![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Meniul de azi:
MD iaurt 0,1% cu fulgi de ovaz si cafea cu lapte degresat G o piersica un mar si un mufin(dupa reteta tip MM gasita pe net cand am dat cautare retete MM ) P bors de pui si juma de dovlecel umplut cu ton si salata de andive cu maioneza C fructe |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu azi:
MD: fulgi de ovaz cu iaurt 0,1%, cu un mar taiat in el. Prost a fost ca l-am mancat de pe la 10 fara un sfert pana la 11 (am avut un om la training si n-am putut lua decat cate-o lingura printre picaturi) P: salata de avocado, o rosie pe langa C: iahnie de fasole, 2 carnaciori mici si rahitici (dar buni rau!) cu rosie pe post de salata. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
MD fulgi cu iaurt 0,1% ; cafea cu lapte degresat
G mufin si nectarina P juma de dovlecel cu ton , 2 chiftelute si salata asortata C fructe. Week-end frumos dragutelor ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Alinice, te-am mai intrebat si te mai intreb : ce muffin papi tu conform? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu azi: MD - fulgi ovaz cu lapte, o picatura de cafea (cofeinizata), ceai G - o mega-nectarina P - niste telemea d-aia cu verdeata, o cutiuta de pate Inedit ca tot mi-era dor de el, cu rosii, ceai G - BIP C - prune, ceai, alune Eu duminica am o nunta...deci o sa fie un mare Bip duminica, pentru ca nu am chef sa refuz ceva daca o sa fie bun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu azi:
vo doo cafele normale MD: fulgi de ovaz cu iaurt 0,1% cu un mar taiat bucatele in el P: iahnie de fasole C: omleta cu mazare si ciuperci, o rosie marisoara Azi dimineata aveam 55,6. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
EmtyG iata reteta de muffin preluata de pe net :
Briose cu scortisoara si mere 1 cana faina de soia 1 ou batut 3/4 cana lapte 2 linguri de ulei +2 linguri de apa un varf de lingurita de sare 1/2 plic de praf de copt 1 lingurita de scortisoara 1/2 cana de mar ras ori taiat cubulete 3-4 lingurite de fructoza. Amestecam toate componentele solide.Amestecam toate componentele lichide.Incorporam amestecul solid in amestecul lichid. Se coc in forme circa 30 de minute. Eu am mancat azi MD fulgi de ovaz cu iaurt cu fructe si cafea cu lapte degresat P mancarica de dovlecei cu gogosari in otet C fructe |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu azi:
cafelica (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) P: doua mere, apoi telemea cu rosii C: glass noodles cu sos de smantana, sunca, mazare, ciuperci, sofran. Poate pare putin ce-am mancat, dar va asigur ca portiile au fost oho! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azi dimineata aveam 55,4. |
|
|
![]()
|
|
Ziua buna ! In dimineata asta...64,8 kg (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
MD painica filo cu icre si rosie ; cafea cu lapte degresat P salata de radacinoase cu maioneza ; peste la folie cu ardei copti C fructe. O Sambata frumoasa ! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi m-am trezit tarziu, de-aia am sarit peste o masa
MD (pe la ora 13): 2 chifle destepte cu salam milanez si spianata romana, cascaval muntenesc si rosii cocktail C: un fel de musaca de vinete: un strat de vinete, carne tocata cu ceapa, mirodenii, sos de rosii, telemea, puse randuri-randuri. Cu salata verde. Am uitat sa ma cantaresc dimineata. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Alinice, felicitari, te tot topesti! |
|
|
![]()
|
|
Mersi , mersi kalua ... cred ca isi spune cuvantul si programul de la servici - cam incarcat si fara pauza de masa . (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
MD sunculita taraneasca , telemea , rosie si ardei gras ; cafea cu lapte degresat P la fel cu cel de ieri G prajitura cu mere conforma (2-3 patratele) C fructe Aseara la cina a fost prajitura si , cu 2 ore inainte de culcare , struguri . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:43 AM |
|