![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 28-July 08 Member No.: 4,355 ![]() |
neata frumoaselor
alinice,vacanta super placuta si fara multe abateri (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) nici eu ieri nu am tinut strans de MM, ci am trisat big time (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) de dimineata am mancat bine( fulgi de ovaz) dar la pranz m-am ghiftuit cu 2 feliii de pizza capriciosa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , dar seara am dat-o pe zacusca... sper ca nu e chiar capat de lume...si pe urma am bagat si o felie de pepene rosu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) sper ca azi sa fiu mai cumintica....azi am in plan sa imi fac painica (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) sa vedem ce iese |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Didilica, e de bine sau de rau, cu 72,7kg?! E de bine, ca acum 2 saptamani erau aproape 76. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Daca 1 kg din cele pierdute, ar fi grasime, m-as declara fericita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Banuiesc ca s-au dus in primul rand retentia de apa, rezervele de glicogen, continutul intestinal, probabil si ceva masa musculara, desi m-am straduit sa o pastrez. Oricum, de acum inainte, sper sa mearga doar in jos cantarul meu, macar pana la 65. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum sa se duca continutul intestinal? N-ai mai mancat de-o saptamana? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ai sa vezi tu mai incolo cum slabesti cu Montignac si n-o sa vina sa-ti crezi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Cum sa se duca continutul intestinal? N-ai mai mancat de-o saptamana? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ai sa vezi tu mai incolo cum slabesti cu Montignac si n-o sa vina sa-ti crezi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nu la asta ma refeream. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Inainte mancam mai mult si mai prost decat acum, rontaiam tot timpul intre mese, deci stomacul meu muncea din greu non-stop, aveam tot timpul probleme de digestie, constipatie, etc. Adica ceea ce intra, se elimina foarte greu, fata de acum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cu cele 3 mese de acum, luate cam la ore regulate, sper ca mancarea ingerata e procesata aproape complet, pana la urmatoarea masa. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Ua, ca chestii grele se discuta pe aici! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Bravo, didi, pentru kg pierdute! (nu vi se pare amuzant sa ne felicitam intre noi pentru ce am pierdut? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hai sa reformulez: Bravo pentru supletea recastigata!) Nu mai stiu sigur ce am mancat ieri, dar a fost mult din toate, continuu si tarziu de tot seara. Ca urmare: insomnie, fiindca stomacul meu avea de lucru si s-a gandit ca poate n-ar fi rau sa-i tin si eu de urat. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Asa ca azi imi propun o numai fapte conforme: MD - cafea P - ardei cu telemea, salata C - ananas proaspat; mai apoi cascaval prajit cu salata By the way, pana acum n-am mancat nimic. Imi simt stomacul tot plin, asa ca am sarit micul dejun. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am rugat-o pe mama sa-mi pregateasca o fasole iahnie cu carnaciori si ardei copti.... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) cu o tona de mujdei!!!! De asta ma ocup personal, cand aterizez acasa!
Acum ma delectez cu o cana de ceai verde...hmmm, parca n-are acelasi farmec vara.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
didilica, poti face un experiment: mananci o data ceva cu multe seminte de in. Si controlezi cateva zile (pana la 5-6) cand incep sa iasa si mai ales cand nu mai ies). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Bun gasit!
D: 2 ochiuri cu parmezan, masline si feta de la greci, rosii cu ulei de masline si busuioc(apropos si eu am stat la Paralia Katerini. Este papa bun de tot, si conforme si mai putin. Eu am papat fructe de mare , peste mult, toate sint proaspete si delicioase. Concediu placut, Alinice! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Salut gagici,
Io azi pan`la ora asta am papat conform...da` cine stie ce obstacole oi mai avea pana deseara de trecut..ca ieri a trebuit sa inving biscuiti in glazura de cioco, turta dulce, ciocolata cu alune si stafide, orez cu lapte facut de mama... ufff... Am papat asa: MD - o nectarina, fulgi ovaz cu lapte P - 3 rulouri mici din piept de pui umplute cu cascaval, si date prin ou si naut, cu salata ...fuse bun G,C - dau cu fructe: piersica, nectarina, poate pepene. Am papat si eu din Germany cabanos d-ala cu cascaval, kalua...e super-bun...da` esti sigura ca e conform? didilica, da` ce inaltime ai? ca poti sa arati bine si la 72kg daca ai 1,80m (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pai tocmai ca ultimele kg se dau jos foarte greu... o sa vezi...d-aia ma lupt si eu cu un amarat de kg...si l-as da jos foarte usor daca in casa asta n-ar exista dulciuri la orice pas... macar de m-as imbuiba, da` gust de `ici putin, de `colo putin...si uite asa, cantaru` nu`mi mai arata mie greutatea dorita. Apropo, vroiam sa va intreb ceva, daca ati observat si voi chestia asta: eu ma cantaresc acasa cu un cantar vechi (cu rotita), si la Sibiu am unu` digital...acasa, asta vechi imi arata cu 2 kg mai putin...iar ala digital imi arata cu 2 mai mult...ati observat ca astea digitale arata mai mult decat astea vechi? sau unu` din cantarele mele da erori ? A inceput acu` la Zone Reality o emisiune interesanta: Sanatoriul Andaluz... cu niste britanici cu diferite afectiuni: ovar polichistic, obezitate, psoriazis, eczema, colon iritabil...si intra intr-un program d-asta de detoxifiere ...e f f . interesant...is curioasa daca tipa cu colon iritabil se vindeca (ca poate fur ideea) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...dureaza 3 saptamani cura...in care iau tot felu` de suplimente organice si mananca mai mult lichid...plus tot felu` de terapii d-astea alternative..plus clisma cu cafea...si sa vedeti cum elimina placi de colon oribile...ceea ce arata ca se curata matzele...FOARTE INTERESANT...uitati--va Ce bine de Alinice ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) io mai am cam 2 saptamani pana plec la mare, la soare... Va pup !!!! |
|
|
![]()
|
|
didilica, da` ce inaltime ai? ca poti sa arati bine si la 72kg daca ai 1,80m (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am 1,68 m. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 06:59 PM |
|