IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 159 160 161 162 163 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Aug 4 2008, 09:05 PM
Post #1601

Musafir

Lasa, tu, c-a fost bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Iaca si meniul meu (ce variat e (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ):
4 prune, apoi un pachet in vinete cu rosii cocktail si un ardei kapia
seara: 2 prune, iar un pachetel cu multa salata verde (lollo biondo). Daca mi se mai face foame, bag un mar.

Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Aug 4 2008, 10:39 PM
Post #1602

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) exact asta fac eu acum, rontai un mar golden.

+Quote Post
kalua
post Aug 4 2008, 11:14 PM
Post #1603

Musafir

Ca esti o cumincioasa, de-aia!
Eu am facut painite destepte si mirosea asa de bine in casa incat am mancat doua! Cu niste creme, una cu ou si ceapa, cealalta picanta cu branza, ardei iute si ceapa de-aia verde, mica. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 5 2008, 07:21 AM
Post #1604

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pai nici eu nu rezist la mirosul de painici calde...si nici la ala de briose calde...asa ca am mancat miercuri seara doua...fierbinti (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si am bolit toata noaptea si ziua de joi. Nici nu mai vreau sa aud de briose!!!
Asa-mi trebuie daca calc stramb!
Am zis ca mananc b.proaspata cu finn crisp sau mere rase cu fulgi si scortisoara...da' mi se facu dor de piersici!
Asa ca prestez la piersici cu fulgi ovaz si iaurt...yam yam!

+Quote Post
didilica
post Aug 5 2008, 07:36 AM
Post #1605

Membru de Onoare

Group: Dependent
Member No.: 35

Buna dimineata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vin si eu cu rezumatul ultimelor zile. In weekend am reusit sa mananc ok, doua zile si una am facut-o varza... am mancat inghetata si multa, multa paine. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Evident, luni de dimineata, tot kg dus saptamana trecuta era la loc... banuiesc ca a fost doar apa data jos si apa pusa la loc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Ieri am mancat relativ ok, dar cam mult:
- cafea cu lapte (prea multa cafea cu lapte)
- 1 biscuite, pe jumatate conform (adica avea faina integrala, tarate, seminte, nu avea sare si zahar, dar avea si faina alba...)
- salata cu cascaval
- un gratar urias + ciuperci calite + muraturi + 1,5 l de apa
Si nu am reusit sa ajung la sala...

Astazi mi-am propus sa mananc asa:
- cafea cu lapte
- varza calita (cu ulei, dar fara carne in ea)
- finn crisp (inainte sa plec de la birou)
Si la pranz, pe langa varza calita, o ora de aerobic.

M-am cantarit de dimineata si aveam 74,7, imbracata si fara sa merg la baie. Si peste 3 saptamani merg la mare! Pot sa ma smiorcai aici, ca voi fi o balena esuata? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
montiniaca
post Aug 5 2008, 08:26 AM
Post #1606

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,355

buna dimineata lume frumoasa (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
ce mai faceti?
pe mine ma tot bate gandul sa imi fac painica conforma, dar problema mea este ca sunt ffffffff noua in bucatarie si cuptorul nu e prea prieten cu mine (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
dar ma voi descurca eu cumva...
acum am inca o intrebare pt voi? pot sa imi fac dovlecel prajit cu faina de secara ( ca sa nu il dau prin faina normala)? Are cineva habar cum iese?

si inca una: ati vazut pe site-ul lu' nea Michel ca are si produsele lui proprii...yammy yammy...pacat ca nu e4 si inRO...dar, va deschide un magazin on-line pe 15 parca (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

cam atat de la mine...cu meniul mai tarziu (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
didilica
post Aug 5 2008, 08:45 AM
Post #1607

Membru de Onoare

Group: Dependent
Member No.: 35

QUOTE(montiniaca @ Aug 5 2008, 06:26 AM) *
acum am inca o intrebare pt voi? pot sa imi fac dovlecel prajit cu faina de secara ( ca sa nu il dau prin faina normala)? Are cineva habar cum iese?

Eu am retinut, din ce am citit ca sunt doua feluri de faina acceptate pentru folosit la prajeli: faina de soia si cea de naut. Daca gresesc, ma vor corecta fetele.
Eu am facut saptamana trecuta dovlecel pane cu faina de naut si ou si a iesit foarte bun. Faina a avut consistenta fainii de porumb, gustul a fost foarte bun. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 5 2008, 09:24 AM
Post #1608

Musafir

Asa-i, fainile integrale de cereale nu se preteaza la prajit (ar fi faza a 2-a).

Andreea, zau ca nu ne trebuie produsele lui MM, le gasesti si de la alte firme, mai ieftine.

+Quote Post
montiniaca
post Aug 5 2008, 11:29 AM
Post #1609

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,355

mersi fetelor de informatie (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) e bine de stiut. V-am intrebat daca se poate pt ca eu am in casa numai faina de secara si evident faina alba (care iese din discutie (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) )

atunci o sa ma pus pe achizitionat faina de naut si de soia (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)

stiu ca se pot achizitiona si de la alte firme (care sunt mult mai apropiate si poate si mai ieftine (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) )
ere doar asa ca un fapt divers, dar as fi totusi curioasa sa vad site-ul ala atunci cand l-o deschide...

+Quote Post
dr_wise
post Aug 5 2008, 12:21 PM
Post #1610

Musafir

Eu sunt taaaaaaaaaaaaare curioasa, cine este dealer-ul MM in Romania?
O fi o MM-ta?!...ce ziceti?

+Quote Post

413 Pages V  « < 159 160 161 162 163 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 07:06 PM