![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 28-July 08 Member No.: 4,355 ![]() |
sa incep si eu cu meniul meu... cel de ieri si azi...pentru ca ieri a fost prima zi oficiala de MM
ieri am mancat cam gras... dar asta...toata ziua nu am mancat nici un fel de carbohidrat bun la MD, ora 7.15 mi-am facut o salata dintr-un ou de gaina cu un ou de prepelita, granza tofu +Feta, masline P, desi era programat la 13, l-am mancat la 14.30: o jumatate de friptura la gratar cu ciuperci fripte C, ora 19, o jumatate de pulpa de pui la cuptor( cu pielita (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ) si iar ciuperci azi de dimineata am mancat fulgi de ovaz cu lapte 0,1% am mancat pt prima data...nu m-au dat pe spate, dar e chestia de obisnuinta cred (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) la pranz si la cina nu am planificat, dar nu voi pacatui...asta e clar apropo, stiti cumva daca acele crochete vegetale de la Inedit sunt conforme, si sunt glucide nu? sau lipide? sunt alea de soia cu legume, niste bilute... stiti la ce ma refer? ca am cumparat, si sunt moarta dupa ele, dar nu stiu daca sunt ok (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Andreea, iti lipseste salata si la pranz, si seara. Pe langa mancarea propriu-zisa.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
montiniaca, am vazut si eu crochetele alea..dar nu m-au tentat, ca incerc sa nu prea mai pap soia din cauza ca ar produce demente si cancere...nici nu stu` ce sa mai cred...
scrie ingredientele de pe eticheta si ne dam seama daca-s conforme sau nu..ca am vazut la inedit un pate cu amidon...deci nu e musai sa fie conforme crochetele alea.. Azi dimi am mai tras 2 clatite cu gem de caise...conforme of course, dar cam multe clatite clatitaresc in ultima vreme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) profit ca-s acasa...si mai ales cand is libera dimineata si am timp sa ma rasfat un pic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asa ca Fanny, baga 2 clatite sa vezi cum ti se duce pofta de dulce... Deci: MD - 2 clatite cu gem de caise P - o bucatica de cotlet de porc cu salata G,C - alune, fructe Bataia mea de cap cu saratelele alea s-a meritat, mi-am amintit de copilarie, mi-am facut pofta..am cam stat in picioare da` au fost super...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tot is in ceata daca-s de faza I sau II...tind sa cred ca II, din cauza fainii(ig=45) amestecate cu uleiul ala de masline.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca faina-i in doua cu tarate ar trebui sa fie de faza 1. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce-mi place ca experimentezi si faci si dregi! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
ooo, super atunci...tks pt lamurire kalua ! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Radeti voi, radeti.. dar sa stiti ca in ultimele 3 zile am rezistat eroic oricarei tentatii de dulce neconform si poftele s-au domolit si-s sub control. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Meniul de azi:
MD rosie cu pastrama de porc ; cafea cu lapte degresat G o piersica + un patratel de ciocolata P salata de vinete si rosii ; 4 mici de casa C fructe Fanny , arata foarte apetisant gratarul si fasolea picanta. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Din pacate am observat ca pe mine fasolea ma ingrasa obligatoriu. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alinice, nu cred ca ingrasa fasolea. Si eu am cam 2 zile variatii in plus dupa ce mananc fasole, dar apoi imi revin.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
La multi ani, Teo!Sa fii sanatoasa si la cat mai multe bucurii alaturi de familie!
La multi ani Cyl, cu intarziere!Iti urez numai bine! Dr_wise, eu mananc iaurt cu afine, si e nebunie curata. Azi am mancat asa: iaurt cu afine, fulgi de ovaz. 2 piersici la 11.00am o cutie de branza dietetica, doua rosii mari, doua patratele cioco 85% la 17 mi-am facut sandwich de dovlecei, adica dovlecei taiati pe lung, facuti in tigaie de teflon (fara ulei), peste care am pus o felie subtire de cascaval,apoi o alta felie de somon marinat, si am inchis totul cu o alta felie de dovlecel.Yummy! Plus doua rosii, si ciuperci gratinate cu marar. Va pup! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
lotte, ceva asemanator am si eu in plan azi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Un mar mare, apoi ciorba de perisoare, multisoara (faza a 2-a) ora 18: un ceai negru cu lapte Dovlecei cordon bleu cu salata asortata (de toate inafara de salata verde) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:49 PM |
|