![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Leea a fost azi online - e si acum. Ne-o spune ea. Doftoreasa ar trebui sa fie ok. De restul fetelor, stoina, pesca - nu stiu nimic.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tot o vad pe Leea online, da' de zis nu zice nimic. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Si pe stoina am vaz'to aseara, dar si ea scumpa la vorba. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Doftoreasa o fi cu pregatirile de plecare, carnetul, dusul baietului la scoala etc. Dar tot ar putea da un semn de viata printre picaturi. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreasa e prinsa rau in treburi. Trebuie sa vina la Bucuresti in curand sa-l aranjeze pe baiat la camin, are si scoala de soferi pe cap.
De Stoina ma intrebam si eu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Io iar clocesc un ou de strut. Nu mai am timp nici de mancat, nici de gatit, nici de nimic. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Da' cand m-apuca pandaliile de atata munca tot mai dau cate-un ocol p-acilea sa va vad (eu sunt ochiul care va priveste din umbra, buhuhuuuu!) Kalua, zi cu tortul! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Sau l-ai pus deja pe la retete? Ca daca de gatit n-am timp, de-un tot tort mi-oi face! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hai sa pun si eu un meniu orientativ pentru azi daca tot m-am bagat aici, da' nu e batut in cuie: - wasa, lapte, cafea - pizza fara blat, salata - strugure - salata cu telemea si masline Spor la slabit tuturor! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-am pus inca, il pun azi.
Spor la treburi atunci, Leea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si cand mai tragi cate-o gura de aer poate gasesti o minuta acolo si pentru noi, sa ne mai zici ce faci macar. Ca noi ne bucuram. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Azi:
MD - 4 prune, apoi 4 clatite , ceai G - o cana kefir P - supa de rosii,o chifteluta (neconf. ), pilaf din orez brun , ceai G - prune (ca mor dupa ele) C - se anunta un mare bip...face mama ceva neconf. la care nu pot sa rezist...mai bine nu zic... oricum, cantaru` si-a revenit...noroc cu kefirul, ca m-am golit dupa dezmatul de la nunta... Peste o saptamana merg la Sb, o sa inceapa o perioada mare cu meniuri conforme...ca acolo nu ma corupe nimeni...d-abia astept (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Meniul de azi:
MD fulgi cu iaurt 0,1% si cafea cu lapte degresat G 2 prajituri cu mere P tocanita de ceapa cu pipote si salata din s. verde cu ceapa si ardei gras C fructe |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu azi:
MD: fulgi de ovaz cu iaurt 0,1% si-un mar taiat in el P: o conserva cu bucatele de caracatita cu rosii cocktail C: spaghettini cu sos de rosii fara ulei |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Drajele mele,
Eu va pup cu drag, va imbratisez a iertaciune, da' sint vai de capu meu cu timpu.De cind sint la casa, muncesc,fizic vorbind, in fiecare clipa libera. Ieri seara, rideam cu Marius, ca bunica lui(care e intre timp 'dincolo') care a fost o nevasta de primar hotarita, toata viata ei a dat ordine si-a muncit pe ruptelea si care inventa chiar si pe vreme de iarna, cind taranii se mai hodinesc, tot felu de treburi, asa, sa nu le duci doru, ar fi mindra de mine,nepoata ei, chiar daca ii sint nepoata 'prin alianta' Si eu am inventat, aseara, culesul buruienei din gazon, la lumina lanternei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Ei, ce ziceti, ma dilesc sau sint deja?? HAi sa va spun o intimplare 'cu bunica', care a ramas o figura 'de poveste' in familia mea. INtr-o vacanta de iarna, bunica suna disperata la Iasi sa se dea adunarea printre nepoti, de urgenta. Problema: niste cosari (expersie moldoveneasca, niste casutze-depozit ptr cereale, nutret)cu porumb s-au mucegait si sa venim urgent.Ne adunam cu mic, cu mare.Un ger afara, brrrrrr, parca-l simt si-acuma....dar nu conta, bunica ne-a aliniat pe toti 12 nepoti, ne-a imbracat corespunzator cu bundite calduroase, ne-a inarmat cu perii si da-i frate, la curat popsoi cu popsoi, frumusal, cu peria.Mucegaiu se ducea, nu se prea ducea, dar bunica era ferice ca in curtea ei se muncea,nu se comenta.Una peste alta, 'adunarile' astea erau faine, ne apropiau intre noi ca verisori si seara, dupa frigu si munca cu care noi nu eram invatati , ne simteam fericiti in patutu' cald si cu o cana de' jin'Gata cu povesteala ros' aromat, de-al bunicii. Gata cu povesteala! Eu tin Monti cit pot de bine, nu m-am ingrasat in ultima perioada, lucru pe care o sa-l confirme minunata Kalua,caci pe 2 oct. dim. am 'ajion ' spre Munchen. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) De slabit trebuie sa ma apuc, musai...Va pupesc again, sanatate si spor in toate, va iubesc!!!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vii la Oktoberfest??? (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 09:09 PM |
|