![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am incheiat ziua cu o salata inspirata de Kalua, respectiv rosie, gogosar, castravete, ceapa, andive, tofu, telemea Hochland, ulei masline, putin aceto balsamico. Separat am ciugulit salata de vinete.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Hey gagici,
Azi am papat: MD - 2 wasa cu gem conform de prune, lapte G - o piersica P - ciorbita de afumatura, salata mixta G - prune, apoi alune, C - un ardei umplut faza 2. Plus ceaiuri, dupa fiecare masa. Macar asa ma mai hidratez si eu, ca altfel nu beau apa cam deloc. Voi nu mai papati ? Maine imi iau telemea d-aia cu verdeata ca m-ai facut curioasa, doctoreaso. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) I-am dat pe ai mei pe brazda sa manance Wasa, in loc de paine. Tata e foarte incantat, ia cate 6 cutii pe saptamana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) nu mai zic, cand fac painica filozofala e innebunit...doar ca fac rar, ca mi-e cam lene ..il toc la cap sa o lase mai moale cu dulciurile, vad ca e receptiv...mama n-are probleme cu silueta, e o fericita...desi i-ar face bine sa tina un pic de dieta...pt colesterolu` ei crescut.. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Salut fetelor !Saptamana asta a fost cam aglomerata : luni si marti am sarbatorit la servici toate Mariile si Anele - si credeti-ma ca au fost multe - asa incat nu am mancat conform.
La multi ani celor ce si-au sarbatorit ziua onomastica!!! (IMG:style_emoticons/default/band.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Miercuri si Joi am mancat eu conform dar am venit de la scoala atat de obosita ca nu am scris nimic pe site. Sa incerc sa-mi amintesc meniul de ieri: MD telemea cu ardei si rosie;cafea P clafoutis de dovlecei cu feta si salata de castraveti cu usturoi C fructe Meniul de azi MD paine de tarate cu pate de casa si rosie;cafea cu lapte G o para P restul de clafoutis + omleta cu cabanos si salata de varza C fructe. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai fetelor, mie incepe sa mi se faca foame pe la 10 (dimineata!), azi am mancat chiar la 9 jumate! Poate da Domnul si ma tine treaba asta si pot manca si eu mic dejun!
Ieri am fost cam neserioasa, am dat iama-n niste praline facute manual, de cofetar. Eh, eu sa fiu sanatoasa, ca bune-au fost. Doftoreaso, tu cand te duci in tari straineze? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Azi cuminte foc eu : (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
MD - 2 clatite cu gem conform, cafea decof. cu lapte, ceai neindulcit P - un ou fiert cu o felie telemea, 2 rosii, ciorba de fasole boabe, ceai neindulcit G - o piersica, niste alune C - mi-e a manca...da` nu stu` ce...mai trag cred o salata mixta din legume plus branzica.. io-s mare mancatoare de branza vad...cioban tre` sa-mi iau de sot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) kalua, eu de cand am inceput facultatea , adica de vreo 5 anisori asa, am inceput sa iau mic-dejun...cand eram la liceu, nu mancam...n-aveam timp, chef, foame... la facultate insa pe la inceput nu luam mic-dejun si incepeau sa-mi ghiortaie matele pe la cursuri si era penibil...si uite asa m-am apucat eu sa iau micul dejun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) acu` nu zic sa te apuci de faculta, da` e clar ca te simti mult mai in putere cu ceva mancarica in mat(z), decat fara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) e un obicei bun, sincer...poate te obisnuiesti cu el, ca-i foarte sanatos si cred ca stii si tu asta. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu nu pot, mi se intorc pur si simplu matele pe dos, nu alta. Asa am fost dintotdeauna, copil fiind alerga maica-mea dimineata prin casa dupa mine sa inghit macar 3 soldatei (paine unsa cu unt si taiata in patratele mici; un patratel = un soldatel) si niste ceai inainte de-a pleca la scoala. Si eu ma feream si nu vroiam, era circ in fiecare dimineata. Si eu slaba ca batul.
Numai daca ma trezesc mai tarziu pot manca ceva. |
|
|
![]()
|
|
Sa stii ca si la mine e-n functie de cat de devreme ma trezesc...cu cat ma trezesc mai devreme, pe la 5-6 dimineata (ma trezeam mai demult), cu atat nu mi-e a manca...pe la 7-8 asa, incep sa-mi revin...da` tot nu pot asocia micul dejun cu carnuri si chestii grase in general..
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mimosa pudica:
pe la 10 fara un sfert: salata de mezel proaspat (mezel, ceapa, cascaval, ardei kapia, castraveti murati plus vinegreta) pe la 12: un carnat alb, de-ala bavarez, fiert (au dat niste colegi carnati, covrigi, bere si vin) pe la 20: telemea cu ardei kapia la cuptor, mancati cu niste rosioare. E posibil sa mai bag o piersica pana ma culc. |
|
|
![]()
|
|
Mama, ce putin ai mancat, kalua ! io as fi lipotimica daca as manca atat doar.
Azi o facui cam lata cu micu`-dejun , da`-mi revin . Aseara la cina mentionez in loc de fructe 2 snitele de vita in faina de naut cu o rosie. Azi : MD - bip, ceai G - 2 piersici P - ciulama de pui, salata de conopida cu maioneza, poate bag si`o rosie ceva sa scadem IG-ul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ceai G - prune C - fac si io ardei cu telemea... A inceput cred sa-mi cam faca figuri vezica biliara...am mancat intr-o zi 2 carnati de casa foarte buni facuti de mama, doar cu o rosie, si mi-a fost cam rau de la ei.. ori imbatranesc, ori nu mai trebuie sa mananc carnurile si carnatii fara paine sau wasa... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar n-ar mai fi prea conforma combinatia..si-am mai patit-o cu niste chiftelute de dovlecei...ufff... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mi se pare c-am mancat putin, salata de mezel a fost o portie serioasa, de fapt carnaciorul de la pranz l-am mancat de politete, ca eram satula pana peste poate.
Azi am auzit la radio ca americanii au facut un studiu din care au concluzionat ca (virgula) cu cat micul dejun e mai bogat, cu atat sunt persoanele mai suple. Cu meniul revin pe seara. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:32 PM |
|