IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 160 161 162 163 164 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
didilica
post Aug 5 2008, 02:13 PM
Post #1611

Membru de Onoare

Group: Dependent
Member No.: 35

QUOTE(dr_wise @ Aug 5 2008, 10:21 AM) *
Eu sunt taaaaaaaaaaaaare curioasa, cine este dealer-ul MM in Romania?
O fi o MM-ta?!...ce ziceti?

Eu nu am inteles din mesajul scris de montiniaca ca ar urma sa existe un dealer MM in Romania. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Asta e mesajul de pe site-ul oficial: http://www.montignac.com/en/montignac_shop.php
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Aug 5 2008, 02:36 PM
Post #1612

Musafir

S-a mai discutat pe aici: exista un magazin cu produse MM in Carrefour Feeria (Baneasa), dar preturile sunt prea piperate si vorba Kaluai, nu se merita.

+Quote Post
ToothFairy
post Aug 5 2008, 03:17 PM
Post #1613

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Hello gagici,
Eu azi am avut o abatere mica, in rest meniul conform...deci:
MD - fulgi ovaz cu lapte
P - si-a sarbatorit un coleg de-al tatalui meu ziua de nastere, asa ca n-am putut refuza o bucata de tort...am zis ca daca nu e bun si e d-ala din comert cu unt si frisca vegetala, gust din el si nu`l termin..dar spre surprinderea mea, a fost mai mult decat bun...noroc ca a fost foarte subtire feliuta...cam asta fuse abaterea...un tort cu ceva creme de cafea prin el si foarte bine insiropat...nu`mi pare rau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
- dupa 3 ore -iorba de vacuta,niste salata mixta
G,C - 2 piersici, niste prune... sa se duca raul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oricum seara nu prea`mi intra mancarea, asa m-am obisnuit...decat daca face mama nu-stiu-ce foarte bun si tre` sa gust...iar dimineata devreme pana-n 8 asa, nu pot manca mai mult de fulgi cu lapte.
Si pe mine m-a incantat ideea cu mancarea Monti gata cumparata, dar m-asteptam sa fie scumpe...oricum, mancarea "montignaceasca" este destul de scumpa, dar nu imposibil de cumparat si apoi prelucrat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pupici

+Quote Post
montiniaca
post Aug 5 2008, 04:00 PM
Post #1614

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,355

eu nu am spus ca ar urma sa se deschida un dealer MM in tara...eu am spus doar ca se va deschide un magazin online

si e cu adevarat un magazin MM in baneasa???
oricum nu voi ajunge acolo in veci, dar is good to know

in rest, acum ma apuc sa prepar cina (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) : clatite de secara integrala si tarate si imi fac si o inghetata
am chef de ceva dulce

bye

+Quote Post
ToothFairy
post Aug 5 2008, 04:03 PM
Post #1615

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

montiniaca, sa nu uiti sa faci poza sa bunataturi sa ne incanti ochisorii si noua...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 5 2008, 04:56 PM
Post #1616

Musafir

QUOTE(didilica @ Aug 5 2008, 03:13 PM) *

Aaaa! Acum m-am lamurit. Pai, daca analizam oferta, aceleasi produse le putem cumpara de la orice plafar care se respecta, la preturi de foarte mult bun simt. Right?
De exemplu, eu merg la Carrefour Cta si cumpar de la magazinul Plafar fructoza la 10.60ron/500g, faina integrala si tarate de grau la 1.60 - 2.50ron/ 500g, fulgi ovaz 2.70ron/500g, etc. Niste preturi de bun simt pt buzunarele unui roman.
Pai nu?
Va info ca pana acum ar rezistat tentatiilor.
Revin cu meniul zilei dupa masa de seara.
PS: daca stau sa ma gandesc bine, cred ca-mi pregatesc din timp un colet cu produse conforme romanesti pt plecarea la Luxemburg. Offffffffff....Unde naiba o sa gasesc eu faina integrala?...si fulgii mei de ovaz?..si tarate de grau?
Nu mai vorbesc de borsul pt acrit ciorbele! Cred c-o sa cercetez cum se face bors din tarate.... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si-mi deschid "borserie" on line...deja am bunghit cateva gagici rusoaice si bulgaroaice la agentii imobiliare din Lux.

This post has been edited by dr_wise: Aug 5 2008, 05:00 PM

+Quote Post
kalua
post Aug 5 2008, 06:08 PM
Post #1617

Musafir

Doftoreaso, bors se gaseste pe toate drumurile in Germania. Deci s-o gasi si-n Luxemburg. Nu mai spun de tarate si fulgi de ovaz.

+Quote Post
Alinice
post Aug 5 2008, 07:09 PM
Post #1618

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Azi pe scurt meniul:
MD urda cu costita , rosie si castravete; cafea
P piept de pui la gratar cu castraveti murati
G 1 si 1/2 patratel ciocolata 70%+ o piersica
C salata de rosii ,castraveti si ardei cu ceapa si urda.
Azi dimineata aveam 66,8 kg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 5 2008, 08:14 PM
Post #1619

Musafir

QUOTE(kalua @ Aug 5 2008, 07:08 PM) *
Doftoreaso, bors se gaseste pe toate drumurile in Germania. Deci s-o gasi si-n Luxemburg. Nu mai spun de tarate si fulgi de ovaz.

Ptiuuuu! Mi-ai spulberat visul de inavutire!!!!
Meniul de astazi:
d - 2 piersici cu iaurt si fulgi ovaz, black coffee
ceai verde
p - varza cu ceafa porc
s - salata din rosii, ardei gras, ceapa, castravete, ou, 4 masline, telemea oi, cascaval
Eu azi dimineata aveam 70.5kg.

+Quote Post
montiniaca
post Aug 5 2008, 08:28 PM
Post #1620

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,355

seara buna montiniace dragalasa (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) ce mai faceti domniile voastre
eu iete ca imi facui si clatite si inghetata (primele mele retete ever, astea in afara de ombleta, oua, cartofi prajiti...)
clati nu mi-au iesit de loc aspectuoase, dar au fost bune.
si acum retetele mai mult sau mai putin inspirate sau chiar inspirante (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

clatite din faina de secara si tarate

ingrediente:
2 oua
1 pahar lapte (eu am pus 0,5% ca nu aveam altfel )
1 cana faina secara
1 cana tarate de grau
zeama de la o jumatate de lamaie (dar cred ca mergea si de la o lamaie intreaga)
2 lingurite fructoza( cred mai trebuia.....)

am batut oualele, le-am amestecat cu laptele, faina pusa treptat si taratele la fel cu fructoza si zeama de lamaie si am amestecat sa nu ramana cocoloase, si am lasat la "odihnit" 20 min.
pe urma am incins o tigaie in care am pus putin ulei si am turnat prima clatita.....si uite asa....mie mi-au iesit doar 4, si fffff "inestetice" in sensul ca nu semanau la marime , erau si groase dar si mai subtirele si se intindeau ffff greu, se mai rupeau....cum am spus foarte nemumoase...dar le-am mancat asa, nu se puteau rula pt ca se rupea...ca fura bune
am mancat 2 si mai am doua pt maine
acum vin cu o intrebare: e conform clatita mea si umplutura?

inghetata cu fructe si iaurt

3 nectarine
2 caise
cateva boabe de struguri
iaurt ( eu am pus 260 gr Activia light 0,1%, m-am uitat la ingrediente si nu continea zahar, conservanti sau alte prostii)
2 lingurite fructoza

fructele le-am spalat, decojit (in afara de struguri ca mi-a fost lene) si le-a pasat (fara blender sau robot ca nu am), le-am amestecat cu iaurtul si fructoza si am dat la congelator. si din juma in juma de ora mai amestec pentru a nu se forma "zapada de gheata".si gata...
mai am o mentiune: dupa ce le-am pasat am mai scos din cojile boabelor de struguri ca era cam multe si am lasat doar cateva de "fite"

sper ca au fost cat de cat conforme, pt ca de bune is f bune
iar daca nu, astept (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)

This post has been edited by montiniaca: Aug 5 2008, 08:30 PM

+Quote Post

413 Pages V  « < 160 161 162 163 164 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 06:59 PM