![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Roxy, mai, asa m-as bucura cu -2kg de viata de numa' numa!
Dar stii ce ma seaca cel mai tare?! Faptul ca prietenele mele mananca cu constiinciozitate dupa masa de pranz cate o prajitura buna, cu frisca, sau chiar baclava...m-au terorizat toata iarna cu baclavale!!!...si nu se cunoaste nimic, iar eu mananc o data ceva neconf si gata, se cunoaste instant!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Meniul de astazi: d - finn crisp cu gem visine, iaurt, black coffee p - legume sotate in wonk, cu piept de pui s - salata de andive cu aceto balsamico si ton in sos chili, seminte de floarea soarelui, cioco 85%. ...sufar!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Mersi de urari, Roxana! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Un raport rapid: MD - 1 para; paine filosoficeasca, iaurt P - salata macedoneana G - suc de morcovi C - pepene |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Dofto, nu stiu daca te-am mai intrebat. Pe conserva cu ton&chili nu scrie nimic de zahar? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Din ce-am vazut in supermarketuri, combinatiile cu chilli sunt pudrate cu indulcitori neconformi.
Eu continui cu o masa neconforma si doua MM. De obicei abaterile apar seara. (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, din fericire n-are nici o picatura de zahar, dar e al dracu' de iute!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/huh.gif) frumoaselor, nu mai tine nimeni dieta?!
Eu da si mi-s tare mandra de mine!!! ...well...mai calc pe langa, dar in sufletul meu sunt MM-ta pana la moarte!!!! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Hai sa-mi afisez implinirile si...neimplinirile din ultimele 2 zile: miercuri d - piersici cu fulgi ovaz si iaurt, black coffee ceai verde mentolat p - legume preparate in wonk cu piept de pui s - piersici in cada....apoi s-a innegurat problema...a fost un lung bip bip (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) joi: d - 1 nectarina, 3 cremvursti CrisTim cu 1 rosie + 1 castravete, black coffee p - o felie de vanata umpluta cu legume si preparata la cuptor, plus salata de castraveti murati p - salata de andive cu ton, desert telemea Hochland cu ierburi aromate...buna rau!!! ati gustat-o?! niste mozzarella.... (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) ...si niste caju.... Astazi sper sa fiu mai cuminte... Voi cum mai stati cu slabitul, merge, merge? Da' stit ce ma surprinde in continuare? Ma simt expandata, da' greutatea a mai scazut.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) X files curat! Va pup cu drag! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Eu mai tin ceva, nu stiu ce, c-o mai dau in bara cateodata. Dar cel putin mananc mesele la ore oarecum normale si cantitati de om, nu de urias.
Azi: MD - wasa, lapte, cafea, mure (in ordine inversa, de fapt) P - friptura de porc cu salata chinezeasca Seara: suc de morcovi, poate si o bucatica de telemea cu ardei Doctoro, am sa iau si eu telemea de-aia speciala, daca zici ca-i asa de buna. Cred ca m-as potrivi la gusturi cu tine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Revin si eu dupa o zi in care m-am simtit de zici c-a trecut trenu` peste mine...ieri am mancat supa, pastile de burta, de cap, de stomac + pastile de gat care clar au zahar in ele.
Acu` 2 zile am mancat conform da` nu mai stiu decat ca la pranz am facut chiftelute de dovlecel. Azi incerc sa`mi revin, m-au dat peste cap rau de tot niste anticonceptionale, niste curent luat la bord, niste chiftelute (cele de dovlecei mentionate mai sus) mancate cu pofta, si uite asa s-au adunat toate...boala la mine dureaza o zi si`o noapte, dar cu intensitatea a 7 zile.. Azi revin la Monti`ul meu si`mi propun asa: MD - nectarina (deja papata), cafea decof. cu lapte, finn crisp cu branza P - supa, piept de pui cu o rosie si niste feta G, C - fructe, omleta...cu distanta intre ele. Tre` sa pap ceva mai mult sa ma revigorez...mai mult, dar conform..cantaru` imi arata iar cu 1 kg mai putin, dar e de la deshidratare...is sigura.. Leea, ce pofta mi-ai facut cu murele..cre`ca o iau agale prin padure ..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fanny, e buna strategia ta cu o masa neconf. din 3 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) macar iti faci hataru` si esti linistita.. doctore, problema innegurata in ce a constat ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pupici |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Biscuiti cu crema de cioco...cu aroma de rom....napolitane....prajitura Alexia...asta chiar nu mai tb s-o mananc, dar deja nu ma mai puteam opri!
Gata! Sunt mimosa pudica! Ieri am fost la Billa, mi-am trantit o cutie de inghetata Elion/ dietatica in carucior, am plimbat-o prin tot magazinul, dupa care am pus-o frumusel la locul ei si am ales o punga de 80g de caju. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) N-am fost mimosa pudica la pranz, doar dimineata si seara.
Am avut 2 sarbatorite la office si s-au degustat numa' neconformitati... Asa ca meniul fuse: d - finn crisp cu gem caise, iaurt Tnuva, black coffee p - bip bip bip s - 3 prune...iahnie de fasole cu cabanosi, salata XXL Va doresc un weekend minunat! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Offf...sper de data asta sa mearga...de 2 zile tot incerc sa va salut si sa`mi postez meniurile si nu merge..
Am mancat conform, cu mici abateri insignifiante... Azi: MD - fulgi ovaz cu lapte, paine integrala cu cascaval P - supa, piept pui, salata, gulas (doar carnea din gulas) G - migdale C - ciulama ciuperci De maine intr-o saptamana n`o sa mai am net, asa ca va salut, va pup, sa mancati conform...eu plec la mare, la soare maine seara ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:48 AM |
|