![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 27-March 08 Member No.: 3,562 ![]() |
neatza....o sa iau si eu parte la discutiile voastre daca suntetzi dragutze (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
ma lamureste si pe mine cineva cum e cu regimul asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Neata, dragele mele!
Meniul de azi: MD: 2 wasa 24%, branza philadelphia light, 1 rosie, 1 ou, 2 ridichi P: salata din salata verde creata, 1 rosie, 1/2 castravete, patrunjel, 1 ou, branza de burduf C: probabil tot supa de pui O sa incerc sa reunt la branzeturi (dupa care eu mor (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) si la cat mai multe grasimi. Vine primavara si sper ca mancarea de baza sa fie legumele. Va pup, sa aveti o zi frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Hello girls si bun venit lorad3!
MD: painici filozofale cu gem de pruna conform si lapte de soia natur. Va pup cu mare drag. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoinici, unde te duci vineri la capitala, mama? Nu pleci duminica la mare, soare? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Eu mi-am propus pentru azi: doua mere mai mici, apoi miel cu linte + 1 castravete murat + 2 ardei umpluti cu varza (murati) rulada de pangasius cu sos de rosii si smantana cu fasole verde si salata |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata gagici!
Welcome contact_criss si felicitari pentru rezultatele inregistrate pana cum cu Monti. Nu-i rau deloc. Kalua, sa stii ca eu am citit carticica decat pana la pagina 100, dar o sa o continui, cand voi avea timp. Apropo de miscare, rasuflu atat de greu cat urc cele 4 etaje de la serviciu de mi-e rusine de mine. Eu stau la 10, ar fi sport curat sa ma apuc sa urc pe scari cand ajung acasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Cu mine s-a intamplat ceva ieri. Fusei cam agitata si m-am dres cu niste dulciuri. M-am urcat pe cantar azi dimineata si am scazut, in loc sa cresc. Am observat ca atunci cand fac abateri cu dulciuri, scad, dar cand fac abateri cu fainoase cresc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Meniul de ieri (nu mai scriu si abaterile): D: iaurt cu fulgi de grau si gem conform P: salata greceasca fara branza; mi-au tras astia clapa la cantina, n-am mai gasit piept de pui si mi-am luat friptura de porc, dar dupa 3 guri am zis ca-i cazul sa fericesc un caine; cateva migdale....mi s-a luat si de astea, asa ca i-am cerut niste alune, colegei mele C: 3 portocale Nimphe, la cat mai multe decenii fericite impreuna cu jumatatea ta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eu sunt la capitolul smotru. Incerc sa scot tot praful din casa, rezultat in urma zugravelii bucatariei si holului. Astept sa vina oamenii sa ia masuratorile pentru mobila de bucatarie. M-am hotarat pentru combinatia de mesteacan alb cu portocaliu. Va pup si 'La multi ani Pesca!'. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Pai da, duminica dim zbor spre Sharm, din Bucuresti! Ideea e ca e trebusoara la Bucharest si-ar trebui s-o taiem mai devreme(Marius are ceva intilniri urjente)(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vestea buna e ca am gaz la garsoniera din capitala si putem curata, mobila, face frumusal acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De vreo saptamina,ma auto-masez pe burtica si picioare si ma trezii zilele trecute cu niste vinatai... cit casa!Ideea e ca incepe sa-mi cam atirne pielea pe ici-colea.Numai bine-mi prinde expunerea la ultraviolete ... Rox, spor la smotruiala! E oleaca greu acum, dar satisfactia de dupa, e pe masura.(de-abia astept si eu sa smotruiesc:) Pup! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
pescarusha,la multi ani,sa fii sanatoasa,fericita,linistita,alaturi de cei dragi...si sa ai o zi minunataaaaa! (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) (IMG:style_emoticons/default/partytime.gif) (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Pesca, La multi ani, sa ne traiesti!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pesca, unde esti, ca ni s-au uscat gurili (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) !La multi ani, sa ai parte de sanatate, sa fii iubita si cu sufletul mereu ferice!O zi de neuitat! (IMG:style_emoticons/default/cake.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sorry, fetili, da' eu abia facui ochi. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Si m-au si luat astia ca din oala azi, nu pot sufla din primul moment. Multumesc mult de urari! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: Mar 27 2008, 01:23 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:38 AM |
|