IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 187 188 189 190 191 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Oct 5 2008, 12:26 PM
Post #1881

Musafir

Asa-i cum spune doftoreasa. Inafara de faptul ca strugurii sunt permisi.
Noi umblam ca nebuneii. La Oktoberfest am fost pe-un frig si ploaie... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Toate corturile inchise, era full. Ne-am infrigurat si udat bine, am luat spiritul de acolo (vorba stoinelului) si-am venit la noi, am facut Oktoberfestul nostru. Deci stoina si eu nici n-am pacatuit cu bere, am baut chiar cate un pahar jumate de vin rosu. Si-am mancat conform de conform. Trebuie sa pun o reteta noua misto.
Ieri am fost la shopping, prima data la magazinul asiatic. Si mare surpriza mare, glass noodles aia conformi erau acum plini si de faina de orez si-nca niste chestii dubioase. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Apoi am fost la hainute, stoina si-a luat multe lucruri misto, mai ales fuste care-i stau excelent. Seara am fost la restaurant si eu am fost purcica si-am mancat neconform, dar stoina, femeie cu coloana vertebrala, cuminte foc si-acolo. Acum sunt plecati cu Mr. kalua sa inchirieze masina si habar n-am ce-om face azi.
Va pup si va tin la curent cu ce facem.
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 5 2008, 01:09 PM
Post #1882

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Oooo, have fun kalua si stoina ! ce bine de voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu azi:
MD - am facut "carcaletele" recomandat de voi, fuse bun : am bagat kefir, jumatate de nectarina, fulgi ovaz
G - jumatatea ramasa de nectarina
P - niste pilaf din orez basmati si salbatic, si niste clatite cu mere...compozitia comforma, mai putin faptu` ca le-am prajit in ulei.
C - mai am niste struguri prin frigi...si mi-e mila de ei...kalua, nici macar pt faza 2 nu-s conformi ??
Si pe aici e o vreme oribila...aseara a fulgerat si-a tunat...zici ca nu suntem in octombrie...si a plouat cu galeata...sper maine s-o lase mai moale ploaia, ca mi s-a rupt umbrela..macar s-ajung sa`mi iau umbrela...apoi poa` sa inceapa iar ploaia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Weekend fain pt toata lumea!
pupici

+Quote Post
kalua
post Oct 5 2008, 02:14 PM
Post #1883

Musafir

Strugurii sunt conformi. La faza 1.

+Quote Post
dr_wise
post Oct 5 2008, 02:37 PM
Post #1884

Musafir

Ei da?!!!
Mai sa fie! Pai ieri sau alaltaieri am mancat struguri cu niste mustrari de constiinta!!!!! Pt prima data in toamna asta. Sa v-o spun pe-a dreapta, eu banuiesc ca mustrarile astea ma ingrasa.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...adicatelea, de la "mansarda" mi se trag toate belelele....
Am de gand sa prepar prajitura cu mere si prune, asa, de curiozitate...sa vedem ce gust are... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Oct 5 2008, 06:28 PM
Post #1885

Musafir

Kalua dear, desertul acela cu prune si mere tb scos din tava, dupa ce am scos tava din cuptor? Sau tb sa ramana in tava pana cand se racea?
Stii ce-am facut?
Am scos tava din cuptor, am pus un platou deasupra, am intors tava cu fundul in sus si am rasturnat prajitura pe platou, cu fructele deasupra, din pacate, o margine a prajiturii s-a prabusit, daca ma pot exprima asa...anyway, n-are aspect comercial.
In concluzie, cum tb procedat dupa ce am scos tava din cuptor?

+Quote Post
Alinice
post Oct 5 2008, 08:26 PM
Post #1886

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

MD ou fiert cu 2 felii de salam , castravete si o felie de paine cu tarate; cafea
P supa de rosii cu paste integrale; pulpa de curcan la cuptor cu salata asortata
G ciocolata 70%
C un rest de salata de la pranz cu sardina in ulei (conserva )

+Quote Post
gloriana
post Oct 5 2008, 09:43 PM
Post #1887

Musafir

Alinice, imi place de tine ca esti consecventa. Eu sunt consecventa doar cu dorinta de a mai da jos ca la actiune observ ca nu trec.

+Quote Post
kalua
post Oct 5 2008, 11:44 PM
Post #1888

Musafir

Doftoreaso, eu o las in forma. O fac de obicei intr-o forma rotunda de Jena.

+Quote Post
pescarush
post Oct 6 2008, 01:24 PM
Post #1889

Musafir

'Neata fetelor!
Sper sa ma mobilizez si eu si sa fiu mai serioasa, de azi.
Meniul pe care mi l-am propus pe azi:

D - o cafea, portocala, pauza, cereale cu lapte
P - un gratar cu salata
C - (sper sa n-o dau in bara, ca aici e marea mea problema) branza Brie cu rosii, ardei capia.

+Quote Post
kalua
post Oct 6 2008, 01:33 PM
Post #1890

Musafir

Iaca pescarusha! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 187 188 189 190 191 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 02:34 PM