![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Stoina, grozava povestea ta cu bunica. Mi-a placut la maxim!
Mai stiu eu o bunica de-asta, care, cand ii vede pe-ai ei ca n-au de lucru, ii pune sa intoarca dalele din curte si sa le curate pe cealalta parte (cea dinspre pamant) cu peria (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Scriu la repezeala un meniu, ca sa am de ce ma tine: - cafea, strugure - somon prajit + salata - la gustare cateva nuci noi - probabil un experiment pe baza de faina de naut (am gasit faina de naut, in sfarsit, dar in Tg. Mures, ura!) Gata, de-acum la munca toata lumea, nu la-ntins mana! (asa zice al meu) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie imi placu'...si mai te vrem pe la noi.
Ce distractie pe voi ca va veti intalni din nou. Sa va pupati reciproc din partea mea. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Leea, cind ti se face dor,da un semnuc, ca mai am "de-ale bunicii":)
Kalua, neeeeeeeeeeeee,venim cu treaba, bre! Mergem dupa masinili lui Mariusica. Aterizam la Munchen, apoi inchriem o masina pina la Ansbach, cica acolo-i balta buna. FA-ti timp ptr.seara de 2, please, sa ne videm, c-apoi plecam....Poate-mi faci o listutza ptr cumparaturi de-acolusa din Austria, de unde spuneai tu.Ne-ntoarcem acasa cu masina si e o ocazie pe care nu vreau s-o pierd(pot umple toooot port-bagaju cu mancare Moooontiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lucru important : venim doar noi!Prietenii stiu de ce... !!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Hai, c-abia astept!!!Ce sa-ti aduca mama bun? Gindeste-te si spune degraba! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fa Pichita, las' ca te sun deseara. Sau poate mai pe dupa-amiaza, se pare c-o zbughesc mai repejor de la munci.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Salut fetele !
MD painica filo cu un ochi , cas si 3 felii salam cu rosie ; cafea G o banana P 2 felii de muschi file , telemea , rosie si ardei gras G o nectarina si o mana de migdale C fructe. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Banana, Alinice? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Eu: un mar, apoi un borcan cu ton cu chilli si-un sfert de kil de rosioare tocinei de dovlecei cu raita cu rosii si castraveti |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Azi meniu cu modificari
MD fulgi cu iaurt 0,1% si gem conform ; cafea cu lapte G un mar si modificare : prajitura si sampanie P bors rusesc si peste prajit C fructe |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Azi:
MD - fulgi de ovaz cu lapte G - ceva BIP bun de la bunica... P - 2 snitele cu un gogosar, ceai G- ceai, prune, nuci verzi C - supa de pui, cu un pic de telemea in ea...foarte bun. ceai Am uitat sa mentionez: dimineata, o lingurita de miere pe "inima" goala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si niste kefir ... mi se pare ca ma energizeaza mierea mai ceva decat cafeaua.. n`o sa iau in fiecare dimineata, dar din cand in cand, imi mai administrez cate o lingurita de miere..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Voi nu mai papati? Pupici |
|
|
![]()
|
|
Seara buna !
MD painica filo cu cas si gogosar ;cafea cu lapte G ciocolata P mancare de vinete cu peste prajit si salata asortata C fructe Week-end placut ! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ieri
MD: doua mere P: salata babana de rosii, castraveti, feta, masline C: linte cu conopida si copane de pui, la cuptor, cu salata verde Azi: MD: o nectarina (chiar cu gust (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), apoi tocinei de dovlecei cu iaurt P: resturi de aseara, linte, conopida si copan C: budinca de paste cu mere |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 03:02 PM |
|