IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 164 165 166 167 168 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
montiniaca
post Aug 8 2008, 11:54 AM
Post #1651

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,355

multumesc fetelor de raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

cred ca o sa incerc painica filozofului sa vadce iese...dar eu am doar faina integrala de secara
si pana o sa imi achizitionez alta, tre sa o termin pe asta si sa incerc sa imi iasa si din ea ceva

eu am doar cantar cu rotita acasa , asa ca nu te pot ajuta prea mult
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post Aug 8 2008, 12:44 PM
Post #1652

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

montiniaca, incearca si cu faina de secara si tarate si vezi cum iese si`mi zici si mie...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca eu aici in oras gasesc numai d-asta int. de secara... de grau, nu.. n-are de ce sa nu iasa.

Am papat ardeii umpluti cu telemea...nu mi-ai iesit extraordinari ca i-am pus cu pielita la copt mai intai..da` acu` stiu ce tre` sa fac...oricum, sunt foarte gustosi...tks pt reteta, kalua!

+Quote Post
dr_wise
post Aug 8 2008, 02:10 PM
Post #1653

Musafir

Eu am cantar cu rotita si ii sunt fidela! Altul nu incerc, asta imi arata si de bine, si de rau.
Meniul il prezantez deseara.
Anyway, n-am mai mancat dulciuri de 1 sapt si sunt fooooooooooaarte mandra de mine...doar fructe dimineata, la micul dejun, si seara, inainte de culcare. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) un mar sau o piersica.
I'll be back!
PS: mai, pescarush ce face, a intrat la ingrasat?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
CyL
post Aug 8 2008, 02:45 PM
Post #1654

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

hello fete.. revine si strainul din mine..

saptamana asta am fost foooarte necuminte .. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) de la polonezi, covrigei, crokete.. pana la cartofi prajiti (de care nu am mai mancta de apropae un an.. )
lipsa pranzului ma face sa rontai, lately nici micul dejun nu a fost calumea. m'am multumit cu pepene si fulgi de grau.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

iar seara cand ma lua pofta de dulce.. bagam lapte praf de soia (neconform) cu muuulta cacao si scortisoara.

si app de clatite, am facut si eu saptamana trecuta, primele mele clatite ever: am pus asa: faina integrala, tarate de grau (jumate-jumate) apa minerala, cateva linguri de lapte praf de soia, scortisoara iar la compozitia ultimilor am adaugat si niste cocoa. nu am pus ulei in tigaie si au iesit fff bune si aspectuoase, le'am facut mai grosute, ca pe niste turte. iar compozitie, cocoa multa+lapte praf soia+ o lingura de fructoza. .. ca o cioco amaruie.

eu nu m'am mai cantarit... sigur nu e prea de bine.. asta e.. pana la toamna cand imi revin.. incerc sa ma abtin. nush cum, dar tb. plus ca zilele astea am o pofta teribila de cocaturi de patiserie (polonezi, cornuri..etc).

oof.. suces celor cu ambitie, faceti'ne in ciuda ca sa ne revenim si noi.. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )

va pup.

+Quote Post
kalua
post Aug 8 2008, 02:58 PM
Post #1655

Musafir

Cyl, stii cum e, cum iti asterni, asa dormi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eu am mancat un mar golden, apoi mancarica de linte cu vinete in ea, cu doua jumatati de ardei umpluti cu branzeturi. Cu niste rosioare.

+Quote Post
didilica
post Aug 8 2008, 03:31 PM
Post #1656

Membru de Onoare

Group: Dependent
Member No.: 35

Salutare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu azi am papat cam dubios:
- cafea + lapte + iaurt
- clatita umpluta cu cascaval (se pare ca am eu o problema cu clatitele astea... sau e neuronul meu blond care tanjeste dupa faina alba de grau... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) )
- 1 kg de piersici (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Am cam facut-o de oaie cu piersicile... Nu ca ar fi fost neconforme, dar au fost muuuuulte si m-am si umflat un pic de la ele.
Deseara mananc o portie de ciorba de varza, facuta de mama. Si, partea buna e ca am convins-o sa nu faca prajitura, a cumparat o lubenita pentru desert. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sper ca luni sa vin cu vesti bune si cu cantarul sub 72 de kg. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Sa aveti un weekend minunat ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Fanny
post Aug 8 2008, 03:36 PM
Post #1657

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

urez succes la testul cantarului! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dimineata: o cafea, in rest numai struguri si pepene. Nu-i chiar ok stiu, dar fructele astea ma innebunesc de placere. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 8 2008, 08:46 PM
Post #1658

Musafir

Fanny, se cheama orgasm gustativ...in viziunea mea artistica!!! La mai multe orgasme! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Meniul de astazi...a 8-a zi fara dulce:
d - 2 piersici + fulgi ovaz + iaurt Tnuva 0% grasimi, black coffee
p - cotlet de porc la ceaun + varza la cuptor
s - o salata babana in care am pus cubulete de telemea in loc de sare + iahnie de fasole
Acum ma "alint" cu apa minerala.
Maine am de gand sa fac gratar din ceafa de porc pe care-l voi scufunda intr-un sos de saramura/ ardei iute taiat fideluta, cuburi de rosii, patrunjel tocat, usturoi tocat, ulei masline, apa cu delikat si sare.
Yam yam!
Poate fac si-o poza, sa-i curga lui scorpirescu saliva rivers, rivers.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
montiniaca
post Aug 9 2008, 05:38 PM
Post #1659

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,355

buna fetelor, ce mai faceti???...sa nu va lasati pe tanjala...kg abia asteapta sa se intoarca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

meniul meu de ieri si azi:

ieri:
MD> fulgi de ovaz cu lapte 0,5%
P - ombleta cu salata de rosii
C - putin, f putintel orz cu lapte (neconform (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) )

azi:
D: fulgi de ovaz cu lapte 0,5 cu o pruna marisoara cu scortisoara( yammy yammy)
P: ombleta dintr-un ou cu branza si chimen cu oregano, o rosie, masline, sprot din conserva

+Quote Post
kalua
post Aug 9 2008, 06:00 PM
Post #1660

Musafir

Andreea, tu spui la modul serios "ombleta" in loc de "omleta"? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu am mancat aseara o bucata de file de red snapper, crackers dupa reteta Leei de saratele (facuti la cuptor, deci fara grasime suplimentara, o minunatie. Se pot manca si ca atare.) si salata verde.

Azi am mancat numai doi crackers de-aia cu un ardei kapia baban. Deseara vreau sa fac creveti cu salata de castraveti.

+Quote Post

413 Pages V  « < 164 165 166 167 168 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 04:01 AM