IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Diana.
post Mar 26 2008, 09:37 PM
Post #161

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) contact criss!
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 26 2008, 09:39 PM
Post #162

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

welcome contact_criss (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) si felicitari pt determinarea ta de-a slabi,ai dat cam mult jos in 2 luni... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) o sa-l dai pe brazda si pe iubitu` tau..ca doar nu te apuci sa gatesti dublu...o sa se obisnuiasca,ideea e sa fii tu hotarata...
carnatii tai sunt de casa sau cumparati?

+Quote Post
kalua
post Mar 26 2008, 09:40 PM
Post #163

Musafir

Bine-ai venit printre noi, contact_criss si felicitari pentru kilogramele pierdute!

Si ce zice domnul tau de mancarurile tale din ultimul timp? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
contact_criss
post Mar 26 2008, 10:07 PM
Post #164

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Timisoara
Member No.: 3,481

Multumesc, multumesc, sunteti tare dragute!

Kalua, stii cum imi hranesc barbatul? Cum ii dadeai tu un sfat unei fete MM care dorea sa-si puna copilasul la dieta: da-i sa manace sa-i placa si nu ii vorbi lui de IG-uri si de polioli, de carti si de Montignac. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai avem conflicte cand mergem la cumparaturi si ii refuz necomformitatile pe care le pune in cos. Ultima oara zicea ca parca suntem Amish (noi aia nu cumparam, aia are zahar, aia are faina, nimic din ce consuma oamenii normali nu e bun pentru noi) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Dar recunoaste la orice ora ca nu mai are acea epuizare si oboseala pe care o avea inainte de dieta (si asta se si vede si se simte in atitudinea si comportamentul lui). Asta e al doilea punct foarte tare la Monti.

Si carnatii de la cina i-am cumparat la insistentele lui; carnati proaspeti, nu am gasit minuni pe eticheta cu ingrediente.

Iar cu slabitul, eu sunt foarte inalta (4 kg in plus sau in minus aproape ca nu se vad) si da, am slabit aproape 1 kg pe saptamana; am fost foarte stricta la calitatea mancarii, nu am tinut diete hipocalorice inainte, fumez, am inceput sa merg un pic pe jos (fata de aproape deloc inainte), cred ca toate cumulate au ajutat. Deci, thanks God, se poate!

V-am pupat si multumesc, inca o data, de primire! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 26 2008, 10:20 PM
Post #165

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) contact_criss are acelasi stil de viata cu mine pare-se... numai ca ea e inalta...

+Quote Post
Nimphetamin
post Mar 26 2008, 10:28 PM
Post #166

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Seara buna, dragelor! Multumesc mult pt urarile voastre (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Azi, in drum spre casa, am trecut prin piata si m-am aprovizionat cu de toate: ridichi, salata verde creata, ceapa verde, castravete, rosii, mara si patrunjel. Aveam o pofta teribila sa-mi fac o salata de primavara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Ajunsa acasa insa, m-am bagat sa-mi fac baia mea de frumusete, cu toate cele. Asa ca dupa ce am terminat cu toate, numai de salata nu-mi ardea. Am mancat o supa de pui cu legume. In afara de carnea d epui, in supa am pus: spanac congelat, mazare congelata, fasole verde congelata.
Mda, la prima cititire nu suna deloc atractiv, dar va asigur ca a iesit f f gustoasa!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Acum ma bag la culcare. Vroiam sa va spun ca abaterile mele din ultimul timp m-au costat doar 1 kg in plus, desi ma asteptam la mai mult (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Va pup, noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
gloriana
post Mar 26 2008, 10:34 PM
Post #167

Musafir

Buna fetelor,
Meniul de azi:
D:iaurt cu fulgi si o cafea
P: peste fript (salau) cu tzatziki
G:alune
S: mere si pere

+Quote Post
CyL
post Mar 27 2008, 01:09 AM
Post #168

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

seara buna.. sau buna dimineata.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nimphe.. chiar voiam s aintreb ce e cu tine, nu te mai vazusem, credeam c'ai fugit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
contact_criss.. welcome in our club si la cat mai multi cm si tie.. in minus bineinteles (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
empty.. mama ei de cioclata, uneori parca iti vine sa zici ca mai bine nu s'ar fi inventat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))) eu am probleme cu alunele.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) nu ma pot opri la ele. dar m'am gandit eu asa, ca mai inainte de toate, ca sa poti slabi si mai apoi sa te mentii trebuie o anumita disciplina la masa si fara ea, intodeauna o sa am probleme cu greutate. concluzia: trebuie sa invatz sa mananc--nu repede ca haplea si nu mult ca.. mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . iar salata cu fulgi.. ti'am spus, eu ii pap mai mult simplii, pe stomacul gol, imi regleaza foarte bne digestia, iar o lingura jumate, cam asa, o amestec cu salata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

meniul meu de azi:
MD: salata verde+ fulgi de ovaz
G: doua mere
P: salata verde cu morcov si telina rase si cu cateva felii de soia (doar fierte, nu am mai avut timp sa le prepar..)
C: nimic... n'am mai avut timp, la ora 1.00 am ajuns acasa si am papat un mar dar cred ca mai pap unul pana ma culc.

azi am mers insa mai mult pe jos.. la fel si zilele trecute.. hainutele mele au inceput sa stea din ce in ce mai mult ca pe gard. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
gata, mi'e somnic.. va pup, lapte buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

p.s. tot nu am reusit sa dau de pozele cu voi pe forum... help..? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 27 2008, 08:04 AM
Post #169

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Neata gagici dragute,

M-am trezit si eu dis-de-dimineata...de fapt,foamea m-a trezit...
MD:fulgi de grau,ovaz,cateva smochine taiate,iaurt Activia 0,9%...e destul de ok combinatia..dar parca tot mi-e foame...da` mai infulec un mar mai incolo
P:chiftelute de dovlecei cu telemea,salata varza
G:*alune-facultativ,da` dupa aerobic sunt sigura c-o sa vreau sa rontai ceva
C:ce am papat la pranz...sa vedem daca are repercursiuni asupra`mi...ca de fructe mi s-a luat seara...
Cantaru` scade scade....rezultatul final vi`l comunic...sunt aproape la 50... (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
CyL,important e ca ciucalata mea mancata nu are rezultate negative pe cantar...probabil ca daca n-as fi papat cioco,as fi fost deja la 49kg...da` mai bine sa slabesc mai incet...si ai dreptate cu fulgii de ovaz..cand ia contact limba cu ei la inceput sunt cam nasoi,apoi ramane un gust placut in gura...is ok...da` germenii de grau sa nu`i mai vaz`. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ...si eu pap repede,sa termin o data...sa`mi iau si grija asta de pe cap...si nu`i bine...las`ca ne educam noi...eu dupa ce termin cu slabitu`,o sa combin faza 1 cu 2,nu ca ar fi mare diferenta intre ele.
Pup si o zi buna la toata lumea.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 27 2008, 08:40 AM
Post #170

Musafir

QUOTE(kalua @ Mar 26 2008, 07:24 PM) *
Vreau sa va spun asta de nu stiu cand si tot uit. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Am citit si eu "De ce nu se ingrasa frantuzoaicele" (a studiat-o si Roxi) si sunt niste chestii pe care e bine sa le aplicam si noi. De ex. miscarea: urcatul de trepte, mersul cu liftul sa fie tabu in limitele bunului simt. Daca aveti norocul sa nu lucrati paperless, ridicati-va de la birou dupa fiecare foaie printata si aduceti-v-o. Tipa vorbeste si de mersul alert pe jos, dar asta n-o poate pune in aplicare toata lumea.
Scriitoarea locuieste la etajul 14 si de multe ori urca treptele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Dar ai vazut-o cum arata? SUPER!!!
'Neataaaaaaaaaaaaaaa!
Imi cer scuze pt absenta de ieri, fuse motivata. Am avut mult de lucru la office, am ajuns tarziu acasa, am mancat, m-am imbaiat, iar dupa baie am cazut secerata!
Meniul de ieri:
d - mere rase cu scortisoara si grisat de grau germinat, cafea cu lapte (btw, eu eram 100% convinsa ca tin post, dupa care m-am "luminat"! cum tin post daca beau cafeaua cu lapte? ehh, e un post a la dr_wise, lacto-vegetarian.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )
p - ghiveci de legume conform, salata de muraturi
s - piure de urzici cu ceapa rosie, desert branza camembert cu vin rosu sec...achizitie noua, de la un coleg bucurestean...cu dedicatie speciala (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
inainte de culcare - un mar ionatan
Nimphe, sa traiti, sa infloriti impreuna, cu dragoste si intelegere!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ..am vazut eu "1 an" pe messenger in dreptul numelui tau, da' m-am gandit...o fi ca anul trecut cand a afisat "nu sunt insarcinata"?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...si eu ti-am raspuns ca nici eu nu sunt, da' care-i smecheria? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eh, da' acum m-am lamurit. La multi ani cu dragoste!
Irinici, multumesc frumos, esti prea buna cu sunculitele mele! Stii care-i norocul meu? Ca-mi place f mult sa merg la sala, de fapt, cred ca asta ma ajuta f mult, nu numai dieta.

+Quote Post

413 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 01:14 AM