![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca ai tras ponoasele pentru un ip blocate pentru spam, ip care parea static dar era dinamic si cind ai deschis conectiunea isp ti-a alocat automat un ip care era blocat in forum pentru spam.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
Pai, daca pleaca si empty la mare, o sa bantui singura p-aci?!!! Meniul de ieri: d - prune p - iahnie de fasole cu salata s - cina la Marco Polo (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Am mancat "Involtini" si mai mult de atat nu-mi mai aduc aminte....erau niste rulouri din muschi file de vita, preparate minunat, se topea carnea-n gura, umplute cu sunca presata, acoperite cu mozzarella si branza topita, in sos roze, plus Riesling de Murfatlar, plus.....bip bp bip! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Astazi: d - iaurt cu prune si piersici, fulgi ovaz, black coffee p - ficatei de pui cu andive, stropiti cu aceto balsamico si muuuuuuuuuuuuuuuuuult mujdei: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM1619.jpg) salata XXL, un pahar de Riesling de Tarnave/ Jidvei Nu stiu ce soiuri preferati voi, da' eu vara asta am facut o pasiune pt Riesling, de Jidvei, de Murfatlar.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) baucios rau de tot!!! Acu' rontai niste seminte de floarea soarelui...desert...d-alea care seamana cu lemnele... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
O sterg si eu pe vreo o saptamana, poate mai bine. Sa fiti cuminti si sa ne vedem mai subtirele! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Mersi Di ! acum am vazut mesaju`.
Mama mia, wise-ule ce bunataturi ai papat tu zilele astea! Eu prefer vin de la bibitu` meu, facut de casa, de la Dragasani...is bune astea din comert, da` nu am incredere in cine-stie-ce adaosuri...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tare curioasa-s cum is andivele alea.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Gata, ma intorc de "deparazitat" si la impachetat...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ma intorc spasita. Incerc macar saptamana asta s-o fac fara bip-uri, caci e ultima inainte de vacanta. Scriu pe seara ce si cum.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda...si eu m-am destrabalat in weekend...
Astazi: d - 2 prune, cremvursti cu mustar, 1 rosie + 1/2 ardei gras, black coffee ceai verde p - pulpa de pui la cuptor, dovlecei la cuptor, castraveti murati s - prune, putina iahnie de fasole cu costita, desert rosii + Telemea Hochland cu verdeturi, ardei gras |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Auch, uitam sa trec pe aici azi.
Dimineata: putin pepene.... resturi de gratar, cascaval, branzica, rosii si castravete + cafea Pranz: piersici (vreo 4 tare gustoase) dupa vreo 2 ore iaurt cu bip bip (dulce neconform) Cina: fasole rosie cu piept de pui la gratar Dupa cum vedeti, n-am putut fi cuminte cap-coada azi. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Eu am incercat sa fiu mimozela ieri... Am mancat: d - prune la greu...prea bune!!! + black coffee p - piept de pui gratar, legume impachetate in foetaj...dat la o parte foetajul....ciugulit putin din partea crocanta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ..shame to me!!! s - mozzarella, apoi salata de andive cu ardei gras, rosie si ton in sos chili 2200 - 2 piersici bune! Va doresc o zi minunata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Salut fetelor ! Am sosit si eu de pe tarmul marii...mai supla ,caci toti pantalonii mi-au devenit largi , dar mai grea cu 200 de grame!
Mai intelegeti ceva??!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) La Mangalia erau preturi mari la alimente asa ca mi-am ales un meniu cam fix: MD cereale cu lapte degresat si cafea P ceva proteic - ce era comestibil de prin saorma sau kebab ori legume crude cu ou sau branza C fructe . In prima seara am fost la un restaurant unde aveau mancare cu specific grecesc si am comandat piept de pui la gratar cu garnitura sos tzatziki si apa plata. Meniul de azi: MD sprot afumat cu urda si cafea P clatite conforme cu ciuperci si garnitura de sos tzatziki G ciocolata 70% din Grecia ( e mai gustoasa a noastra , sa stiti) C piersica+ grapefruit+ 2 struguri . |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ai revenit, Alinice!!!
Cum e brozul de Grecia? Meniul meu de ieri: d - finn crisp cu gem caise, iaurt Tnuva, black coffee p - salata de pui la Marco Polo, 2 bomboane Orbit (fara zahar) s - 2 piersici + 2 cutii iaurt Tnuva Va doresc o zi minunata!...se apropie weekendul!!!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:24 AM |
|