![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!!!!
Pe 15.10.08 decolez! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-am cumparat harta Benelux si ghid de conversatie in lb franceza astazi, am inceput achizitionarea de cosmetice de "stricta necesitate" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , fac liste peste liste...plus numar zilele alaturi de muraturile de la office.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) si inca un +...invat de zor legislatie rutiera pt examenul de soferie... Astazi am mancat: d - 3 finn crisp cu gem caise, 1 iaurt, black coffee p - ghiveci de legume, apoi ceafa de porc innabusita, cu salata de varza alba, 1 pahar de Savignon de Tomai/Rep.Moldova...bunacios rau! Da, rau!!!! gustarea de dupa somnul de infrumusetare - alune caju acum/ 2114 - ionatane din recolta noua...buuuuuuuune! yam, yam! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si pana cand iti tai venele cu muraturile? Pana la sfarsitul lunii?
Sa stii ca voi cauta sa te calc la noua ta casa, ca esti mai aproape acum. Poate da Domnul si reusim sa ne vedem intr-o buna zi cu soare. Auzi, dar crezi ca acolo nu se gasesc cosmeticale? Parerea mea e sa-ti cari numai produse romanesti cu tine, cosmetice sau nu, chestii care ti se par tie deosebit de bune. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sunt eu, oaia ratacita! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vacanta mi-a adus cateva kilograme in plus si sunt pe cale sa ma plasez la faza I, fara abateri. Azi am avut doua bipuri mici, da' dulci! Vacanta asta mi-a creat un apetit de zile mari... Sper sa nu-mi fie prea dificil sa ma reobisnuiesc cu mancatul sanatos de 3 ori pe zi. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Doftorici, te asteptam la Bucuresti pentru cel putin o intalnire, inainte sa fugi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ya, ya, vin si la Buc cu fiu-meu soon, sa-l "parchez", si cu ocazia asta tragem o intalnire, of course! Ca vreau s-o vad pe Roxy cum se rostogoleste gratios.... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Kalua, nitzica rabdare, moncher....am deja adresa, mai trebe sa-mi trag telefon....o sa-ti trimit detaliile intr-un pm, OK? Cum sa nu, ne vizitam cu placere! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stai, bre, nu te speria, nu vin nici maine, nici poimaine, nici luna viitoare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vorbeam asa, in general, in 3 ani poate o da Domnul si ne-om vedea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai atata-ti trebe, sa ma neglijezi!!! Vorba aia, buna ziua ai dat, belea ai capatat!
Brrrrrrr! Fratilor, am intepeni de frig noaptea trecuta! Aici e innorat si s-a racit tare afara. Ma duc la bucatarie sa-mi fac un ceai cald si-o omleta. I'll be back! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am revenit.
Am mancat precum o anaconda: omleta din 2 oua, cu telemea oaie, cascaval afumat, muschi tiganesc afumat, busuioc ceai din fructe de padure, cu lamaie...cald si gustos! acum imi "sip-uiesc" cafeaua cu lapte....la vita e bella!!! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Vai , ce bine dr.wise... si eu am ramas cu un fix din vacanta asta - mi-am propus ca la 3-4 luni sa fac un city break !Sper sa reusesc...mi-a fost recomandat foarte calduros orasul Praga.
Si acum sa revin la topicul nostru : ieri dimineata...65,8!!! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Meniul de ieri: MD pate cu paine de tarate si salam cu rosie ; cafea cu lapte P bors de pasare si tocanita de pui (la sfarsitul mesei ne-am dat seama ca am uitat sa scoatem castravetii murati (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) ) G cioco 70% C omleta cu salata de varza. Astazi meniul e : MD painica filozofului cu pate , rosie si pastrama de piept de pui ; cafea cu lapte P bors de pasare si tocanita de pui cu castraveti murati C fructe. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ptiu, sa nu fii de deochi, Alinice, te topesti aici, in ochii nostri! Ai pus poze pe grup la greutatea actuala?
Daaa, Praga e de milioane! Noi avem, pana una, alta, numai Madridul planuit pentru la anul, in aprilie. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Am pus niste poze pe eladyz din calatorii , dar nu stiu cat de bine se observa ca am mai slabit.
Voi posta una sugestiva pe grupul nostru... MD 1 kiwi-pauza-un muffin cu mere si cafea P piept de pui la gratar si salata de andive cu maioneza de casa C fructe. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:22 AM |
|