![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Azi meniul este:
MD paine de tarata cu pastrama din piept de pui si feta;cafea cu lapte G nectarina;gogosar+rosie+ salam(cate 2 felii din fiecare) P o rosie si un ardei umplut G un strugure C fructe cred. Azi imi fu cam foame! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara!!!
Domle, calcai si eu stramb o tzara ieri la pranz, adica mi-am permis o milidestrabalare cu o inghetata vafe, si ce credeti c-am patit?!!! Am o urticare de toata frumusetea explodata pe piciorul drept. E plin de bubite rosii care ma mananca cand mi-e somnul mai drag. Asa-mi trebuie! Astazi am mancat: d - 2 iaurturi Tnuva cu fulgi ovaz si 2 piersici, black coffee p - varza la cuptor cu ceafa de porc la ceaun, salata de rosii si castraveti s - salata de somon fume la Marco Polo...plus un bip bip mic.... (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) caffee frape (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Acu' o tai la bucatarie sa-mi pregatesc un ceai de musetel cu galbenele. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Saluuutare fetele!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Cum am ajuns acasa am dat buzna aici, sa vad care mai e miscarea, si sa ma "spovedesc" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ieri am inceput si eu sa pap conform, ca in concediu ciu-ciu mancat conform...mi-era pur si simplu imposibil cu atatea mirosuri plutind in jur, cu un nas atat de olfactiv ca al meu, daca se poate zice asa...mirosurile care m-au doborat in zilele de concediu au fost de minidonuts (cu tooot felu` de toping`uri ), clatite uriase, colaci secuiesti, etc... la restaurant am papat conform pranzu` dar seara mi se ducea limba undeva si nu puteam sa nu ma infig in cate o neconformitate. Dupa mare a urmat vizita la "socrii", unde mi-am mai potolit sirul de neconformitati, caci ei mananc chestii care cresc pe langa casa, ecologice, crescute de manutele lor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Incep sa postez si eu meniul de azi: MD - paine integr. cu gem Arovit, lapte cu cafea P - pui (de curte, sanatos si viguros) la gratar, salata mixta, gogosari copti, mancare de mazare C - 2 chiftelute, feta, ardei, rosie, ceai din diverse. Cu toate neconformitatiile ingurgitate in concediu nu am pus nimic pe mine, asta pt ca am facut si multa miscare, m-am luptat cu valurile, cu drumurile dintr-un capat in altul al statiunii Mamaia, care pana anu` asta nu stiam ca e ataaaat de mare. Mersi CyL, da, a fost un moment trist. Imi pare rau si pt catelu` tau si al prietenului. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Alinice, felicitari pt evolutia ta in ale slabitului. Ma duc la somnic. Pupici |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Bine ai sosit Emty! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Meniul de azi: MD pastrama de piept de pui cu finn crisp 21% si rosie;cafea cu lapte P ultima portie de bors de fasole si ardei umpluti C fructe.Mai am inghetata conforma... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara, frumoaselor!
Empty, cum fuse la mare? Cam frig in ultimele zile, nu? Acum s-a incalzit din nou. Maine am putina treaba, dar duminica sigur merg la plaja. Meniul de astazi: d - orez cu lapte si scortisoara, black coffee p - fasole verde sotata + ceafa porc gratar s - iahnie de fasole co costita; desert rosie cu branza framantata |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Nseara! de fapt meniul postat ieri noapte, era de ieri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) intelegeti ideea.
sar-na de primire, Alinice! doctore, fuse cam frig de vineri dupa-masa pana sambata pe la pranz asa...desi 2 bai de plaja le-am ratat... dimineata si seara era o briza puternica, racoroasa..oarecum placuta.. am ajuns in Cta pe la 4:15 AM, am asteptat pana pe la 5:30 cand au inceput sa misune microbus-urile spre Mamaia, apoi am mers pe plaja pana la 8, am vazut rasaritu`, pana ne-am cazat,si mi-am luat ultimu` mic-dejun conform din vacanta.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) constand in sandwich-uri din paine integrala. Am dat numai de oameni binevoitori prin Cta, dornici sa te indrume, foarte ospitalieri asa.. Azi: MD - o para, fulgi cu lapte P - varza calita, juma` de cabanos din comert (nu stu` cat de conform), o rosie G - o felie de pepene C - 2 pestoi prinsi de mine la Olt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) facuti in faina de naut ..si stropiti cu lamaie... buni si nu stu1 cat de naturali, ca Oltu` e intr-un jeg de nedescris. |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetele, revin dupa o lunga absenta ca am avut o vara plina. Am avut examene, am calatorit si abia acum m-am linistit si eu. De Monti nu prea m-am tinut insa nici nu am luat foarte mult in greutate dar trebuie sa fiu in continuare atenta si sa mai dau jos.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
kaluaaaaaaaa!!!!! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) bine ai revenit! Domle, mai aveam un pic si vorbeam de una singura aici!!! Nu mai spun cum am mancat, vezi si tu!!! Da' acum, ca ai venit, incerc sa ma fac fata cuminte si constienta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna fetele, frumoasele!
Eu nu postez, dar tot cu Monti sunt. In schimb la bucurie vin si eu, Kari draga, bine ai venit, astept cu nerabdare vesti de la tine. Pup pe toate. |
|
|
![]()
|
|
Bine ati revenit kalua si lotte. Ma bucur ca se reintregeste grupul!
Meniurile sunt astea: ieri-MD castravete , rosie , feta si piept de pui;cafea cu lapte -P mancare Ali Nazik dupa reteta lui Cleo de pe site si ardei copti (am postat o poza) (IMG:http://i284.photobucket.com/albums/ll8/chocopearl24/IMG_1071.jpg) -C fructe azi-MD ou fiert , o bucatica de cabanos , rosie si o felie de paine de tarata cu salata de vinete;cafea cu lapte -P o portie de ali nazik si file de pangasius prajit -C fructe. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:38 PM |
|