IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 186 187 188 189 190 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Oct 3 2008, 07:00 PM
Post #1871

Musafir

Me too.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) adicatelea, am mancat de dimineata niste cornulete 7 days cu lapte cald 0.1% grasimi si cafea decof cu lapte.
Dupa care totul conform de conform, adica:
p - ficatei pui cu mujdei, salata de cruditati, un pahar de vin alb sec, cioco 85% cacao
s - 2 mere ionatane
Acum ma hidratez cu apa plata.
Ce mai faceti, ce mai ziceti?
Kalua, si eu imi rezolv o problema dentara pana cand plec. Am schimbat o lucrare dentara care era pe duca si mi-a spus dentistul sa las dintii sa se "aeriseasca" pana martea viitoare. Fir-ar sa fie! Am prostul obicei sa zambesc si sa rad tot timpul. Fac asta, imi aduc aminte ca premolarul stang e pauza, inchid gura la loc, sa nu sperii "adversarul", zambesc din nou. Belea!
Frumoaselor, va invidiez!
Asa-mi doresc sa particip la Oktoberfest, chit ca nu-mi place berea. Am chef sa-i vad pe nemti distrandu-se.
Are loc doar in Munchen, sau e valabil in toata Germania?

PS: am uitat sa va spun ca, printre altele, am calcat stramb cu un sos Pesto alla Genovese folosit in combinatie cu paste integrale De Cecco, impreuna cu ulei de masline.
Fuse a mai mare curiozitate a mea...si a mai neinspirata. (IMG:style_emoticons/default/nea.gif) Mare porcarie!
Nu-mi mai trebuie!
In schimb, cea mai placuta neconformitate fuse un mousse de ciocolata mancat saptamana asta la Pizza Hut in Bucuresti, pe Calea Victoriei. Bunacios rau de tot si deloc dulce, usor mentolat, ce mai! O placere! In concluzie, asta a meritat sa-mi pierd virginitatea! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
PS2: empty dear, eu consum fulgii de ovaz cu iaurt Tnuva 0% grasimi plus cuburi de piersici proaspete, sau in amestec cu mere rase (mai ales acum, cand au aparut merele noi, delicioase si pline de suc, yam yam!) si scortisoara.
PS3: ptiuuuuuu! Intregirea gastii MM ma bucura enorm si ma inspira! Am facut acum 2 sau 3 weekend-uri renumita prajitura cu mere si faina de soia a lui bluedeea. O bunatate! Sa-i dea Dzeu sanatate taticului ei! Oare ce reteta o mai fi inventat?!
Irinici, te-am vazut, iubito! Bine ai revenit! Asta inseamna ca inca te intereseaza dieta MM?! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)

This post has been edited by dr_wise: Oct 3 2008, 07:18 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Oct 4 2008, 10:58 AM
Post #1872

Musafir

'Neata, somnoroaselor!
In dimineata asta am avut pofta de iaurt cu fulgi ovaz si piersici, iar la pranz am de gand sa fac niste frigarui din pulpe de pui dezosate, cu ceapa, ardei si rosii, plus condimente.
Garnitura...???...habar n-am! Vad eu.
Revin cu poze.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Alinice
post Oct 4 2008, 11:27 AM
Post #1873

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Salut fetelor !
In sfarsit am putin timp sa postez ...am iesit din hartii
Saptamana asta m-am tinut , in general , de Monti -cu unele mici abateri.
Oricum programul meu de masa e cam aberant datorita serviciului. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Azi dimineata aveam 64.3 kg. Adica am mai slabit foarte putin , dar important e ca nu am pus pe mine.
MD Un finn crisp 21% cu salata de vinete si o rosie; cafea cu lapte
P musaca de vinete/fasole batuta si ceva muraturi
C probabil din fructe.
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Leea
post Oct 4 2008, 12:40 PM
Post #1874

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Aseara am sarit parleazul afara din gradina Monti, ba chiar m-am indepartat binisor de ea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ; azi am revenit cu arme si bagaje

MD - cafeluta; lapte cu fulgi de ovaz
P - tzatziki + chiftele verzi (creatie proprie: o mana de frunze de ridichi tocate, 1 fir ceapa verde, vreo 4 linguri faina de naut, sare, piper, putin praf de curry, un strop de apa; prajite in ulei putin) + tzatziki
G - strugure
C - salata cu telemea si nuci

Incercati chiftelutele mele; sigur o sa va placa si se fac foarte repede. Cred ca ar merge si cu niste linte (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 4 2008, 12:54 PM
Post #1875

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Azi:
MD - struguri (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) n-am mai mancat de`un veac,
G - o piersica, cioco amaruie
P - stiuca la cuptor cu legume si smantana ..
G - nuci verzi
C - nu stiu...ceai...seminte...d-astea...
Sa nu ma certati ca e cam haotic meniul meu, dar is intr-o faza de mentinere asa...nu tin strict..ca nu e rost deocamdata...
Ieri m=am cam abatut si eu de la calea dreapta, am mancat un Dots...a aparut si cu cioco amaruie...e asa bun, de la frigider...offf...tre` s-o las mai moale...ca as manca in fiecare zi d-asta...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
Pupici si sa nu faceti ca mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Leea, tare inventiva mai esti !:)
Zilele astea cred ca ma "dezvirginez" si eu , vorba doctoresei, la linte.
Mersi pt sfatu` cu fulgii de ovaz, fetele...o sa incerc.

+Quote Post
Light Blue
post Oct 4 2008, 08:06 PM
Post #1876

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Primiti si musafiri? (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Ma gandeam sa va rog sa scrieti si faza la care sunteti, ca sa ne inspiram mai usor- F1 sau F2. Nu stiu daca e o idee buna, dar uneori ma uit sa vad ce mancati si-mi zic: Prajitura! Imm, ce idee buna. Si tot asa.
Ca sa nu ma certati, va spun si ce am mancat azi:
F1(Faza 1)
Mic dejun: iaurt cu bucatele de mar si fulgi de ovaz.
Pranz: o pulpita de pui, rosii.
Cina: carne de pui, mozzarella si rosii.

Azi a fost festivalul painii la Bucuresti. In curand la noi va fi festivalul lui Bachus. Nu e totusi ca Oktoberfest.
Si vreau sa o intreb pe Teocris ce pastile ia pentru tiroida. Pentru ca si eu iau Euthyrox, dar nu mi-a zis nimeni ca nu trebuie sa mananc dupa ce le iau.

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 4 2008, 08:24 PM
Post #1877

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Primim, primim... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu pana la ora asta m-am cam imbuibat cu nectarine, struguri, Almette...nu mai merge asa...asa mi se intampla in weekend...mai ales ca azi am stat acasa..

+Quote Post
dr_wise
post Oct 5 2008, 07:46 AM
Post #1878

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) bine ai venit la noi, light blue!
Am luat si eu Euthyrox la recomandarea medicului endocrinolog. Se ia cu 1/2 de ora inainte de masa de dimineata.
Pai, ce sa-ti spun, cam toate calcam stramb pe aici, de la o vreme, adica struguri nu ai voie in faza 1, de dulciuri nici nu mai vorbesc, chiar daca sunt conforme, e bine sa uiti de ele, daca ti-ai propus sa pierzi un nr mare de kg.
Ideea e sa-ti lasi pancreasul intr-o vacanta de cel putin 5 -6 luni, in care sa se relaxeze si sa uite de hipersecretia de insulina. Asta se obtine numai renuntand la tot ce inseamna dulce, inclusiv fructoza; fructele tb consumate in cantitati de bun simt, de preferat dimineata, iar in restul zilei intre mese, in caz ca simti nevoia de dulce, dar la o distanta de timp destul de mare fata de o masa proteic - lipidica.
Kalua, help me! Spusei bine?! Vorba aia, teoria ca teoria, da' practica ma omoara! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Oct 5 2008, 09:15 AM
Post #1879

Musafir

Doftorici, de unde ai scos-o pe asta cu strugurii ca-s inerzisi la faza I. Eu stiu ca se pot manca singulari, ca o masa (adica nu gustare), chiar daca au ei IG-ul 50.
Pesca, pe unde ai umblat?
De 2 zile va spun cu mandrie ca sunt cumintica si m-am intors la Monti (sa-l consideram o faza II, in cazul meu). Deja am inceput sa scad. Ma umflasem prea tare si i-am dat dreptate dnei doctor cand mi-a spus sa am un pic de grija, ca altfel abia ma mai pot tara in trim III.
Meniul de ieri:
D: iaurt cu fulgi (bine...la asta nu renuntasem nici inainte sa fiu cumintica)
P: ardei umpluti cu smantanta; masline (n-am avut o salata la ei)
G: struguri
C: ciorba de fasole cu afumatura cu gogosar murat

Light blue, eu am slabit anul trecut cu Monti vreo 22 de kg cam in 8 luni. Dar stiu ca-n primele 6 nu prea am pus gura pe dulciuri conforme.
M-as duce si eu la festivalul painii, c-am vazut la tv, dar trebuie intai sa descopar care-i Parcul National.
Pe unde-o umbla draga de Kalua! Abia o astept cu povestiri despre intalnire. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Teocris
post Oct 5 2008, 09:22 AM
Post #1880

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Da, Euthyrox iau. Trebuie sa le iei in fiecare zi la aceeasi ora, pe stomacul gol, iar cel putin o jumatate de ora dupa ce le-ai luat nu ai voie sa mananci nimic.
Eu am facut ieri zacusca si am cam tinut post negru, asa ca nu am cu ce sa ma laud.

+Quote Post

413 Pages V  « < 186 187 188 189 190 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th July 2025 - 10:33 AM