IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 158 159 160 161 162 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
montiniaca
post Aug 4 2008, 08:06 AM
Post #1591

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,355

bine v-am regasit fetelor dragelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
vad ca-i o mare explozie de fericire pe aici, pe care ai adus-o tu stoina draga... (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
poate ma molipsiti si pe mine cu exuberanta voastra...ce ziceti? va indurati???

sa imi marturisesc si eu pacatele...care nu sunt putine... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
sambata am tinut MM aproape corect, dar ieri am dat-o in bara big time... (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
cu toate astea nu m-am ingrasat deloc (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ...asta e f bine

de azi gata ma fac fata serioasa si respect MM
azi dimineata am mancat fulgi de ovaz cu lapte 0,1%

ne mai citim noi (IMG:style_emoticons/default/love.gif) si stoina bine ai revenit pe plaiurile tarisoarei noastre dragi
va pupic pe toate (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Leea
post Aug 4 2008, 08:43 AM
Post #1592

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Ce ma bucur c-am nimerit intre oameni veseli. Azi-noapte, dupa excesele de ieri, m-am trezit pe la 4 cu o mareata durere de cap, care mi-a trecut abia spre dimineata. Sa-mi fie invatatura de minte!
(Vorba e ca cei de deasupra noastra isi sparg apartamentul si m-am trezit cu perforatoare in cap, daca tot imi trecuse cat de cat durerea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) )

De azi sunt sfanta-sfintelor din nou:
MD - lapte, fulgi de ovaz, cafea
P - varza calita cu carne
C - guacamole (de o vreme asta e mancarea mea preferata la cina); inainte poate niste prune

+Quote Post
kalua
post Aug 4 2008, 09:25 AM
Post #1593

Musafir

Salutare la repezeala!
Finn crispul ala cu miere e foarte "compact", chiar daca conform teoretic.

+Quote Post
dr_wise
post Aug 4 2008, 01:59 PM
Post #1594

Musafir

QUOTE(Fanny @ Aug 4 2008, 09:01 AM) *
Iubita, acum ca ai mancat, sa-ti fie de bine. Sa vedem ce spune Kalua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Voiam sa te rog, e o fata care vrea sa stie de o sala unde se face Tae Bo in Constanta. aici Poate o ajuti cu un sfat.
Eu mi-am inceput dimineata cu o cafea cu lapte si un iaurt cu fulgi si piersici.

Gata, am scris deja detaliile de contact!!!
Kalua dear, acu' o facui, ce sa mai zic. Sincer, nu mai mancasem miere de cand am inceput dieta, respectiv noiembrie 2006. Voiam sa fac o pauza de iaurt cu fructe si nu stiam cum sa atac problema.
Imi cumpar astazi b.proaspata si voi manca finn crisp in varianta mea obisnuita.

This post has been edited by dr_wise: Aug 4 2008, 02:05 PM

+Quote Post
Roxana_
post Aug 4 2008, 02:54 PM
Post #1595

Musafir

Doftorici, dar de ce nu mananci tu iaurt cu miere si cu fulgi. Ca sigur e conform amestecul asta.
Stoinici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sunt bine, dar inca nu semnez condica d-ului Monti. Chiar ma gandeam la tine zilele trecute, daca esti bine dupa toate inundatiile astea. Sper sa apuci sa dai mai des pe aici, ca-ti simt lipsa.

+Quote Post
ToothFairy
post Aug 4 2008, 05:04 PM
Post #1596

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Sper acum sa mearga post-ul meu ...am tot avut belele de 2 zile, mi-a tot dat eroare ba la un topic, ba la altu`...
Ieri mancat conform la mine... azi am avut asa:
MD - o piersica, 5 prune, apoi cafea decof. cu lapte
P - omleta cu cascaval, 2 rosii, o felie mica de telemea
G,C - pepene, prune, ceai.
Am mancat pana acuma ca la carte. Sper sa nu dau cu bata`n balta deseara...ca asa patesc...pap conform pe timpu` zilei si seara ma mai prostesc si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am produs azi un gem de prune conform, mi`au iesit 3 borcanase mici, deja unu` e pe terminate, l-a halit tata cu paine de secata si cu lapte...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) painea am diagnosticat`o ca fiind esec dar vad ca lui ii place. Am facut-o cu drojdie, tarate, faina de secara integr. si a iesit f. tare si la mijloc cam cruda. Tot mai buna e aia a filozofului.
Leea, guacamole ce e daca nu-s prea indiscreta ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
montiniaca, hai ca incepi sa ai rezultate...important e sa ai multa rabdare si vointa !

eu mi-s iar cu 1 kg in plus...asa ca de 2 zile am inceput iar sa fiu serioasa...am aceeasi problema...cu ai mei...ca aduc acasa tot felu` de bunataturi, din care ori gust, ori ma infrupt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azi si ieri am rezistat ... dar e cam frustrant asa...

+Quote Post
montiniaca
post Aug 4 2008, 07:10 PM
Post #1597

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,355

buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ce mai faceti dragutelor???
da, sunt fericita ca am dat 1 kg jos, dar stiu ca mai e cale luuuuuuunga pana la 60 de kg....

meniul meu de azi
MD-08.00 = fulgi de ovaz cu lapte 0,1%
P-13.00 = oua milaneze cu masline (eu am mai pus si ciuperci din conserva in tigaie), bunicele...
C-18.30 = oua milaneze cu un copan pe gratar cu masline

azi am omis salatele aferente, dar sper ca imi voi rectifica greseala, iar daca nu (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
va pup pe toate (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
am si eu o intrebare..
\ceva retete de piure de mere conform stiti?

+Quote Post
Alinice
post Aug 4 2008, 07:12 PM
Post #1598

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Salutare fetelor !Bine ai revenit printre noi stoina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ieri am mancat conform dar nu mai stiu exact ce si cand...
Meniul de azi:
MD rosie , castravete,si paine de secara cu telemea ; cafea
P varza calita cu carne
C fructe

+Quote Post
Fanny
post Aug 4 2008, 07:47 PM
Post #1599

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

salutare. Sfanta mimoza n-a fost ca-n poveste.
Pranzul: gratar cu vinete pane, rosii si un pic de branza
Gustare cu bip: 2 fursecuri si un chokotof, of of
Cina : fructe (struguri si piersici)
Si multa apa sa-mi spal pacatele. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 4 2008, 08:54 PM
Post #1600

Musafir

Pai Roxy dear, imi fuse pofta de paine prajita cu miere si lapte. Varianta cea mai apropiata de gustul painii prajite e finn crisp, iar laptele (in lipsa) l-am inlocuit cu iaurt 0% grasimi.
Acu' mi-am cumparat b.proaspata, dar maine am pus gand rau unor mere golden cu fulgi si scortisoara.
Meniul de astazi fuse...zic eu de Mimosa Pudica:
d - 3 finn crisp 21% fibre cu o adiere de miere si iaurt TNUVA 0% grasimi, black coffee
p - dovlecei la cuptor cu piept de pui gratar si salata de varza rosie...nu stiu de ce , dar dupa pranzul asta m-am balonat zdravan
s - salata din rosie, castravete, telemea oi, tofu, cascaval, ardei copti cu mujdei, ulei masline, otet mere...desert putina smantana cu telemea oi
Acum ii dau cu apa minerala en gross.

+Quote Post

413 Pages V  « < 158 159 160 161 162 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 04:09 AM