![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Draga Leea, iti urez si eu La multi ani, si la cat mai multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!
Eu am venit din Barcelona, si va spun: Ole! A fost o vacanta de vis! Am mancat toate bunataturile lumii, sea food only. Am mancat desert la pranz, la fiecare masa.Si cafea normala, ca nu se putea cu somnul. Si am 52.400Kg. Deci eu la faza 2 am slabit. Va pup! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un mar golden delicious da' delicios tare, de Austria, cu o aroma fenomenala. Apoi o mana de supa arabeasca. Si o conserva de calamari in ulei de masline, stropiti cu suc de limeta cu 250g rosioare mici-mici si lunguiete (rosii-curmale le spune pe-aici).
Deseara merg cu firma la crasma, cred ca mananc o bucata de carne cu salata. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Vad ca azi nu a mancat decat kalua...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Eu am papat meniul : MD - 2 caise , cioco amaruie P - crackers de branza extraBUNI doar ca greseala mea a fost ca nu am desarat branza dinainte, cu o rosie, un castravete...am mancat cam 5 la numar.. G - o felie pepene C - 2 piersici, un pumn alune Pupici |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
Si eu am mancat!!! d - 3 finn crisp cu gen visine, 1 iaurt, black cofee ceai verde p - legume preparate la gratar(vinete, ardei, dovlecei) cu ficatei pui la cuptor ceai verde s - salata de cruditati in care am adaugat cuburi de telemea si cascaval Acum rontai ceva tare neconform.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, esti o neserioasa! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Azi am in plan asa: un golden de-ala innebunitor, apoi somon afumat (de la conserva) cu doi ardei kapia mari seara: varza cu afumatura si carnati (mancarica) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stiu!
Poti sa-mi spui magarita! Da-mi era pofta de ceva bun si nu mai misuna picior de piersica in casa! 'Ca fusei la ora de condus si am ajuns tarziu acasa. Ma caiesc....scriu de 1000 de ori cuvantul "biscuit" pe o hartie, pana-mi intra in cap ca-i otrava. Da' jur ca n-am mai mancat biscuiti din 2006! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Salutare fetele mele dragi,
Eu una ma topesc de caldura...nu stiu la voi... dar eu mai plonjez in piscina gonflabila din cand in cand sa iasa aburi din mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) e o senzatie faina, dureaza putin, da` macar simt ca ma mai racoresc...si maine va fi si mai rau, cica, zisera bobii din meteo...ufff... Si chiar daca nu mi-e caracteristic sa mananc mult pe canicule, azi am fost cam purcica si am dat iama intr-o cioco Anidor cu menta (70% cacao) - am ras 4 patratele..s-o termin naiba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am fost slaba de caracter, dar asa reactionez la stres... dupa ce vin de la cabinet ma intreb daca a fost bine extirparea sau anestezia si uite asa, imi gasesc alinarea in cioco...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sunt stari de incepator, dar sunt sigura c-o sa piara in timp. Meniul meu ciocolatos fuse asta: MD - fulgi ovaz cu lapte, ca deobicei ... un patratel cioco menta P - o portie ciorba radauteana..s-o termin si p-asta G - 3 patratele cioco amaruie menta C - 3 crackers cu o rosie... clar, o sa-i repet, ca-s extrabuni...incercati`i fetelor, sunt ieftini si foarte gustosi... o sa incerc sa-i coc si la cuptor, ca sa nu se mai imbibe cu ulei... dr_wise sa iti fie de bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) din cand in cand mai lasam "mimozareala"...... apropo, o sa te contactez pe PM, daca esti draguta sa ma ajuti cu un mic detaliu legat de litoral...o sa te abordez pe PM ca sa nu poluez si mai mult aici topicu` asta. Pupici fetele. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Multumesc de urari! Tare sunteti voi atente (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Imi pare rau ca n-am avut timp sa scriu. Am fost invadata de musafiri (inca n-au plecat). O tin din abatere in abatere, de-mi suna clopotei in cap la fiecare minut. Las' ca-mi revin eu cat de curand! Deocamdata nu vreau sa maculez bunatate de topic cu prostioarele pe care le-am varat eu in mine in ultimul timp (macar, daca tot mananc neconform, mananc mult mai putin decat inainte) Fiti voi de treaba si pentru mine. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu de abia de astazi am inceput sa fiu "de treaba"....ieri calcai stramb de numa' numa'...da' stiti ce-i ciudat, taaaaaaaaaaaaare ciudat?
Am mancat seara trecuta ca o vacuta si dimineata aveam o greutate de invidiat! Mai, sa fie!!!! Astazi, in schimb, am suflat si-n iaurt. Ia uite aici: d - 2 piersici cu fulgi ovaz si iaurt, black coffee p - 2 ardei umpluti, smantana, rosii s - telemea de bivolita cu rosii, muuulte rosii Mi-am facut rezerve de inghetata Tonitto de ciocolata, da' nu ma tenteaza...inca. This post has been edited by dr_wise: Aug 16 2008, 10:16 PM |
|
|
![]()
|
|
Azi si io fusei conforma 100%, mai rar asa ceva...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
MD - 4 prune, o piersica P - 2 rulouri de pui cu cascaval, o rosie, branza feta G - o felie de pepene C - salata de fructe conforma Am un abdomen exploziv de la atatea fructe... il dreg io cumva...am bagat fructe azi la greu ca ma incearca o raceala, ma ustura in gat... am cam luat mult aer conditionat in botic zilele astea si cre`ca asta e cauza...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sar-mana doctore pt raspuns ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Leea, las`ca scapi tu de musafirei si sa vezi atunci ce-ti intri-n mana aci cu meniurile conforme !:) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:02 PM |
|