![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Eu sunt taaaaaaaaaaaaare curioasa, cine este dealer-ul MM in Romania? O fi o MM-ta?!...ce ziceti? Eu nu am inteles din mesajul scris de montiniaca ca ar urma sa existe un dealer MM in Romania. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Asta e mesajul de pe site-ul oficial: http://www.montignac.com/en/montignac_shop.php |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
S-a mai discutat pe aici: exista un magazin cu produse MM in Carrefour Feeria (Baneasa), dar preturile sunt prea piperate si vorba Kaluai, nu se merita.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Hello gagici,
Eu azi am avut o abatere mica, in rest meniul conform...deci: MD - fulgi ovaz cu lapte P - si-a sarbatorit un coleg de-al tatalui meu ziua de nastere, asa ca n-am putut refuza o bucata de tort...am zis ca daca nu e bun si e d-ala din comert cu unt si frisca vegetala, gust din el si nu`l termin..dar spre surprinderea mea, a fost mai mult decat bun...noroc ca a fost foarte subtire feliuta...cam asta fuse abaterea...un tort cu ceva creme de cafea prin el si foarte bine insiropat...nu`mi pare rau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - dupa 3 ore -iorba de vacuta,niste salata mixta G,C - 2 piersici, niste prune... sa se duca raul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oricum seara nu prea`mi intra mancarea, asa m-am obisnuit...decat daca face mama nu-stiu-ce foarte bun si tre` sa gust...iar dimineata devreme pana-n 8 asa, nu pot manca mai mult de fulgi cu lapte. Si pe mine m-a incantat ideea cu mancarea Monti gata cumparata, dar m-asteptam sa fie scumpe...oricum, mancarea "montignaceasca" este destul de scumpa, dar nu imposibil de cumparat si apoi prelucrat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pupici |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 28-July 08 Member No.: 4,355 ![]() |
eu nu am spus ca ar urma sa se deschida un dealer MM in tara...eu am spus doar ca se va deschide un magazin online
si e cu adevarat un magazin MM in baneasa??? oricum nu voi ajunge acolo in veci, dar is good to know in rest, acum ma apuc sa prepar cina (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) : clatite de secara integrala si tarate si imi fac si o inghetata am chef de ceva dulce bye |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
montiniaca, sa nu uiti sa faci poza sa bunataturi sa ne incanti ochisorii si noua...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaaa! Acum m-am lamurit. Pai, daca analizam oferta, aceleasi produse le putem cumpara de la orice plafar care se respecta, la preturi de foarte mult bun simt. Right? De exemplu, eu merg la Carrefour Cta si cumpar de la magazinul Plafar fructoza la 10.60ron/500g, faina integrala si tarate de grau la 1.60 - 2.50ron/ 500g, fulgi ovaz 2.70ron/500g, etc. Niste preturi de bun simt pt buzunarele unui roman. Pai nu? Va info ca pana acum ar rezistat tentatiilor. Revin cu meniul zilei dupa masa de seara. PS: daca stau sa ma gandesc bine, cred ca-mi pregatesc din timp un colet cu produse conforme romanesti pt plecarea la Luxemburg. Offffffffff....Unde naiba o sa gasesc eu faina integrala?...si fulgii mei de ovaz?..si tarate de grau? Nu mai vorbesc de borsul pt acrit ciorbele! Cred c-o sa cercetez cum se face bors din tarate.... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si-mi deschid "borserie" on line...deja am bunghit cateva gagici rusoaice si bulgaroaice la agentii imobiliare din Lux. This post has been edited by dr_wise: Aug 5 2008, 05:00 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, bors se gaseste pe toate drumurile in Germania. Deci s-o gasi si-n Luxemburg. Nu mai spun de tarate si fulgi de ovaz.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Azi pe scurt meniul:
MD urda cu costita , rosie si castravete; cafea P piept de pui la gratar cu castraveti murati G 1 si 1/2 patratel ciocolata 70%+ o piersica C salata de rosii ,castraveti si ardei cu ceapa si urda. Azi dimineata aveam 66,8 kg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, bors se gaseste pe toate drumurile in Germania. Deci s-o gasi si-n Luxemburg. Nu mai spun de tarate si fulgi de ovaz. Ptiuuuu! Mi-ai spulberat visul de inavutire!!!! Meniul de astazi: d - 2 piersici cu iaurt si fulgi ovaz, black coffee ceai verde p - varza cu ceafa porc s - salata din rosii, ardei gras, ceapa, castravete, ou, 4 masline, telemea oi, cascaval Eu azi dimineata aveam 70.5kg. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 28-July 08 Member No.: 4,355 ![]() |
seara buna montiniace dragalasa (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) ce mai faceti domniile voastre
eu iete ca imi facui si clatite si inghetata (primele mele retete ever, astea in afara de ombleta, oua, cartofi prajiti...) clati nu mi-au iesit de loc aspectuoase, dar au fost bune. si acum retetele mai mult sau mai putin inspirate sau chiar inspirante (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) clatite din faina de secara si tarate ingrediente: 2 oua 1 pahar lapte (eu am pus 0,5% ca nu aveam altfel ) 1 cana faina secara 1 cana tarate de grau zeama de la o jumatate de lamaie (dar cred ca mergea si de la o lamaie intreaga) 2 lingurite fructoza( cred mai trebuia.....) am batut oualele, le-am amestecat cu laptele, faina pusa treptat si taratele la fel cu fructoza si zeama de lamaie si am amestecat sa nu ramana cocoloase, si am lasat la "odihnit" 20 min. pe urma am incins o tigaie in care am pus putin ulei si am turnat prima clatita.....si uite asa....mie mi-au iesit doar 4, si fffff "inestetice" in sensul ca nu semanau la marime , erau si groase dar si mai subtirele si se intindeau ffff greu, se mai rupeau....cum am spus foarte nemumoase...dar le-am mancat asa, nu se puteau rula pt ca se rupea...ca fura bune am mancat 2 si mai am doua pt maine acum vin cu o intrebare: e conform clatita mea si umplutura? inghetata cu fructe si iaurt 3 nectarine 2 caise cateva boabe de struguri iaurt ( eu am pus 260 gr Activia light 0,1%, m-am uitat la ingrediente si nu continea zahar, conservanti sau alte prostii) 2 lingurite fructoza fructele le-am spalat, decojit (in afara de struguri ca mi-a fost lene) si le-a pasat (fara blender sau robot ca nu am), le-am amestecat cu iaurtul si fructoza si am dat la congelator. si din juma in juma de ora mai amestec pentru a nu se forma "zapada de gheata".si gata... mai am o mentiune: dupa ce le-am pasat am mai scos din cojile boabelor de struguri ca era cam multe si am lasat doar cateva de "fite" sper ca au fost cat de cat conforme, pt ca de bune is f bune iar daca nu, astept (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) This post has been edited by montiniaca: Aug 5 2008, 08:30 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 06:59 PM |
|