IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 177 178 179 180 181 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Sep 10 2008, 08:20 PM
Post #1781

Musafir

Am incheiat ziua cu o salata inspirata de Kalua, respectiv rosie, gogosar, castravete, ceapa, andive, tofu, telemea Hochland, ulei masline, putin aceto balsamico. Separat am ciugulit salata de vinete.
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post Sep 11 2008, 08:49 PM
Post #1782

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Hey gagici,
Azi am papat:
MD - 2 wasa cu gem conform de prune, lapte
G - o piersica
P - ciorbita de afumatura, salata mixta
G - prune, apoi alune,
C - un ardei umplut faza 2.
Plus ceaiuri, dupa fiecare masa. Macar asa ma mai hidratez si eu, ca altfel nu beau apa cam deloc.
Voi nu mai papati ?
Maine imi iau telemea d-aia cu verdeata ca m-ai facut curioasa, doctoreaso. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
I-am dat pe ai mei pe brazda sa manance Wasa, in loc de paine. Tata e foarte incantat, ia cate 6 cutii pe saptamana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) nu mai zic, cand fac painica filozofala e innebunit...doar ca fac rar, ca mi-e cam lene ..il toc la cap sa o lase mai moale cu dulciurile, vad ca e receptiv...mama n-are probleme cu silueta, e o fericita...desi i-ar face bine sa tina un pic de dieta...pt colesterolu` ei crescut..

+Quote Post
Alinice
post Sep 12 2008, 12:42 PM
Post #1783

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Salut fetelor !Saptamana asta a fost cam aglomerata : luni si marti am sarbatorit la servici toate Mariile si Anele - si credeti-ma ca au fost multe - asa incat nu am mancat conform.
La multi ani celor ce si-au sarbatorit ziua onomastica!!! (IMG:style_emoticons/default/band.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
Miercuri si Joi am mancat eu conform dar am venit de la scoala atat de obosita ca nu am scris nimic pe site. Sa incerc sa-mi amintesc meniul de ieri:
MD telemea cu ardei si rosie;cafea
P clafoutis de dovlecei cu feta si salata de castraveti cu usturoi
C fructe
Meniul de azi
MD paine de tarate cu pate de casa si rosie;cafea cu lapte
G o para
P restul de clafoutis + omleta cu cabanos si salata de varza
C fructe.

+Quote Post
kalua
post Sep 12 2008, 03:02 PM
Post #1784

Musafir

Mai fetelor, mie incepe sa mi se faca foame pe la 10 (dimineata!), azi am mancat chiar la 9 jumate! Poate da Domnul si ma tine treaba asta si pot manca si eu mic dejun!

Ieri am fost cam neserioasa, am dat iama-n niste praline facute manual, de cofetar. Eh, eu sa fiu sanatoasa, ca bune-au fost.

Doftoreaso, tu cand te duci in tari straineze? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Sep 12 2008, 04:59 PM
Post #1785

Incurabil

Azi cuminte foc eu : (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
MD - 2 clatite cu gem conform, cafea decof. cu lapte, ceai neindulcit
P - un ou fiert cu o felie telemea, 2 rosii, ciorba de fasole boabe, ceai neindulcit
G - o piersica, niste alune
C - mi-e a manca...da` nu stu` ce...mai trag cred o salata mixta din legume plus branzica.. io-s mare mancatoare de branza vad...cioban tre` sa-mi iau de sot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

kalua, eu de cand am inceput facultatea , adica de vreo 5 anisori asa, am inceput sa iau mic-dejun...cand eram la liceu, nu mancam...n-aveam timp, chef, foame... la facultate insa pe la inceput nu luam mic-dejun si incepeau sa-mi ghiortaie matele pe la cursuri si era penibil...si uite asa m-am apucat eu sa iau micul dejun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) acu` nu zic sa te apuci de faculta, da` e clar ca te simti mult mai in putere cu ceva mancarica in mat(z), decat fara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) e un obicei bun, sincer...poate te obisnuiesti cu el, ca-i foarte sanatos si cred ca stii si tu asta.

+Quote Post
kalua
post Sep 12 2008, 05:15 PM
Post #1786

Musafir

Pai eu nu pot, mi se intorc pur si simplu matele pe dos, nu alta. Asa am fost dintotdeauna, copil fiind alerga maica-mea dimineata prin casa dupa mine sa inghit macar 3 soldatei (paine unsa cu unt si taiata in patratele mici; un patratel = un soldatel) si niste ceai inainte de-a pleca la scoala. Si eu ma feream si nu vroiam, era circ in fiecare dimineata. Si eu slaba ca batul.
Numai daca ma trezesc mai tarziu pot manca ceva.

+Quote Post
ToothFairy
post Sep 12 2008, 05:55 PM
Post #1787

Incurabil

Sa stii ca si la mine e-n functie de cat de devreme ma trezesc...cu cat ma trezesc mai devreme, pe la 5-6 dimineata (ma trezeam mai demult), cu atat nu mi-e a manca...pe la 7-8 asa, incep sa-mi revin...da` tot nu pot asocia micul dejun cu carnuri si chestii grase in general..

+Quote Post
kalua
post Sep 12 2008, 09:19 PM
Post #1788

Musafir

Mimosa pudica:
pe la 10 fara un sfert: salata de mezel proaspat (mezel, ceapa, cascaval, ardei kapia, castraveti murati plus vinegreta)
pe la 12: un carnat alb, de-ala bavarez, fiert (au dat niste colegi carnati, covrigi, bere si vin)
pe la 20: telemea cu ardei kapia la cuptor, mancati cu niste rosioare.
E posibil sa mai bag o piersica pana ma culc.

+Quote Post
ToothFairy
post Sep 13 2008, 12:18 PM
Post #1789

Incurabil

Mama, ce putin ai mancat, kalua ! io as fi lipotimica daca as manca atat doar.
Azi o facui cam lata cu micu`-dejun , da`-mi revin .
Aseara la cina mentionez in loc de fructe 2 snitele de vita in faina de naut cu o rosie.
Azi :
MD - bip, ceai
G - 2 piersici
P - ciulama de pui, salata de conopida cu maioneza, poate bag si`o rosie ceva sa scadem IG-ul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ceai
G - prune
C - fac si io ardei cu telemea...
A inceput cred sa-mi cam faca figuri vezica biliara...am mancat intr-o zi 2 carnati de casa foarte buni facuti de mama, doar cu o rosie, si mi-a fost cam rau de la ei.. ori imbatranesc, ori nu mai trebuie sa mananc carnurile si carnatii fara paine sau wasa... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar n-ar mai fi prea conforma combinatia..si-am mai patit-o cu niste chiftelute de dovlecei...ufff...

+Quote Post
kalua
post Sep 13 2008, 02:04 PM
Post #1790

Musafir

Nu mi se pare c-am mancat putin, salata de mezel a fost o portie serioasa, de fapt carnaciorul de la pranz l-am mancat de politete, ca eram satula pana peste poate.
Azi am auzit la radio ca americanii au facut un studiu din care au concluzionat ca (virgula) cu cat micul dejun e mai bogat, cu atat sunt persoanele mai suple.

Cu meniul revin pe seara.

+Quote Post

413 Pages V  « < 177 178 179 180 181 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 07:32 PM