![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Ca tot veni vorba de chiftelutele-saratele, eu le-am invatat de la o indianca. Ea mai facea si alte chestii pe baza aceluiasi aluat, dar fara susan. De exemplu intindea o foaie subtire din coca asta, o presara cu masala sau cu praf de curry si o rula. Apoi taia felii cam de 0.5 cm grosime si fie le prajea in ulei, fie le dadea la cuptor. Dementa curata! Erau si foarte aspectuoase, ca astia cum le intrai in casa, cum iti puneau fursecurile sub nas si ceaiul cu lapte in mana (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu azi: Micul dejun l-am sarit gata, ca m-am trezit dupa 9 (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) P: ostropel din aripioare + salata de varza chinezeasca cu castraveti si ceapa verde C - 2 nectarine; mai apoi cascaval prajit cu salata, evident Kalua, vreau si eu o idee de dulce gustos de ziua mea. Nu tre' neaparat sa fie cine stie ce aratos, da' sa fie bun tare, ca de 45 de primaveri (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Leea draga, ia retetarul de dulciuri la purecat, eu mi-am pus toata stiinta acolo....
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!!!
Meniul de today: d - 3 clatite cu b proaspata si iaurt, un pahar cu lapte ( dupa care am bolit toata ziua! nu-mi mai trebe lapte prea curand), black coffee p - varza la cuptor cu ceafa de porc gratar, salata de rosii si castraveti p - iahnie de fasole cu ardei copti si rosii d-alea lunguiete si bueeeene, sa nu spun cum le cheama...stiti voi de care... Mai am niste aluat de clatite pe care-l voi pregati maine cu gem de visine conform. Leea draga, eu zic sa nu complici cu prajituri conforme, oricum invitatii nu le vor savura in toata splendoarea lor. Mai bine cumperi o inghetata buna fara zahar (mie-mi place Tonitto), de vanilie si ciocolata, si-o combini cu niste fructe de sezon, alune de padure, sau o frisca conf...zic si eu...sau te poti gandi la un profiterol conform.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) mmmm, ma incanta deja ideea! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Vad ca v-ati mai cumintit. Cred ca e cazul sa stau mai mult pe aici si mai deloc prin bar... mai ales la ce bunatati s-au perindat pe acolo azi. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Din cauza lor, m-am infipt intr-o prajitura la plimbarea de seara.
In seara asta am gatit gratar si pui shangai. macar asa stiu ca nu mai trebuie sa ma scarpin in cap maine, la ora pranzului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
`Nseara fetele,
Azi am papat fara crackersi, da` tot ma razbun eu intr-o zi...maine imi iau susan ..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mersi kalua ca mi-ai indicat calea spre reteta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) MD - o para, cafea cu lapte P - omleta cu ton, faina de naut, o rosie...fetelor, voi nu va balonati de la salate? eu o s-o las mai moale cu salatele, o sa asociez cu o leguma mancarea si gata... am exagerat ieri cu 3 feluri de salate si mi-a fost rau dup`aia... G - 2 piersici mici C - 2 portii de ciorba radauteana... recunosc ca am pus si un morcov la ea, dar sper sa nu fie baiu` prea mare Fanny, hai aici la "mimozele" (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Leea, eu am executat un tort odata foarte foarte bun si bineinteles conform din blatu` de la Brownies, pe fundul tavii am pus mere, l-am umplut cu frisca, si pe deasupra am tras o glazura din cioco amaruie... a fost bataie pe el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) eventual ii bagi si un sirop ceva in blat...dupa gust... sa ne zici ce ai ales si sa nu uiti sa-l tragi in poza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Multumesc de sugestii, dragelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Povestea e ca musafiri nu voi avea, decat pe cei foarte apropiati, asa ca m-am hotarat sa cumpar ceva gata facut si sa-mi vad de treaba. Asa ca declar din start ca am de gand s-o scrantesc astazi, sper ca nu foarte rau. Darea de seama pe larg in zilele urmatoare. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani cu sanatate, iubire si bani! (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani cu sanatate, bucurii si muuuuulta dragoste!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
In primul rand, tin sa precizez ca am baut 2 pahare de vin alb sec, bineinteles, cu apa minerala, in cinstea lui Leea. (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Sa traiasca, sa infloreasca, ca merii, ca perii, in mijlocul primaverii!
Meniul de today: d - 2 nectarine cu fulgi ovaz si iaurt Tnuva, black coffee p - legume la cuptor cu cotlet la ceaun + 2 ardei capia copti...tot in cinstea lui Leea....prietenii stiu de ce... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) s - carnaciori ardelenesti cu un ou ochi peste care am ras telemea de oaie si cascaval + busuioc, salata de cruditati (rosii, castravete, ardei gras verde, ceapa, ulei masline, zeama lamaie), 1 pahar si jumatate de vin alb sec lungit cu apa minerala...nu-mi sta in caracter sa pun apa minerala in vin, da-n seara asta am facut o exceptie. Acum sunt cu cioco amaruie ochi in ochi si guget adanc...s-o rontai...s-o iert....mai vedem...deocamdata am o lene de ma doare s-o scot din ambalaj, atat de tare sunt topita de caldura! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
In primu` si primu` rand pana nu trece ziua, s`o felicit si eu pe Leea, La multi Ani!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) Sa fii sanatoasa si sa realizezi tot ce ti-ai propus ! Si sa nu-ti para rau ca azi ai "calcat" stramb d.p.d.v. Monti, daca nu azi, atunci cand? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu azi nu am calcat stramb, nici nu am avut timp, ca am lucrat in 2 ture (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asa ca uitati aici meniu 100% conform: MD - 2 piersici, o para P - ciorba de vacuta G - 2 piersici, un pumn mic de alune C - o omleta, un castravete si o rosie Pupici gagici |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 03:53 PM |
|