![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
wow..da` la tine nu`i 6 A.M?macar o zi libera de ziua ta nu?
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
ciuciu zi libera, Empty! acum suntem cu 6 ore in urma voastra, ca noi am trecut la ora de vara in 8 martie.
aici suntem asteptati cu sufletul la gura de ziua noastra (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) le-am adus eclere, tiger brownies si niste cookies cu nuci si ciocolata. bineinteles ca mi-am inceput ziua cu... neconformitati. doar e ziua mea, nu-i asa? stoina, de baut... mai dupa ora 11, ca numai atunci se deschid liquer stores. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
ZIua buna! La multi ani pescarush ,cu bucurii si sanatate...si multe dulciuri conforme de ziua ta (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/cake.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Meniul acum: MD painica filo cu salata de vinete,pastrama si castravete + cafea cu lapte degresat P rulada de carne cu mancarica de mazare si conopida cu gogosari la otet C 2 cremvursti cu salata de rosii,castraveti si ceapa,ardei gras. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) fetelor noi:izabelutza , contact criss si lorad3a !Veti primi ajutor "autorizat"de la dragele noastre MM-iste veterane (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Am venit de la aerobic,as dori sa fiu mai distrusa decat is,ca stiu ca se poate...da` instructoru` nu`i asa sever...asta e...de suparare facui niste chiftelute de dovlecei cu branzica,super bune...nici nu mai stu` cate am halit,ideea e ca am avut si salata langa...asta fuse cina...sunt plina-gat...deseara ies intr-un cafe,vine o trupa de stand`up comedy...sunt curioasa cum o fi si live (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...si-s stresata de ce-o sa vad in meniu..sper sa reusesc sa incheg ceva conform pentru comanda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O seara placuta gagici! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa pun si eu meniul pe azi si apoi (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) ca am de corectat temele copiilor pe dupa-amiaza.
deci, sarind peste prima parte a zilei... D - fulgi de ovaz, germeni de grau, apple sauce, scortisoara, nuci P - conopida fiarta si zacusca (n-am avut cehf de gatit aseara) C - cred ca-mi fac o salata in care pun si un avocado, sa umple burta. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, petrecere frumoasa!
Stoinici, sa iei notite si cum se cheama bay-ul unde va veti intinde funduletele la soare. La ce hotel sunteti cazati? |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare,
Azi am mancat asa: D: iaurt cu fulgi si gem si o cafea P: crenvursti cu rosii , castraveti, masline si iaurt S: sunca de Praga, pate Inedit cu ciuperci si rosii iar mai tarziu un mar. Si nu in ultimul rand: La multi ani , pescarush! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
LA MULTI SI FERICITI ANI, Pescarush!!!!!
Of, cand vad cum slabiti voi mancand si neconform (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ma apuca plansul pe bune. ce scari sa urc daca stau la et.1, ce foi sa iau din copiator daca lucrez intr-un cabinet de 3/3 m?? Trebuie sa gasesc o solutie cu miscarea asta, ca sunt ca un balenoi si nu ma mai suport!!!! ora 9: un mar mare ora 12: 2 rosii, un pate inedit ora 18: piure de brocoli cu fasole verde si usturoi ( am facut piure de brocoli, am pus ulei, usturoi si am adaugat o cutie de fasole verde) FOARTE BUN! Cred ca de la mancatul asta cu pofta nu slabesc. Ar trebui sa mnanc si eu mai cu frana si mai fara chef (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Pupici la toate fetele, mai ales la cele noi venite! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Pesca, vin si eu la ceas de seara sa-ti urez La multi ani, sa te bucuri de familie si sa fii aceeasi mereu, iubita, prietena, mama!
Te pup si te imbratisez. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum adica sa mananci fara chef, irinico? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu stiu ce sa zic, ca nici nu mi se pare ca mananci mult... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:53 AM |
|