![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
La branzeturi, incearca sa apelezi la cele de capra si oaie, in locul celor de vaca. In plus, incearca un test. Vezi cum variaza cantarul daca nu mananci o saptamana branza fata de saptamana in care mananci. Daca diferenta la scaderea in greutate e evidenta, atunci e cazul s-o mai raresti. Daca nu, pap-o cum iti palce. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Eu in seara asta am mancat de faza II : un ardei umplut (ultimul!), citiva creveti mici- fierti si 4 ciuperci mari la cuptor cu cascaval. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 28-July 08 Member No.: 4,355 ![]() |
mersi de sfat, dar nu ma incanta de loc branzeturile de oaie si cele de capra (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
si cu feta, de acum incolo cred ca am noroc sa nu mai ma tenteze pt ca pur si simplu am terminat-o (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) o sa incerc sapt asta sa nu mai folosesc branza...\ oricum de cantaresc o sa ma cantaresc abia luni de dim, la sf primei mele sapt de MM.... o sa va tin la curent atunci pana la ceterea urmatoare numai bine (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Salut !
MD paine de tarate cu ardei gras , rosie si telemea ; cafea G banana P bors de legume ; dovlecei pane in faina de naut cu mujdei de usturoi C fructe. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
HELLO!
Scuze, n-am postat fiindca m-am ales cu o indigestie de toata frumusetea acum 2 seri si am consumat doar covrigei + ceai menta. Incepand de astazi am revenit la normal. Deci: d - iaurt cu piersici si fulgi ovaz, black coffee p - pui haiducesc (pe jar) cu salata de varza s - salata cu ton in sos chili (rosii, ceapa, ardei, ulei masline, zeama lamaie) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ieri a fost ziua marilor excese... toata cu bip, cap coada! De azi, incerc sa revin la Monti. Sunt foarte pofticioas ain perioada aia a lunii. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Ziua buna !
MD sardine in ulei , rosie ,telemea ; cafea P carnati prajit cu salata C fructe |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si la mine-i prapad. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Macar ma uit sa nu mananc toata ziua tampenii, ci max. o data pe zi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si eu vreau sa devin fata serioasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Revin mai tarziu cu meniul. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 28-July 08 Member No.: 4,355 ![]() |
off fetelor fetelor ce ne facem noi cu tentatiile astea care misura si ne dau tarcoale tot timpul???
eu una ma straduiesc, dar....mai am mici scapari (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) meniul meu de ieri MD (ora 7.30): iaurt 0%zuzu cu fulgi de secara (care am descoperit azi ca sunt cu malt si cu zahar (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) P (ora 13): 1 buc carne la cuptor (porc (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif) ) cu 1 buc peste la conserva cu una buc rosie si masline G (ora 17): 1/2 mar + o felie prajitura caseide la Alka parca cu afine si fructe depadure ( (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) ) C (ora 18): ombleta dintr-un ou cu masline si ciuperci din conserva, plus un mic pe gratar si 2 rosii G (ora 21): un patratel cioco Heidi cu 45 % cacao ( nu am gasit cu peste 70%) cam multe excese intr-o singura zi... (IMG:style_emoticons/default/rungun.gif) dar am un motiv de lauda....nu am putut astepta pana luni sa ma cantaresc si am facut azi dim...si ce credeti??? am deja un kg in minus dupa doar 5 zile...e bine? dati-va si voi cu parerea (IMG:style_emoticons/default/cop.gif) eu sunt f mandra si sper sa fie cat mai multe date jos...definitiv in sfarsit am gasit si eu faina de secara... (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) poate ma pun sa fac paine...dar nu mi-ar strica ajutor, sfaturi din partea voastra (IMG:style_emoticons/default/soldiers.gif) si o intrebare si am terminat... stiti cumva o reteta de eclere (IMG:style_emoticons/default/ike.gif) conforme? brusc m-a luat pofta cea mare... va rog.... (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eclere conforme nu exista. Oricum, dupa ce-ai bagat atatea dulciuri neconforme in tine ar fi bine sa faci o pauza de dulciuri in general.
Faina de secara trebuie sa fie integrala, sper ca e. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Felicitari pentru kilul dus, sa nu se mai intoarca in pururi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
ms mult pt urare...
am cam zbarcit-o cu dulciurile ieri...dar ma voi redresa eu |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:43 AM |
|