IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 165 166 167 168 169 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Aug 9 2008, 08:04 PM
Post #1661

Musafir

Domle, poate o fi chiar ombleta, adica cu totul altceva decat omleta...asteptam, sa vedem ce zice...
Meniul meu de today:
d - 2 piersici cu fulgi ovaz si iaurt Tnuva 0% grasimi, black coffee
plaja ca la balamuc, intre 0945 - 1330
p - mititei cu mustar Dijon, salata XXL
plimbarici
1830 - 100g alune
2030 - piersici...fara numar... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Maine fac saramura cu cotlet de porc, astazi i-a fost pofta lui fiu-meu de mititei, asa ca m-am conformat
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Aug 9 2008, 08:15 PM
Post #1662

Musafir

Ce-i aia ombleta, fratilor? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu cuvantul asta nu-l cunosc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Aug 9 2008, 09:09 PM
Post #1663

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Salut gagici,
Dau si io raportu`:
Azi n-am fost foarte de faza I, da` hai sa zicem:
MD - nectarina,fulgi ovaz cu lapte
P - ciorba de burta, chiftelute de pui, salata
G - clatite din fainuri integrale cu topping din cioco amaruie 85%.
C - o felie de pepene.
Astept sa vad cum scade cantaru` ca dau cu el de pamant. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) in weekend e greu sa fiu conforma de faza 1 pt ca ... familionu` meu se rasfata cu bunataturi iar pe mine ei ma vad mereu slaba...ori cu 10 kg in plus, ori cu minus, tot slaba ma vad...whatever...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si eu am o dilema cu "ombleta" aia...is sigura ca e o mica greseala...ca poate ma enervez si caut pe google cuvantu` (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
dr_wise , ce-ti pasa... ce program fain ai avut azi..esti o doamna, ce sa mai...
Maine mai bag niste ardei kapia d-aia umpluti ca nu mi s-a prea "ales" de la primii facuti...ca am gresit un pic tehnica...
Va pup, weekend fain sa aveti si fara abateri.

+Quote Post
Diana.
post Aug 10 2008, 01:16 AM
Post #1664

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Brem ati innebunit? Cum sa fie corect? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
"Ombleta" e din familia "ghiuveta", "reseu", parizel".
Forma incorecta si neacceptata pentru omleta.
Cuvintul "omleta" vine din franceza si nu are nici un "b" ratacit prin el.

+Quote Post
dr_wise
post Aug 10 2008, 08:50 AM
Post #1665

Musafir

'Neataaaaa!
De atatea dezbateri, am pus de-o omleta today.
Una din 5 oua, sunca presata, telemea, cascaval, piper alb, ardei gras taiat fideluta, busuioc, ulei masline.
1/3 a fost partea mea, restul pt termite.
Buuna rau!
Acum imi beau the morning mud... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..black!

+Quote Post
Diana.
post Aug 10 2008, 11:47 AM
Post #1666

Fondator eLady.ro

Sper sa nu se supere Andreea.
Si eu am mincat omleta cu marar si urda - desi nu am voie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
montiniaca
post Aug 10 2008, 11:53 AM
Post #1667

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,355

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) vad ca v-am intrigat pe toate cu "ombleta" mea...

stiu cum este cuvantul corect, dar imi mai scapa cateodata asa un "b" nevinovat (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)

"b-ul" asta are o istorioara frumoasa zic eu...isi are nascare pe vremea cand eu inca invatam sa vorbesc... (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)
pe vremea aia nu puteam sa pronunt omleta, nu puteam sa asociez m cu l sa iasa ca la toata lumea ml...eu adaugam si un b...cel putin asa imi spune mama de fiecare data cand ne face omleta la sf de saptamana. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

deci asa si cu faimoasa mea "ombleta" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
sper ca nu v-am suparat vederea la citirea unui asa cuvant, si ca nu am insultat gramatica limbii romane prea tare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

aseara am mancat un kefir de la milli(nu mi-a placut deloc) si 2 patratele cioco amaruie

pupici (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 10 2008, 11:57 AM
Post #1668

Fondator eLady.ro

Of! Mi-ai luat o piatra de pe inima!
Cum sintem nebune, am facut cercetari, ce o fi cu ombleta asta! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
CyL
post Aug 10 2008, 12:40 PM
Post #1669

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

neatzaaaa... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

am apucat sa va citesc in sfasit si mai din urma.. mi'a placut faza cu ombleta.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )).. daca tot s'a ajuns aici, montinico, improvizeaza o reteta prorie de omleta si boteaz'o cu "b"ul aferent.. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

pt ca eu nu apuc sa postez mereu.. o sa scriu cate o mancare improvizata de'a mea, le mai incerc si eu. si dk nu e cf cu nenea monti, va rog sa ma trageti de par.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

de exemplu: am luat ieri din crfur (pt k n'am gasit linte) mazare ff uscata. am preparat'o eu asa cum tb, dar pt k ma plictiseam si nu mai aveam rabdare sa mai fiarba (oricum nu mai avea mult), am oprit aragazul si am bagat'o in blender cu patrunjel si un strop de ulei de masline (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . a iesit un piure de mazare super! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am servit cu mancarica de ceapa, ardei, rosii si soia. eu zic ac e ok, adica a fost comestibil.. kiar bun.
dk ceva nu e bine.. pls tell me.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

am papat si azi dimineata un pic dar m'am gafat apoi cu o felie de paine fff neagra cu smeinte (din carfur) cu miere (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

v'am kissuit, wekend placut. puup

+Quote Post
montiniaca
post Aug 10 2008, 01:01 PM
Post #1670

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,355

ca sa raspund cerintei lui cyl...
voila, reteta mea de omleta de ieri: un ou, mult oregano si cimbru cu 2 felii mai maricelke de branza, feta sau telemea cu un cremvust...puse in tigaie intai branza cu cremvustul taiate c a sa se rumeneasca...pe urma oul...a iesit o bunatate sa te lingi pe degete si nu alta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

daca vreti voi, eu o voi numi "omBleta" (cu B de la "buruieni"- oregano si cimbru (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) . Va spun cu mana p inima ca a iesit o minunatie, in special pt ca sunt moarta dupa feta (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) ... se poate face si cu alte "buruieni", dar branza e de baza....orice fel de branza... cu tofu cum credeti ca ar iesi...am inteles ca tofu e mult mai buna prajita (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

cam atat de la statia mea...

a da, azi mi-am luat o "zi de vacanta de la MM" (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ...stiu ca nu e bine, e chiar de damnat dar...ata ete...

pe mai tarziu, fetelor MM

+Quote Post

413 Pages V  « < 165 166 167 168 169 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 10:18 AM