![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Salut fetelor.Sunt ocupata cu planificarile pentru scoala , asa ca dau un rapot scurt de tot:
MD telemea si o felie de sunculita taraneasca cu ardei gras ; cafea cu lapte P o portie de bors rusesc si un ochi cu rosii C fructe (IMG:style_emoticons/default/wave.gif) |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu tot incerc sa fiu consecventa dar ... nik! Incep bine dimineata, dar ma pierd pe drum. Trebuie sa imi chem ambitia.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata, frumoaselor!
Hai ca m-am mai limpezit o militzra si am revenit la MM-ele mele dragi. In dimineata asta: icre de stiuca cu 2 painici filozofale, 2 rosii, cafea cu lapte La pranz am de gand sa fac midii pane cu faina de soia, mujdei, salata de varza si un vin alb sec de Tomai/ Rep.Modolva. Ce mai faceti, ce mai ziceti? Eu aproape ca am terminat pregatirile pt fiu-meu, maine o taiem la Bucuresti. Duminica insorita tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astea sunt midiile:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM1679.jpg) Bune rau de tot, cu mujdei si acompaniate de un pahar de vin alb sec! This post has been edited by dr_wise: Sep 28 2008, 03:14 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cioc cioc! Ai o portie in plus? daca da, pune-o la pachet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dofto, unde o sa stai in Bucuresti? o sa fim vecine? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ya, ya!!!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
"neata, fetili!
De azi mi-am propus sa-mi fac timp si pentru mine, ca asa nu se mai poate! Incep deja s-o iau pe aratura MD - am descoperit micul-dejun ideal pentru mine: mozzarella proaspata cu smochine, tot proaspete. Merge si-oleaca de coaja de lamaie pe deasupra. P - iahnie din boabe de fasole noua, cu ciolan Gustare: 1 cana suc de morcovi, mere si telina (stoarse de mine, ca sa fiu sigura ca n-au adaosuri dubioase) C - zacusca de vinete (am facut doar o jumatate de portie si am pus-o in pungulite la congelator; atata conserva am facut in toamna asta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) O saptamana minunata tuturor! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Azi:
MD - kefir, 3 caise P - drob, mancare rece de masline, gogosar acru G - ceai, abatere :un Nestea C - piept de pui, rosie dr_wise, m-ai innebunit cu midiile alea.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
Eu am mancat conform, dar cam aiurea... D - fulgi ovaz cu lapte, putina cafea 1130 - un mar 1400 - carne pui gratar, un ou fiert tare 1730 - prune + 1 mar Acum o tai la cumparaturi. - at -empty: nici nu stii ce usor se pregatesc...si mai usor se consuma... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by dr_wise: Sep 29 2008, 05:45 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, esti deja la capitala?
Eu cuminte in continuare, numai aseara am mancat ceva de faza 2 virgula ceva (carlionti de-aia finlandezi facuti cu faina integrala si in umplutura cu pasta de susan amestecata cu miere). Sunt de doua saptamani clean! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:55 PM |
|