jumatate de pulpa de pui la cuptor( cu pielita (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ) si iar ciuperci

azi de dimineata am mancat fulgi de ovaz cu lapte 0,1%
am mancat pt prima data...nu m-au dat pe spate, dar e chestia de obisnuinta cred (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif)
la pranz si la cina nu am planificat, dar nu voi pacatui...asta e clar

apropo, stiti cumva daca acele crochete vegetale de la Inedit sunt conforme, si sunt glucide nu? sau lipide? sunt alea de soia cu legume, niste bilute... stiti la ce ma refer?
ca am cumparat, si sunt moarta dupa ele, dar nu stiu daca sunt ok (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jul 29 2008, 09:25 AM
Post #1532

Musafir

Andreea, iti lipseste salata si la pranz, si seara. Pe langa mancarea propriu-zisa.

+Quote Post
ToothFairy
post Jul 29 2008, 09:42 AM
Post #1533

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

montiniaca, am vazut si eu crochetele alea..dar nu m-au tentat, ca incerc sa nu prea mai pap soia din cauza ca ar produce demente si cancere...nici nu stu` ce sa mai cred...
scrie ingredientele de pe eticheta si ne dam seama daca-s conforme sau nu..ca am vazut la inedit un pate cu amidon...deci nu e musai sa fie conforme crochetele alea..
Azi dimi am mai tras 2 clatite cu gem de caise...conforme of course, dar cam multe clatite clatitaresc in ultima vreme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) profit ca-s acasa...si mai ales cand is libera dimineata si am timp sa ma rasfat un pic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asa ca Fanny, baga 2 clatite sa vezi cum ti se duce pofta de dulce...
Deci:
MD - 2 clatite cu gem de caise
P - o bucatica de cotlet de porc cu salata
G,C - alune, fructe
Bataia mea de cap cu saratelele alea s-a meritat, mi-am amintit de copilarie, mi-am facut pofta..am cam stat in picioare da` au fost super...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tot is in ceata daca-s de faza I sau II...tind sa cred ca II, din cauza fainii(ig=45) amestecate cu uleiul ala de masline.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 29 2008, 09:55 AM
Post #1534

Musafir

Daca faina-i in doua cu tarate ar trebui sa fie de faza 1. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce-mi place ca experimentezi si faci si dregi! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Jul 29 2008, 10:12 AM
Post #1535

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

ooo, super atunci...tks pt lamurire kalua ! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jul 29 2008, 02:08 PM
Post #1536

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Radeti voi, radeti.. dar sa stiti ca in ultimele 3 zile am rezistat eroic oricarei tentatii de dulce neconform si poftele s-au domolit si-s sub control. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Alinice
post Jul 29 2008, 02:54 PM
Post #1537

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Meniul de azi:
MD rosie cu pastrama de porc ; cafea cu lapte degresat
G o piersica + un patratel de ciocolata
P salata de vinete si rosii ; 4 mici de casa
C fructe
Fanny , arata foarte apetisant gratarul si fasolea picanta. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Din pacate am observat ca pe mine fasolea ma ingrasa obligatoriu.

+Quote Post
Roxana_
post Jul 29 2008, 03:09 PM
Post #1538

Musafir

Alinice, nu cred ca ingrasa fasolea. Si eu am cam 2 zile variatii in plus dupa ce mananc fasole, dar apoi imi revin.

+Quote Post
lotte
post Jul 29 2008, 04:51 PM
Post #1539

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

La multi ani, Teo!Sa fii sanatoasa si la cat mai multe bucurii alaturi de familie!

La multi ani Cyl, cu intarziere!Iti urez numai bine!

Dr_wise, eu mananc iaurt cu afine, si e nebunie curata.

Azi am mancat asa:

iaurt cu afine, fulgi de ovaz.

2 piersici la 11.00am

o cutie de branza dietetica, doua rosii mari, doua patratele cioco 85%

la 17 mi-am facut sandwich de dovlecei, adica dovlecei taiati pe lung, facuti in tigaie de teflon (fara ulei), peste care am pus o felie subtire de cascaval,apoi o alta felie de somon marinat, si am inchis totul cu o alta felie de dovlecel.Yummy!
Plus doua rosii, si ciuperci gratinate cu marar.

Va pup!

+Quote Post
kalua
post Jul 29 2008, 06:01 PM
Post #1540

Musafir

lotte, ceva asemanator am si eu in plan azi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Un mar mare, apoi ciorba de perisoare, multisoara (faza a 2-a)
ora 18: un ceai negru cu lapte
Dovlecei cordon bleu cu salata asortata (de toate inafara de salata verde)

+Quote Post

413 Pages V  « < 152 153 154 155 156 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 09:49 PM