IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 172 173 174 175 176 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Roxana_
post Aug 28 2008, 08:49 AM
Post #1731

Musafir

Bine ai revenit Alinice si felicitari c-ai fost cumintica si-n vacanta! Doftoreaso, Alinice fuse la Mangalia acusica. Of, of...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Dau pe aici doar sa va incurajez, ca nu-s in stare sa tin nici un Monti pur.
Go to the top of the page

+Quote Post
CyL
post Aug 28 2008, 01:52 PM
Post #1732

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

HELOO GIRLS (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

vad ca lumea nu prea mai posteaza.. ori se tine de prostii neconforme, ori concediul isi spune cuvatul.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nici eu ce'i drept nu v'am mai vizitat, dar doar din lipsa de timp, asa razlet doar v;am mai citit.
vreau sa spun ca fac doua saptamani de monti app conform.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) spun app pt ca seara de seara apropae am papat pepene dupa masa, cate vreo 3 felii (de sete, de pofta, de nush ce.. dar am papat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) )in rest e totul ok, iar ca si kg, vad unul in minus, sa vedem si mai departe cum mere.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

vin cu intarziere si spun leei si eu La multi ani, welcome back celor din concdiu.. si sorry pt ur cutzu empty.. stiu cum e, si al mau a murit in primavara.. remember? si sapt trecuta a murit cel al prietenului meu.. ooff.. ce rau te doare inima pt un biet animalutz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

in rest mult spor tutror fetelor, concediu placut celor care se dezmiarda pe undeva acum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
doctore, ca tu esti din cta, voam sa te intreb, stii pe unde pot sa gasesc lapte praf degresat? eu n'am dat de el in hypermarketuri... plssss help :*

va pup, have fun, enjoy ur summer >:D<

+Quote Post
Alinice
post Aug 28 2008, 05:57 PM
Post #1733

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Bine v-am regasit dr wise si Roxana .
Adevaratul bronz l-am capatat din Mangalia drept sa spun ... dar in Grecia mi-a placut foarte mult ! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Azi dimineata cantarul meu arata 66,0 kg! Cred ca e cam ametit cantarul asta al meu , doar marti dimineata a arata 66,6 kg .Nu e cam mare diferenta?!
Azi meniul a fost asa: MD finn crisp cu 2 felii subtiri de cotlet de porc si cafea cu lapte degresat
G 2 nectarine
P bors de pui si salata asortata cu carne de pui
G ciocolata
C fructe

+Quote Post
dr_wise
post Aug 29 2008, 09:47 PM
Post #1734

Musafir

Lasa-l, Alinice, nu-l deochia! Mai bine scuipa-l la buric si alinta-l, sa-i mearga acul indicator tot in jos! Cat vor muschii tai!
Meniul meu de astazi fuse:
d - 1 piersica, salata din ardei gras, rosie, telemea Hochland cu verdeturi, ulei masline, otet mere; black coffee
p - ficatei pui cu andive sis sos brun cu aceto balsamico
s - prune, telemea Hochland cu verdeturi, rosii...acum iar prune....
Va doresc un weekend minunat!
Eu o tai maine la plaja, cu cartea de reguli de circulatie dupa mine. Nu ma las pana nu termin toate testele!!!

+Quote Post
CyL
post Aug 30 2008, 01:10 AM
Post #1735

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

QUOTE(CyL @ Aug 28 2008, 02:52 PM) *
doctore, ca tu esti din cta, voam sa te intreb, stii pe unde pot sa gasesc lapte praf degresat? eu n'am dat de el in hypermarketuri... plssss help :*

dr_wise.. ne vedem maine la plaja.. printre valuri... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pls.. daca poti s ama ajuti cu un raspuns.. plssss

azi: MD: salata de rosii si slata verde+ putintica fasole batuta ( nu mai aveam mai nik prin frigider)
P: migdale crude, cateva stiksuri integrale (nu f. montignicioase dar.. altceva n'am avut)
C: cirbica d efasole si doua rosii

+ vreo 3l de apa

azi n'a fost o zi reusita.. din diverse si bineintemeiate motive..
va pup

p.s. pescarush.. tu pe unde esti? cce stiti de ea fetelor?

+Quote Post
dr_wise
post Aug 30 2008, 09:26 AM
Post #1736

Musafir

...stiu doar ca trage chiulul en gross! Si eu am intrebat de ea, dar n-a dat inca nici un semn de viata.
Cyl, habar n-am unde poti gasi lapte praf degresat.
Sincer, eu am folosit extrem de rar lapte praf. Din totdeauna! Nu m-a incantat niciodata idea de a pierde timpul cu prepararea laptelui, in conditiile in care exista varianta gata preparata.
Dar, pt tine, special, o sa caut o varianta de lapte praf degresat.
Daca gasesc ceva, te anunt.
Ai incercat in farmacii, sau la magazinele care comercializeaza produse naturiste?

+Quote Post
stoina
post Aug 30 2008, 09:46 PM
Post #1737

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Fetele, va pup cu drag!
Eu ma stradui sa tin Monti, mi-am reluat vechile obiceiuri pas cu pas, fac si painica(am gasit tavi de silicon la greci)...
Cu casa m-am domolit, nu e totul la gata, dar ritmul e norml acum, avem si perioade de ragaz.Pe 6 plec din nou ptr o saptamina la turci, iar la intoarcere, spun eu ca incepe un nou an, odata cu scoala.
Va doresc la toate sa fiti sanatoase si voioase si sa ne readunam cu bucurie, in septembrie, cind se termina si concediile. Haidati la o imbratisare colectiva, atit de colectiva, cit se poate:)) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 30 2008, 10:20 PM
Post #1738

Musafir

Ya, ya!!!! Big hug!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Alinice
post Aug 31 2008, 11:25 AM
Post #1739

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Cand calatoresc corpul meu reactioneaza prin dereglarea metabolismului. Azi ,in sfarsit , pot sa spun ca am revenit la normal.
De maine reintru in activitate si la o dieta stricta...pot sa va spun ca vara asta nu am pus nimic la loc.
Fata de momentul cand am inceput dieta MM am 10 kg mai putin ! Nu e spectaculos dar e foarte bine !!!
Asa ca particip si eu la imbratisarea colectiva (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Meniul de ieri:
MD pate de casa cu rosie;cafea cu lapte degresat
Pcarne (pui si peste) la gratar cu salata de rosii si usturoi
G inghetata neconforma
C prune ,strugure si piersica.
Pentru azi :
MD o felie de paine de tarate cu pate de casa, rosie si urda;cafea cu lapte degresat
G apa plata cu lamaie
C din fructe
P este inca in proiect...voi reveni.

+Quote Post
katia
post Aug 31 2008, 02:31 PM
Post #1740

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,590

asa deci:
mc: biscuiti integrali din fibre cu fructe(promit sa renunt la ei ca au amidon si zahar (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) + iaurt 0,1%+ 2 cani ceai verde (30 min inainte de masa)
g:0.5l apa plata + un fruct
p:jum de conserva de ton+legume si verdeturi+1 cana de ceai verde
g:0.5l apa plata
c:un fruct+2 cani ceai verde (dupa 30 min de la fruct (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

spor la slabit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

This post has been edited by katia: Aug 31 2008, 02:32 PM

+Quote Post

413 Pages V  « < 172 173 174 175 176 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 07:21 PM