![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Salut fetelor.
Ieri am avut si bipuri... Meniul de azi: MD o felie paine cu tarate si sunculita taraneasca cu rosie;cafea cu lapte G mar P o portie bors rusesc si conopida gratinata,la cuptor C fructe Saptamana e foarte stresanta la scoala.Multa hartogaraie de scris...stau la calculator de la ora 15 continuu ! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
07.45 - un mar
08.30 - un iaurt light cu fulgi de ovaz pranz - doua mere seara - bors de legume cu leustean |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, mult prea putin! Si nu-i bine sa mananci asa putin pentru ca atunci cand mananci normal corpul isi zice ca trebuie sa faca rezerve pentru timpuri grele, cand nu-i dai cat ii trebuie.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Ieri am sarit pana la urma micul dejun si l-am mutat seara, c-asa au fost circumstantele.
Azi: MD - cafea; lapte cu fulgi de ovaz P - iahnie de fasole cu ceapa verde si ardei Dupa-masa: strugure C - champignons cu branza la cuptor + salata; cateva nuci noi |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
alo, alo... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) nu mai e nimeni p-aci?
eu am tinut-o intr-o continua iesire in oras si abateri...adica mancat conform ziua, facut de cap seara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ce sa fac, la pizza din oras chiar nu pot renunta.. Oricum...azi: MD - o cana kefir P - piept de pui, gogosar murat, G - capuccino cu cafea decof. C - aici e 1/2 BIP (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma rog...numai eu inteleg...e ceva pseudoconform... Am vazut ca nu prea mai am pofta sa mananc dimineata...nu e bine...mi s-a luat de fulgii de ovaz cu lapte, dupa o dimineata in care chiar mi s-au parut scarbosi...oare cu ce i-as mai putea combina in lapte sa nu mi se scarbeasca? Voi ce mai ziceti, ce mai faceti? Maine sper sa fiu mai serioasa in ceea ce priveste meniul... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Sunt si eu pe aici! Nu cu totul serioasa, dar din ce in ce mai cuminte (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)
MD - rondea de grau expandat, iaurt; cafea P - piept de pui cu mac + salata G - fruct C - salata de ton Poftim, acu' nu mai pot scrie ca are al meu chef de joaca! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, amesteca-i cu mere rase.
Eu am ajuns la 54,2, dar ieri n-am mancat mai nimic (v-am zis ca mi-a descoperit dentistul o cariuta (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si ieri mi-a aranjat-o. Numai ca, numai cat un varf de ac, a trebuit sa faca curat pana aproape de nerv. Si dupa ce a trecut anestezia am crezut ca ma urc pe pereti, n-am avut in viata mea asa dureri de dinti. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am luat droguri si acum vad c-a trecut). Acusi ma duc sa iau stoina si stoinelu' si mergem la Oktoberfest, acolo n-o sa scapam fara niste bericica. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Kalua, stiu ca e putin. Nu am ce face (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) De la 6.30 pana la 17.45 cand ajung acasa, nu am pauza de masa. Nu pot nici sa mananc la birou altceva inafara de fructe si alte nimicuri (pe care le ciugulesc cand am timp).
Seara imi este rau de foame si daca mananc un pic mai mult imi vine sa vomit si nici nu mai pot sa dorm toata noaptea. Dimineata am niste pastile de luat pe stomacul gol (pentru hipotiroida), dupa care nu am voie sa mananc cel putin o jumatate de ora. Cam asta e viata mea... 10 - un mar mare si galben pranz - Un spic (de faina neagra) cu scortisoara Seara - ciorba de perisoare si placinta cu mere |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acusi ma duc sa iau stoina si stoinelu' si mergem la Oktoberfest, acolo n-o sa scapam fara niste bericica. Distractie placuta gagici! Va invidiez (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello! Am trecut si eu pe-aici... sa va salut deocamdata.
Mai am week-endul asta mai incarcat (a se citi dulciuri si neconformitati), dar de luni - inapoi la Monti. Poate daca va vad pe voi, ma mobilizez si eu. Spun drept ca m-am scarbit si de salate, nu mai stiu ce sa mai mananc. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) In general, sunt ca in legea lui Murphy: incep bine si sfarsesc prost, iar daca incep prost... sfarsesc si mai prost ziua. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Principiile le-am mai respectat cat de cat, dar cand s-a ajuns la dulciuri... (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Am mancat foarte multe in ultimul timp. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Sa aveti un week-end placut. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:53 AM |
|