![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Ziua buna fetelor !
Meniul meu de azi este cam asa: MD o felie de paine cu tarate unsa cu dulceata de trandafiri conforma ; salata de vinete cu rosie ; cafea cu lapte degresat P peste prajit cu salata de rosii , ardei si castravete cu ceapa C fructe Foarte draguta miss Diddlina ! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 28-July 08 Member No.: 4,355 ![]() |
didi sau didlina, mie imi place oricum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
empty multumesc mult de sfaturi, cand o sa le pun in aplicare o sa iti spun (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) cina mea de azi cred ca o sa constea intr-o omleta cu salata pe maine fetelor si aveti grija la kilograme (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/police.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Seara: 3 ardei umpluti cu orez si ciuperci (faza 2) + vin combinat cu apa minerala din cauza caruia vad asa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Buna dimineata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu aseara am facut niste "clatite", 1:1 faina integrala de grau si tarate + 1 lingura de gluten (n-am pus deloc ulei), pe care le-am mancat cu gem (tot ala cumparat, dar de data asta n-am mai avut probleme (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) Eram curioasa tare de tot ce gust au clatitele facute in felul asta, spre surprinderea mea, au fost chiar comestibile. O sa mai fac. Astazi, meniul meu e doar partial stabilit: - cafea + cafea + lapte (adica acum beau a doua cafea de azi, prima am baut-o la 5.30 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) - cascaval + ardei (n-am avut timp sa pregatesc nimic, am aruncat in pachet ce am gasit in frigider) - iaurt Dupa amiaza ma asteapta o calatorie de cateva ore cu trenul, pentru care mi-am luat un pachet de finn crisp (just in case). Iar deseara o sa ajung la prietenul meu, care sper ca nu va gati nimic, ca, daca ma asteapta cu bunatati, o sa-l mananc pe el! Bine... si daca nu va gati, oricum o sa-l mananc. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 28-July 08 Member No.: 4,355 ![]() |
aseara, dupa cum v-am spus vroiam sa imi fac o ombleta si o salata, dar am descoperit ca nu mai sunt oua
asa ca mi-am facut numai salata: -2 rosii, 1/2 castravete, branza tofu plus feta, crema de branza Almette, 4 masline, 1 bucata hering din conserva...cam atat... sapt asta am cam abuzat de branzeturi... desi sunt ele conforme, tutusi ar trebui mai rarut... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) sa vedem cum o sa fac sa mai scap din vraja lor, mai ales feta ca-i tare gustoasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) azi dimineata am mancat la fel ca ieri,adica fulgi de ovaz, iaurt 0,1%, mar ras si cu scortisoara |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Salutare,
AZI la mine la masa avusei: MD - omleta cu o rosie (am mai schimbat si eu MD-ul) P - ciorba de rosii (a pus mama si morcovi, sper sa nu fie prea mare necazu`) , gulas (la care nu am mai avut si salata) G - pepene C - gratar de pui cu ardei Io am un sarbatorit in familie, azi mai scap fara dulciuri si tort si alte bazaconii, da` maine sigur nu mai scap pt ca facem masa in familie, deci...musai sa gust din tortu` sarbatoritului.. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Meniul meu de azi:
MD 2 felii de paine cu tarata , ardei gras si iaurt 0,1% ; cafea P omleta cu telemea si salata asortata C fructe. Sper sa mai dau ceva jos pana plec la greci ...de obicei la schimbarea aerului ma apuca o foame (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
In jurul tuturor vad ca patruleaza tentatii. Descrierea Roxanicii de la bar (privind ciocolatile primite di State) m-a imbolnavit. Recunosc, sunt mai pofticioasa ca o maimuta. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar daca sunt setata pe treaba apoi respect ce mi-am propus.
Lumea rade ca n-am de dat jos decat oasele, dar eu vad ca au aparut cateva sunculite in zonele de unde am slabit anul trecut si tin foarte tare sa le elimin. D: 2 nectarine + cafea cu lapte dupa 2 ore: un ardei umplut + jumate + un felie de somon afimat pranz din fructe |
|
|
![]() ![]()
|
|
in legatura cu tentatiile...si la mine sunt mari, mai ales branza pe care o am in frigider si de la care nu pot sa ma abtin!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
azi am mancat la pranz ora 13 o rosie, branza tofu si feta:trozneala:, masline si un cremvust crud cina la 19 - o ombleta cufeta plus o salata cu 2 rosii, cateva felii de castravete, masline... (IMG:style_emoticons/default/shoot.gif) sper sa imi primesc mustruluiala bine meritata, poate asa ma invat si eu minte (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) a... si ieri la pranz, am uitat sa va spun am baut o cana cam mare de cacao cu lapte (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) pe maine va pup papa |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
helou my fetele.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
repejor postez si eu .. MD: fulgi de ovaz + lapte (1%- l dorna for ladys ;;) )amestecat cu un iaurt tnuva 0%+ o portocala, o piersica+scortisoara+ jumate de felie de pepene rosu. G: u mar ff mic, de la tara si doua caise P: un iaurt activia de baut+ putina mancarica de soia (soia, ardei, rosii, ceapa, usturoi un pic suc de rosii) C: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .......... doua farfurii de bors cu fasole+ 3 rosii micute+.... cam 100 gr migdale. si erau si sarate.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) mentionez ca azi beut si un capucino la munca si nu prea am baut apa.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) va pup, seara buna. p.s. bravo montinico pt ambitie.. astept sa'mi revin si eu sin pofte si nebunie.. gata, va pup iar. puup |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:32 AM |
|