IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 181 182 183 184 185 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
albinuza
post Sep 21 2008, 02:42 PM
Post #1821

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua! Stiu ca nu am mai postat, dar ma tin de montignac in limitele bunului simt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Io ce sa fac cu niste inimioare, ficatei si pipote? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Vreo idee ceva? please?
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Sep 21 2008, 02:47 PM
Post #1822

Musafir

Io nu stiu, de inimi si pipote nu m-ating. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
albinuza
post Sep 21 2008, 02:47 PM
Post #1823

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

De ce? nu-s conforme? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sau doar nu-ti plac?

+Quote Post
kalua
post Sep 21 2008, 03:02 PM
Post #1824

Musafir

Nu-mi plac.

+Quote Post
Alinice
post Sep 21 2008, 05:40 PM
Post #1825

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Albinuza ce zici de o tocanita cu ceapa, ardei gras , rosii si amestecul de inimioare,ficatei si pipote ?!
E bunuta foc! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Sep 22 2008, 09:48 AM
Post #1826

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Neata, gata, de azi revin in forta...ca e luni...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Numai cand ma gandesc la ziua de ieri, imi vine sa "dau la rate" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) incep sa urasc nuntile la romani, unde se face atata risipa de mancare, unde iti tre` sa te duci cu inca un stomac de rezerva, unde-s N-spe mii de meniuri... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) intr-adevar, toate bune, facute ca la carte, dar ...cantitativ, exagerat, pur si simplu !! de ce trebuie atatea carnuri, cu atatea garnituri ? nu pot sa inteleg !
Ma rog, incerc sa ma calmez, azi o sa cam tin post negru sa imi revin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pana acum :
MD - o piersica, o cana de kefir (d-ala adevarat, nenica, nu din comert), o cana de ceai ....si deja ma simt arhi-plina..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
P - nada...desi ar merge o ciorba asa acrisoara...sa`mi vindec mahmureala..
G - sa vad pe drum ce imi iau cum mine...eventual o punga, in cazu` in care ma ia cu rau sa am unde ma "descarca" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ...gluma, gluma, da` mi-e groaza...
C - un fruct, doua, trei...si-un kefir...ca m-am apucat de cura de kefir, poate-poate imi reglez digestia.
M-am urcat pe cantar, e cam neprietenos, mai ales dupa atata dezmat, cum sa nu fie? poate mai slabesc dupa ce vizitez toillette-ul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pupici gagici.

+Quote Post
kalua
post Sep 22 2008, 12:27 PM
Post #1827

Musafir

Cantarul tau macar e neprietenos cu motiv, al meu arata ieri si azi 55,9 (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) . Fara sa fac nici cea mai mica abatere, fara sa mananc mai mult sau mai putin decat de obicei, cantar nebun, ce mai (ca trebuie sa daś vina pe el, ca pe altceva n-am pe ce).

Ieri:
m-am sculat tarziu, n-a mai fost loc pentru MD
P: musaca de vinete cu telemea
S: medalioane de strut cu sos fructos de smantana si mustar la ciuperci, salata verde. Desert: o felie de tort de nuci macadamia si crema-ganache (felie de bun simt).

Tre' sa pun reteta aluatului de tort la retete, am inventat-o si-a iesit foarte, foarte buna, se poate face si chec din el ca zau nu-i trebuie neaparat crema.

+Quote Post
Alinice
post Sep 22 2008, 07:37 PM
Post #1828

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Am sosit si eu cu meniul de azi :
MD painica filozofului cu icre , rosie si ardei gras ; cafea
G 2 patratele prajitura cu mere conforma
P 2 carnati cu amestec de legume conform
C omleta cu telemea si rosie

O SAPTAMANA BUNA TUTUROR ! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Sep 22 2008, 10:17 PM
Post #1829

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Alinice, ce te mai respecti tu cu mama ta...briosici, prajiturele...mama, ce dor mi-e de ceva dulce conform...o praji ceva...apropo, mersi pt reteta de briose.
Cum ziceam:
P - nimic
G - alune pe drum
C - mami`ul meu m-a asteptat cu ficatei fripti si salata...fuse bun. Iar apoi, la 3 ore distanta, am bagat 2 patratele de cioco amaruie...cum ma dezmat cu neconformitati, cum am pofte mari de dulce si de nestapanit...am mai calarit un pic cantaru`, parca incepe sa-mi zambeasca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) e cam instabil, baiatu`.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 22 2008, 10:27 PM
Post #1830

Musafir

Iaca si meniul meu de azi:
MD: o felie de tort conform de ieri
P: resturi de aseara (medalion de strut cu ciuperci si nectarine si soul ala) cu salata verde
C: mazare cu carne de strut cu salata verde, o felie de tort groasa cat un deget.

Gata, am terminat si tortul ca am dus restul la serviciu, sa nu mai cad in pacat, cat o fi el de conform.

Ce-i cu doftoreasa, fratilor? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Si cu stoina? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nici Leea n-a mai postat de mult. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 181 182 183 184 185 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 07:00 AM