IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 156 157 158 159 160 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Fanny
post Jul 31 2008, 07:30 PM
Post #1571

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

La branzeturi, incearca sa apelezi la cele de capra si oaie, in locul celor de vaca. In plus, incearca un test. Vezi cum variaza cantarul daca nu mananci o saptamana branza fata de saptamana in care mananci. Daca diferenta la scaderea in greutate e evidenta, atunci e cazul s-o mai raresti. Daca nu, pap-o cum iti palce. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Eu in seara asta am mancat de faza II : un ardei umplut (ultimul!), citiva creveti mici- fierti si 4 ciuperci mari la cuptor cu cascaval.

Go to the top of the page

+Quote Post
montiniaca
post Jul 31 2008, 08:46 PM
Post #1572

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,355

mersi de sfat, dar nu ma incanta de loc branzeturile de oaie si cele de capra (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
si cu feta, de acum incolo cred ca am noroc sa nu mai ma tenteze pt ca pur si simplu am terminat-o (IMG:style_emoticons/default/afro.gif)
o sa incerc sapt asta sa nu mai folosesc branza...\
oricum de cantaresc o sa ma cantaresc abia luni de dim, la sf primei mele sapt de MM....
o sa va tin la curent atunci
pana la ceterea urmatoare numai bine
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Alinice
post Aug 1 2008, 04:05 PM
Post #1573

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Salut !
MD paine de tarate cu ardei gras , rosie si telemea ; cafea
G banana
P bors de legume ; dovlecei pane in faina de naut cu mujdei de usturoi
C fructe.

+Quote Post
dr_wise
post Aug 1 2008, 08:08 PM
Post #1574

Musafir

HELLO!

Scuze, n-am postat fiindca m-am ales cu o indigestie de toata frumusetea acum 2 seri si am consumat doar covrigei + ceai menta.
Incepand de astazi am revenit la normal.
Deci:
d - iaurt cu piersici si fulgi ovaz, black coffee
p - pui haiducesc (pe jar) cu salata de varza
s - salata cu ton in sos chili (rosii, ceapa, ardei, ulei masline, zeama lamaie)

+Quote Post
Fanny
post Aug 2 2008, 06:05 AM
Post #1575

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Ieri a fost ziua marilor excese... toata cu bip, cap coada! De azi, incerc sa revin la Monti. Sunt foarte pofticioas ain perioada aia a lunii. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Alinice
post Aug 2 2008, 10:14 AM
Post #1576

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Ziua buna !
MD sardine in ulei , rosie ,telemea ; cafea
P carnati prajit cu salata
C fructe

+Quote Post
kalua
post Aug 2 2008, 10:36 AM
Post #1577

Musafir

Si la mine-i prapad. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Macar ma uit sa nu mananc toata ziua tampenii, ci max. o data pe zi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si eu vreau sa devin fata serioasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Revin mai tarziu cu meniul.

+Quote Post
montiniaca
post Aug 2 2008, 11:10 AM
Post #1578

Contaminat
*

off fetelor fetelor ce ne facem noi cu tentatiile astea care misura si ne dau tarcoale tot timpul???
eu una ma straduiesc, dar....mai am mici scapari (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

meniul meu de ieri
MD (ora 7.30): iaurt 0%zuzu cu fulgi de secara (care am descoperit azi ca sunt cu malt si cu zahar (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
P (ora 13): 1 buc carne la cuptor (porc (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif) ) cu 1 buc peste la conserva cu una buc rosie si masline
G (ora 17): 1/2 mar + o felie prajitura caseide la Alka parca cu afine si fructe depadure ( (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) )
C (ora 18): ombleta dintr-un ou cu masline si ciuperci din conserva, plus un mic pe gratar si 2 rosii
G (ora 21): un patratel cioco Heidi cu 45 % cacao ( nu am gasit cu peste 70%)

cam multe excese intr-o singura zi... (IMG:style_emoticons/default/rungun.gif)
dar am un motiv de lauda....nu am putut astepta pana luni sa ma cantaresc si am facut azi dim...si ce credeti???

am deja un kg in minus dupa doar 5 zile...e bine? dati-va si voi cu parerea (IMG:style_emoticons/default/cop.gif)
eu sunt f mandra si sper sa fie cat mai multe date jos...definitiv

in sfarsit am gasit si eu faina de secara... (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif)
poate ma pun sa fac paine...dar nu mi-ar strica ajutor, sfaturi din partea voastra (IMG:style_emoticons/default/soldiers.gif)

si o intrebare si am terminat... stiti cumva o reteta de eclere (IMG:style_emoticons/default/ike.gif) conforme?
brusc m-a luat pofta cea mare...
va rog.... (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 2 2008, 11:15 AM
Post #1579

Musafir

Eclere conforme nu exista. Oricum, dupa ce-ai bagat atatea dulciuri neconforme in tine ar fi bine sa faci o pauza de dulciuri in general.
Faina de secara trebuie sa fie integrala, sper ca e. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Felicitari pentru kilul dus, sa nu se mai intoarca in pururi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
montiniaca
post Aug 2 2008, 11:43 AM
Post #1580

Contaminat
*

ms mult pt urare...

am cam zbarcit-o cu dulciurile ieri...dar ma voi redresa eu

+Quote Post

413 Pages V  « < 156 157 158 159 160 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 09:43 AM