![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
didi...pot sa-ti spun asa??? (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Didi imi spun si prietenii, mai nou. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) crochetele suntt de fapt niste bilute facute din soia si legume in sos de tomate...si e un deliciu, crede-ma; le-am descoperit recent, dar acum sunt preferate...pacat ca sunt cam scumpe, 88,5 lei...dar asta e,nu? mancare buna si sanatoasa nu intalnesti pe toate drumurile la preturi de chipsuri nu?,.....doar un exemplu... Suna bine, dar totusi sper ca sunt 8,... lei, nu 88! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Ce firma le face si din ce magazine le cumperi? |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 28-July 08 Member No.: 4,355 ![]() |
scuze, my mistake...pretul este de 8, 5 (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
am si eu o intrebare...de fapt doua daca stau bine sa ma gandesc. 1. CE este aia o panada??? ca eu nu stiu, spre rusinea mea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) 2. in prima sapt de MM, voua vi se intampla sa mergeti de mai multe ori la buda???e din procesul de detoxifiere a organismului??? scuze de intrebarea cam toanta dar asa mi se intampla mie... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) kalua mi-am aruncat un ochi pe activia, si nu era conform (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) de ieri am inceput sa ma duc la sala, la aerobic, am fost si sapt trecuta dar doar de doua ori (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ...si m duc si azi imi spuneti si mie cum as putea sa fac snitele din soia? am granule si bucati din acelea ce seamana cu snitelele, nu stiu cum se munesc...va rog... intre timp am mancat si pranzulla ora 13 si a constat in: 2 buc hering in sos tomat (conserva) 7 crochete soia inedit (si gata, am teminat cu ele) branza feta plus crema de branza almette salata de vinete dar din fiecare am luat gustari mici si chiar m-am saturat gata pt moment... pe mai tarziu (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Iti zic eu montiniaca, iaurtu` de la Activia cu fructe nu e conform...chiar deloc!! are amidon si zahar cat incape!
S-ar putea nici crochetele alea sa nu fie conforme...deh..las`ca ma uit eu cand ma duc la magazin...si daca-s conforme, poate le incerc si eu...mai variez meniul.. Iar in legatura cu combinatia oua-branza-carne...nu stiu la voi, dar la mine se resimte burta dureroasa...si ma cam feresc, ca stiu ca branza tot mai are ceva zer in ea oricat de stoarsa ar fi si implicit contine si glucide...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Azi: MD - fulgi ovaz cu lapte, ca deobicei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) P - fasole la tigaie cu usturoi si un pic de ulei, usturoi; snitel de pui in naut, si ca leguma: un ardei capia - o felie de pepene (pur si simplu e greu sa ma abtin, mai ales cand e cald afara) G,C - probabil tot pepene, ca de alte fructe nu mai dispun p-aci si mi-i lene s-o iau agale spre oras. lotte, ce tare`i ideea ta cu sandwich-ul din dovlecei...poate ne arati si-o poza cu minunea...si cred ca merge si cu ciuperci...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 28-July 08 Member No.: 4,355 ![]() |
didi, cred ca le poti gasi in orice supermarket
eu sunt din giurgiu si aici nu avem decat sigma, interex si billa la billa nu am fost niciodata dar le-am gasit i la interex si in sigma dar acum sincera sa fiu nu stiu cat sunt de conforme cu MM te pupic si va pupic pe toate (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
montiniaca, eu snitelele de soia din aia expandata le fac asa:
- le las la-nmuiat 10 minute...apoi le pun la fiert in sare, piper, ceva mirodenii, sa prinda un pic de gust...dupa ce fieb le las la scurs un pic, apoi le iau la mana la stors. Le mai sarez un pic, piperez, pun si oregano si ce mirodenii imi mai vin in cap si apoi le dau alternativ prin ou, faina de naut si le prajesc in ulei. -iar din cele granule am facut un fel de paste milaneze..tot asa fierbi granulele in sare, piper, le lasi la scurs...faci un sos de rosii condimentat bine, amesteci granulele de soia cu sosul si pui peste pastele integrale...e super-bun ! Vezi la conservele in sos de tomate sa nu aiba amidon si zahar... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine numele Didi ma copleseste negativ. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar Diddlina imi place, e prietena/iubirea platonica a lui Diddl si arata asa:
(IMG:http://hometown.aol.de/mailynnlaura/Hintergrunde/Diddlina_am_Abendbaum.JPG) (IMG:http://www.picapicaweb.com/galeria%20dilld/imagenesdiddl/Diddlina%201.JPG) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Ia, uite ce m-am conformat, ce avatar mi-am tras ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
helou my girls (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
first.. multumesc mult pentru urari.. am crezut ca m'ati uitat... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) am mai crescut si eu un an... (nu pot sa spun ca am imbatranit, sunt doar 21 de ani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) a fo frumos.. am cinstit pe toata lumea (inclusiv pe mine).. am ieist la un restaturant apoi pe diguri in mamaia.... nebunie, poze.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu sunt destul de cumintica .. adica ma tin tare de principiile Monti, dar mai scap cate una.. de exemplu: ardei umpluti (orez integral+ carne porc,vita) cum sunt? plus smantana.... :-s nu prea cred ca sunt conformi.. i'm shour. dar sa spunem ca inafara de asta si cateva prajiturele la ziua mea nu am prea facut abateri.. incerc sa ma tin tare, mai am de dat jos. o sa postez si poze.. dk imi mai aduc aminte cum si unde tb sa intru, poate ma ajutati voi.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) in rest.. tuto bene si frumoase.. munca ma oboseste destul de mult, pranzul meu e mai mereu compromis, ata ete. din pacate recuperez seara masa pierduta. va pup, incerc sa intru mai des. p.s. inca o data.... multumesc mult de tot, felicitari alinice, felicitari dr_wise pt ur kid.. si all the best fetelor, nu am prea putut sa citesc ce ati mai postat... va pup. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Fiica-mea a trecut de perioada de strans toate celea cu Diddl si "familia" lui, dar avem inca acasa o gramada de chestii si cu Diddlina. Uite-o si in varianta de plus, pregatita de bal (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://www.diddl-freunde.de/files/Image/Dezember%2007/PG2040.1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce sarmanta e Diddlina! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) M-a inveselit pe loc.
MD: cafea cu lapte si iaurt cu fulgi de secara si piersici (specificatie pentru doftorici: fara fructoza! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) P: resturi de la cina (pui, ciuperci al cuptor, branza de burduf si cascaval). As fi poftit si o salata, dar n-am avut timp sa-mi prepar. Gustarea planuiesc s-o iau acum: fructe |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:12 PM |
|