IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 163 164 165 166 167 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
ToothFairy
post Aug 7 2008, 02:50 PM
Post #1641

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

ce misto, ca mai pui un toc si ai peste 1,70 ! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
montiniaca
post Aug 7 2008, 06:43 PM
Post #1642

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,355

seara buna fete dragi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

vin si eu cu raportul de azi:

MD - fulgi de ovaz cu lapte 0,1%
P - o jumate de clatita de secara (atata mai mi-a ramas... (IMG:style_emoticons/default/glare.gif) ) cu 2 felii de bacon
C - 1 piersica, 1 pruna din aia mare, 1 strugure

cam atat, azi zic eu ca am fost conforma...sau cel putin mult mai conforma decat ieri (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

si am pregatit si aluatul de painica de secara si tarate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
acum e la umflat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
va pupic, pe maine

+Quote Post
dr_wise
post Aug 7 2008, 07:21 PM
Post #1643

Musafir

Hello!
Mai, ma minunez de elanul meu! Nici un dulce "aiurea-n tramvai" pana acum!
Meniul de azi fuse:
d - 1 piersica cu iaurt Tnuva si fulgi ovaz, black coffee
p - pui haiducesc cu salata de varza
s - o rosie, ardei grasi copti (cu mujdei) + iahnie de fasole
Pancreasul meu e tare fericit!!!
Poate-i fac cadou, mai pe seara, o piersica.

+Quote Post
kalua
post Aug 7 2008, 07:27 PM
Post #1644

Musafir

montiniaco, clatite sau paine cu faina integrala, chiar daca au tarate in ele, in combinatie cu grasimi, se mananca numai dimineata la faza 1.

+Quote Post
montiniaca
post Aug 8 2008, 09:22 AM
Post #1645

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,355

kalua, da asaa e, asta o stia ca numai dimineata se mananca.....dar am o f mare dilema si poate reusiti sa ma ajutati (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
ieri cum v-am povestit mi-am facu aluatul de painica conforma, asa:
am pus 1 cana faina integrala de secara, 1 cana tarate de grau, seminte de in, un plic drojdie uscata, sare, otet (eu am pus balsamic) pt ca am inteles ca ptetul ajuta aluatul la crescut si apa calda pana l-am omogenizat. Pe urma framantar vreo 2 min si lasat la umflat...dar nici de al naibi nu a vrut sa se umfle nici un pic... asa ca m-am vazut nevoita sa il las pana azi dimineata si mama imi spune ca s-a acrit aluatul asa ca l-am aruncat..... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

unde am gresit, cu ce am gresit? ma ajutat si pe mine, va rog (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

si ca sa nu fiu offtopic complet sa spun si ce am mancat azi dimineata:
ora 09 - fulgi de ovaz cu lapte 0,5% si scortisoara

va pupic (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 8 2008, 09:32 AM
Post #1646

Musafir

De ce nu faci painici filozofale? In jumatate de ora le ai pe masa, nu trebuie sa mai stai sa creasca aluatul, nu prea poata sa apara probleme la el.

Sa va zic una buna: azi dimineata 57,2 kg! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Normalul actual e pe la 55. Bine, trebuie sa-mi vina ciclul azi sau maine, alaltaieri am mancat prostii, dar chiar asa? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Aug 8 2008, 10:04 AM
Post #1647

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

montiniaca, sa stii ca si eu am facut greseala cu painea din secara, grau , tarate + drojdie...si nu mi-a crescut DELOC...ori nu ne pricepem noi, ori chiar nu e buna combinatia...taratele sunt grele si nu lasa aluatu` sa creasca, asa mi-a zis bunica... am zis ca nu mai fac de-acum incolo decat Painea Filozofului (caut-o la retete)...pe care nu tre` s-o lasi la dospit, nu tre` s-o framanti, nu ai batai de cap cu ea, e gustoasa, si creste un pic.

kalua, eu cred ca e apa retinuta in organism...bine, plus abaterile aferente care se vad in kg-ul in plus..o scoti tu la capat cumva...
Azi-dimi la MD mi-am facut clatite umplute cu cascaval si cu ardei gras...moa, ce bune au fost..cre`ca-s si mai bune cu cascaval afumat...da` las`ca-s mai sanatoase fara afumaturi.
La P planuiesc niste ardei kapia cu telemea si sa vad cu ce o sa-i combin...cred ca niste mancare de mazare...
G,C - ca deobicei, rontai alune si fructe.
Vad ca incepe cantaru` sa se indrepte vertiginos descendent. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
V-am intrebat si eu ceva ieri... daca ati observat vreo diferenta de indicare a kg-lor intre cantarele digitale si cele vechi cu rotita? ca la mine-mi arata diferenta de 2 kg.
Pupici

+Quote Post
happyCat
post Aug 8 2008, 11:03 AM
Post #1648

Musafir

Empty, si eu am observat diferente intre cantarele vechi si cele electronice. In asta electronic al meu nu am incredere deloc. Cel al mamei soacre e din ala antic cu rotita si arata cam 1kg in plus fata de al meu. Cantarul de la gym e tot mecanic, dar arata cu 2kg mai putin decat al meu. Nush ce sa mai inteleg.

+Quote Post
kalua
post Aug 8 2008, 11:04 AM
Post #1649

Musafir

Nu, empty, pur si simplu un cantar arata greutatea gresita (sau amandoua (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ). Mie imi tot spunea lumea ca nu-i bun cantarul de acasa (digital), ca arata prea mult. Si m-am cantarit si la fostul serviciu, in magazie, pe cantar cu ac, controlat de doua ori pe an de serviciul ala care are grija de cat arata cantarele (astea industriale trebuie controlate la intervale regulate), aratau ambele la fel.

+Quote Post
Fanny
post Aug 8 2008, 11:09 AM
Post #1650

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eu am incercat zilele astea sa mananc doar odata pe zi neconform, restul de faza I si de cele mai multe ori mi-a reusit. Azi incerc sa stau cuminte sa pap putin si, in general, fructe.

Eu cantar n-am acasa, doar la parinti si socri... dar nu stiu niciodata cat de corect arata. Pentru mine oglinda reflecta kg. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 163 164 165 166 167 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 02:41 PM